Vielä on kesää jäljellä eli nautitaan aurinkoisista kesän hetkistä! Meillä Cobellossa odotetaan sesongin vaihtumista uuteen, syksyiseen tunnelmaan. Ennen syysuutuuksien esittelyä haluamme esitellä Cobelloon alkukeväästä saapuneen uuden upean sohva- ja nojatuolisarjan Ranskasta. Cobello Amelie nimellä kulkeva mallisto on juuri sitä mistä pitkään olemme haaveilleet - ja nyt ylpeänä voimme esitellä sen teille.

 

4G9A7656005 Medium

 

Cobello Amelie on siro, mutta samalla kuitenkin löhö - rento, mutta samalla erittäin tyylikäs. Sohvaa saa kahta eri pituutta, vuodemekanismilla, kulmasohvana, nojatuolina ja Love seatina eli isona nojatuolina.

Meille on tärkeää, että kalusteemme ovat kunnon massiivipuuta. Näissäkin Amelie sohvissa ja tuoleissa rungot ovat massiivipyökkiä. Kangaskin on täydellinen: paksu, tukeva, 100% pellava, väreissä täydellinen valkoinen ja vaalea beige. Sohvamallia saa myös muilla kankailla tilauksesta, mallit nähtävänä myymälöissämme. Kangas on irroitettava.

Sohvasarja tehdään alusta loppuun Ranskassa ekologisesti. Höyhenet tulevat tehtaan lähitilalta, hanhia kasvatetaan ruokatuotantoa varten eikä höyheniä oteta elävistä linnuista. Tuotteiden alkuperä kiinnostaa niin meitä kuin kuluttajiakin tänä päivänä entistä enemmän ja siispä olemme iloisia siitä, että tunnemme tuotteiden alkuperän mahdollisimman hyvin. Cobellon kalusteet valmistetaan Euroopassa hyvällä eurooppalaisella työllä ja materiaalilla.

 

C73A7442015 Medium

 

Olemme kertakaikkisen onnellisia tästä sohvasarjastamme, sillä uskomme vahvasti sen laatuun, mukavuuteen ja klassiseen ilmeeseen! Sohvia ja nojatuoleja eri väreissä löydät niin Espoon myymälästä kuin Vantaaltakin. Lue lisää tietoja kulmasohvasta. Lue lisää tietoja nojatuolista.

Tyylien yhdistettävyys on mielestämme tärkeää. Kun teemme esimerkiksi sisustussuunnitelmia tai annamme sisustusvinkkejä asiakkaillemme, lähdemme aina siitä, että mitä kodissa jo on, mitä olemassa jo olevaa voi yhdistää uuteen. Persoonallinen sisustus muodostuu henkilökohtaisista esineistä, joilla ehkä on historiaa - jokin oma tarina - yhdistettyinä raikkaaseen, ajattomaan tyyliin, johon ei kyllästy, ja joka kestää jokapäiväisen onnellisen elämisen.  

Toivottelemme ihania, leppoisia loppukesän päiviä ja onnellista syksyisen arjen alkamista!

 

4G9A7633002 Medium

Cobello on tänä vuonna mukana upeissa kohteissa Mikkelin asuntomessuilla. Tämän vuoden asuntomessuilla nähtävät talot ovat mielestämme poikkeuksellisen upeita. Suloisen Saimaan rannalla sijaitsevat kohteet ovat hulppeita maisemiensa ja luonnon puolesta.

Cobellon kalusteita ja sisustusta löytyy mm. Pala-Design-Talosta, kohde numero 2. Sisustussuunnittelija Mikko Toppala on suunnitellut sisustuksen ja käyttänyt kohteessa pääosin Cobellon kalusteita. Kohde on poikkeuksellisen huomiotaherättävä ja uniikki sen tummasävyitteisten värivalintojensa vuoksi. Mikko onkin valinnut kohteeseensa Cobellon yhdet tummimmat ja maskuliinisimmat tuotteet. Sisustus on tunnelmallinen ja huolella viimeistelty. Talo on pinta-alaltaan 122 neliötä, jossa tilat ovat käytetty erittäin fiksusti ja neliöt kompaktisti. Design-talo on avara kokonaisuus vaikka värivalinnat ovatkin rohkean tummia. "Tavoitteena oli nähdä vaalea ja skandinaavinen tyyli uudella tavalla. Lopputulos onkin tumma ja intensiivinen, jota vaaleat yksityiskohdat rytmittävät." Toppala kuvailee sisustusta.

Lisää asuntomessuilta, kuvia ja juttua Design-Talo Palasta ja sisustuksesta löydät  Meilläkotona.fi sivuilta

 

Keittiö olohuone designtalo Medium

¨olohuone3 Medium

Aula Desigtalo Medium

aula Medium

Ruokapöytä Medium

työhuone Medium

hylly Medium

ulkoa Medium

 

 

Cobellon tuotteita löytyy laajasti myös toisesta upeasta kohteesta: Onnin ja Rauhan Jukkatalosta, kohde nro 21. Tässä 116 neliötä kattavassa puutalossa sisustus on avarassa olohuone-keittiötilassa tyylikäs kokonaisuus. Talo sijaitsee aivan Saimaan rannalla, joten suurista ikkunoista olohuoneesta näkymä on todella hulppea. Cobello Deco sarjan pyöreä valkoinen ruokapöytä sopii avokeittiötilaan erittäin upeasti. Ruokapöydän muotona pyöreä on usein hyvin toimiva ja tilava ratkaisu kuten tässäkin kohteessa. Olemmekin iloisia, että valikoimissamme on nykyään paljon erilaisia pyöreitä ruokapöytiä eri materiaaleilla, malleina ja väreinä. Olohuoneeseen on sohvapöydäksi valittu suomalainen Murmansk betonipöytä, jossa kansi on betonia ja jalat rautaa. Keittiösaarekkeen ja ruokapöydän tuoleina on käytetty Franky tuolia, jotka ovat tyylikkäät ja erityisen mukavat istua. Lastenhuoneeseen on sijoitettu hauska HK-living naulakko (saatavana mustana, valkoisena tai natural puun värisenä) sekä makuuhuoneen kruunaa Tine K. Home sängynpääty.

 

 

keittiö jukkatalo Medium

lastenhuone Medium

IMG 6996 Medium

sänky Medium

keittiö jukkatalo ruokapöytä Medium

 

Olemme kovin onnellisia ollessamme mukana näissä poikkeuksellisen upeissa kohteessa Mikkelin asuntomessuilla. Suosittelemme ehdottomasti käymään Mikkelissä  katsomassa näitä ja muita upean hulppeita kohteita. Mikkelin asuntomessut ovat ajalla 14.7.-13.8.2017.

 

Ihanaa – kevät on vihdoin koittanut ja lämpöiset terassikelit ovat jo aivan nurkan takana. Mikä ilo onkaan voida laajentaa sisustamista myös ulos! Cobellon ulkokalustetarjonta on tänä vuonna laajempi kuin koskaan. Joka sään kestävä massiivipuu, korkealuokkainen polyrottinki, metalli ja betoni ovat tämän kesän suosikkejamme.


Näyttävä tanskalainen MUUBS ihastuttaa laadukkaalla ulkokalustetarjonnalla. Puiset ja rottinkiset lepotuolit kutsuvat auringonottajaa. Mikäs sen mukavampaa kuin köllötellä aidon puumateriaalin päällä, joka on aina lämmin ja luonnollinen.

muokattu Medium


Klassinen ranskalainen Fermob on isosti esillä myös tänä vuonna Suomenojan myymälän ulkoterassilla sekä Vantaan laajennetulla ulkokalusteosastolla (avataan huhtikuun aikana) . Fermobin raikkaat ja värikkäät metallikalusteet ovat UV-suojattu sekä suunniteltu kestämään käyttöä myös julkisissa tiloissa. Fermobin sisustuksella pääseekin oikeaan Pariisin bistrofiilikseen. Myös useassa Helsingin ravintolaterassillakin törmää kyseisiin kalusteisiin. Kalustesarja on erittäin laaja ja värivaihtoehtoja on lukuisia.

fermob 2016


Artwoodin massiivipuukalusteet ovat aina ajattoman tyylikkäät. Kalustesarjaan kuuluu useita erilaisia rottinkituoleja sekä puukalusteita. Artwoodin polyrottinki on aivan kuin aitoa rottinkia, eroa on vaikea nähdä. Polyrottinkimme on pyöreää punosta ja eroaa suuresti markkinoilla olevasta massatarjonnasta laadukkuutensa vuoksi. Tämä polyrottinki todella kestää aikaa.

Startsida 160418 6.jpg 0 0 100 100 996 660 100 Medium


Cobellon uusi upea leposänky on korkealuokkaista polyrottinkia. Patjat saa helposti nostettua sisään sateen sattuessa. Siinä kelpaa ottaa rennosti vaikka koko perheen voimin, sillä tila ei lopu kesken.

78017 002


Italialaisen Serralungan ruukut kruunaavat näyttävän ulkosisustuksen. Ruukkuja on saatavana suuriakin kokoja. Materiaalinsa, polyetyleenin johdosta ruukut ovat kevyitä, tehden niiden sijoittamisen terasseille helpoksi aiheuttamatta kantavuusongelmia. Poraamalla reikiä pohjaan ruukut sopivat myös istutusruukuiksi. Osa ruukuista on saatavana myös valaistuna. Tilattavissa eri malleja ja värejä.

 bordato liscio 01 20140331104344.png Medium


Ruotsalaisen Pappelinan mattotarjonta on Cobellossa tänä keväänä erittäin laaja. Iso valikoima mattoja eri kuoseilla ja väreillä – nämä voidaan siis 100% PVC muovimateriaalinsa ansiosta sijoittaa vaikka taivasalle. Voimme varoittaa, näihin mattoihin jää koukkuun – kun hankit yhteen tilaan Pappelinan maton, haluat pian sijoittaa myös muualle toisen, sen laadukkuuden ja superhelppokäyttöisyyden vuoksi.

pappelina svea creative 2017 Medium


Rennosti löhöillen kesäpäivän viettoon  SACK itin säkkituoleissa, joissa on ulkokäyttöön soveltuva vettä hylkivä kangas. Nämä tuolit sopivat mainiosti myös sisälle, joten ne voidaan talveksi ottaa sisäkäyttöön.

IMG 8737 Medium

Tervetuloa kauan odotettu Suomen kesä - aurinko, vihreys, valo ja terassikausi!

 

Teemme jatkuvasti yhteistyötä kauniiden ja inspiroivien blogien kanssa.  Tässä muutama viikko sitten meillä oli ilo tehdä yhteistyötä Loving White Style - blogin kanssa. Helsinkiläinen intohimoinen sisustaja, ja inspiroivaa blogia ylläpitävä Marjut kävi meillä Espoon liikkeessä visiitillä ja teki muutaman kauniin jutun Cobellosta blogiinsa.

Marjut kirjoittaa: "Espoon liikkeessä käynti on jo kokemus itsessään! Liike on niin paljon enemmän kuin vain liike. Tuotteet ja huonekalut on järjestetty kodinomaisesti eikä tunnelmaa puutu. Sieltä on todella helppo hakea ideoita ja vinkkejä omaan kotiin."

Olemme otettuja ja onnellisia näistä kauniista sanoista, ja teemme jatkuvasti parhaamme, että tämä intohimolla tekemämme työ näkyy myös ulospäin. Meille on aina eritysen tärkeää, että asiakkamme viihtyvät meillä ja löytävät inspiraatioita  myymälöissämme käydessään.

Seuraavassa otoksia Espoon myymälästä. Kuvat: Marjut / Loving White Style.

 

Käy lukemassa blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä

Marjut kokeili myös iki-ihania led kynttilöitämme ja kirjoitti niistäkin oman jutun. Käy kurkkaamassa juttu inspiroivineen kuvieen täältä.

 

myymälää

P1120017

P1120019

P1120040

P1120051

P1120092

P1120053

P1120073

P1120079

DSC 0047

 


Myymälöissämme vietetään nyt tunnelmallista joulunodotusaikaa! Myymälät ovat sisustettu ihanan jouluisiksi ja meiltä varmasti löydät inspiraatiota talven ja joulun sisustukseesi. Me Cobellossa rakastamme erilaisia tunnelmallisia valonlähteitä kuten kynttilöitä, tunnelmallisia katto- ja pöytävalaisimia, lyhtyjä ja lasiastioita kynttilälle sekä  valosarjoja. Cobellosta löydät ykisnkertaisen kauniit koristeet jouluun. Kerron seuraavaksi millaisilla valonlähteillä luot kotiisi aivan erityistä tunnelmaa. Sitä meillä nimittäin Suomen pitkässä ja pimeässä talvessa tarvitaan..

Cobellon valikoimasta löydät käsintehdyt Lifestylen ja Riviera Maisonin kynttilät useissa eri väreissä sekä eri koossa. Riviera Maisonilta on saapunut myös kauniissa lahjapakkauksissa jouluntuoksuisia tuoksukynttilöitä. (Tämä on muuten varma ilahduttaja joululahjaksi.) Valikoimissamme myös suositut Tine K. Homen tuoksukynttilät kauniissa lasiastioissa sekä lahjapaketeissa. Tuikku lepattaa näyttävästi Kähler Designin talolyhdyissä sekä Tine K. Homen suosituissa tuikkukipoissa.

27 Medium

Tine K. roikkuva tuikkulyhty rautakehikolla antaa särmää ja fiilistä. Täydellinen tunnelman luoja esimerkiksi lasitetulle parvekkeelle.

23 Medium

Aidon näköisesti lepattava LED kynttilämme on kuin oikea kynttilä mutta turvallinen. Led kynttilöille on saatavana myös kaukosäädin, jolla saat napsautettua näppärästi valon pois ja päälle. Led kynttilävalikoimamme on nyt isompi kuin koskaan, löydät paljon eri kokoja ja värejä. Mitäs sanot peilitähdestä kynttilän alustana? Tine K. minipeilejä myös eri muotoisia.

1 Medium

9 Medium

Hauskat kynttilänjalat ja näyttävät lyhdyt löydät meiltä eri muotoisina ja eri väreissä. Nyt on paljon kultaa niin lyhdyissä, tarjottimissa kuin kynttilänjaloissa. Täytä tarjottimet ja alustat kynttilöillä ja nauti tunnelmavalosta pimeinä iltoina!

12 Medium

 

25 Medium


Valaisinvalikoimamme on täydentynyt myös muutamalla uutuusmerkillä. Valikoimissamme mm. Zuiverin ihanat valaisimet. Suunnittelijamme Riia Lankinen hankki itselleen omaan keittiöönsä tämän mattavalkoisen kaunottaren kinuskin värisellä nahkaremmillä. Ihana eikö?

zuiver


Pimeän ajan tunnelmanluojana toimii upeasti isot pahviset tähdet, joihin saa led valon sisälle. Valkoisen tähden reunaa koristaa hopea glitterireuna tai musta raita. Joulun valonauhaa saa tänä vuonnakin mm. pattereilla toimivana sirona ledvalosarjana. Värejä on hopea tai kuparinen. Malleja on useita, kannattaa tulla tutustumaan.

Tai sitten DIY eli tee se itse! Oman väripallosarjan voit koota IrisLights valopallosarjalla. Johtoja on kahta eri pituutta sekä värejä vaikka kuinka paljon! Pastellin sävyset valopallot inspiroivat myös sisustamaan perheen pienimpien oleskelutilaa.

irislights

irislights kids

 

Nauttikaamme tästä tunnelmallisesta vuodenajasta korostaen sen positiivisia puolia! Talvessa on mielestäni parasta kun saa luvan kanssa käpertyä sisälle, laittaa kynttilöitä ja tunnelmavaloa palamaan ja nauttia kodin kauneudesta. Ihanaa alkanutta talvea ja tunnelmallista joulunodotusta!

Toivottaen,

Eevi - Cobello

Aurinkoinen syksy on hellinyt meitä ja kesän kauniit tapahtumat on tallennettu muistoihimme. Syksyn tullen on ihanaa sytytellä kynttilöitä hämärtyvissä illoissa ja käpertyä sohvalle lämpimän torkkupeiton alle. Elämä siirtyy terasseilta sisätiloihin. Nyt onkin hyvä aika pysähtyä miettimään kodin sisustusta.

Cobello syksy1 blogi

Vihreää, ruskeaa ja messinkiä

Syksy tuo tullessaan kodin sisustukseen paljon uutta ja ihanaa. Osa on toki samaa kuin keväälläkin, sillä sisustuksessa trendivirtaus on hieman hitaampaa kuin esim. muodissa. Vuonna 2016 sisustukseen on tullut lisää tunnelmallisia, luonnonläheisiä värejä. Valkoisen, harmaan ja mustan rinnalle on tullut kauniita murretun sävyjä kuten metsänvihreä, tummansininen ja roosa. Syksyn tullen vihreän sävyn suosio näyttää yhä kasvavan. Myös Cobelloon saapui ihania vihreitä uutuuksia esim. Tine K. Homelta. Kauniita astioita ja ihastuttavia tekstiilejä.

Cobello tekstiilit

 

Cobello tinekhome syksy

 

TineKHome astiasto

Syksyn ehdoton sisustusväri on ruskea. Ehkä hieman yllättäjä mutta toisaalta hyvin luonnollinen väri. Kun katsot ympärillesi, saatat huomata, että olet jo edelläkävijä. Saamme nimittäin napattua sisustukseen ruskean sävyjä puunvärisistä huonekaluista. Niiden lisäksi vielä hieman ruskeita tekstiilejä, ruukkuja, astioita tai lampaantaljoja, niin kotisi on puettu syksyn sisustusväriin. Puupintojen kanssa kannattaa kuitenkin muistaa, että eri puulajeja on hyvä käyttää maltillisesti. Lattia on monesti jo yksi iso puinen dominoiva pinta, johon muut puiset elementit kannattaa sovittaa. Tällöin tilassa säilyy rauhallinen tunnelma. Less is more, ainakin tässä tapauksessa. Cobelloon saapui mm. Muubsilta ja Artwoodilta paljon ihania puisia huonekaluja sekä sisustustuotteita.

Cobello muubs keittiö

 

Cobello muubs kylpyhuone

Messinki ja kullan sävyt ovat hiljalleen löytämässä myös suomalaiseen sisutukseen. Ihanaa! Ne tuovat pientä glamouria kromin rinnalle. Esimerkiksi messinkiä, vihreää ja marmoria käyttämällä saat luotua näyttävän kokonaisuuden. Mielikuvitus onkin sitten vain rajana, miten tuon väripaletin kokoaa. Nämä toimivat toki yksinäänkin esimerkiksi mustan tai valkoisen rinnalla. Vai mitä olet mieltä mustan ja kullan vahvasta yhdistelmästä?

Cobello kultaa

 
Sametilla luot pehmeän ja ylellisen tunnelman

Tekstiileissä vahva tulokas on sametti. Tuo ihana pehmeä materiaali jota tekee mieli silitellä. Cobelloonkin tuli todella kauniita samettisia tyynynpäällisiä useassa eri värissä. Linumilta saapui isoja jopa 90 cm pitkiä samettisia tyynynpäällisiä sekä päiväpeittoja. Sametin rinnalla kannattaa käyttää myös muita materiaaleja ja struktuureja, jotta kauniit päälliset erottuvat toisistaan. Sametin kanssa sopii täydellisesti esim. pellava.

Cobello Skysohva Vantaa


Niin tekstiileissä kuin koko sisustuksessa ollaan menossa runsaampaan ja pehmeämpään suuntaan, pois minimalismista. Kiiltävien kalusteiden rinnalle on tulossa mattapintoja. Sileiden pintojen rinnalle rouheampia pintoja, kuten rosoista puupintaa. Luonnonmateriaalit (puu, pellava, juutti, villa, puuvilla jne.) ovat vahvoilla syksynkin sisustuksessa. Uskalla miksailla rohkeasti eri tyylejä ja pintoja. Luo kerroksellisuutta ja kontrasteja. Juuri eri materiaaleilla ja tyyleillä, teet sisustuksesta mielenkiintoisen. Makuuhuoneeseen luot kerroksellisuutta ja viimeistellyn tunnelman juuri erilaisten tekstiilien, sängynpäädyn ja esim. hieman erikoisemman valaisimen avulla. Vitan Eos-höyhenvalaisin on täydellinen valinta makuuhuoneeseen. Nyt sitä saa valkoisen lisäksi myös harmaana.

Vita valaisin cobello

Sametin lisäksi erilaiset lampaantaljat tuovat syksyyn lämpöä ja pehmoisuutta. Cobellosta löytyy runsaasti eri kokoisia ja värisiä taljoja. Niitä voikin käyttää melkein missä vaan. Tuolin pehmusteena, sängyn päällä, lattialla, penkin päällä tai vaikka lasten rattaissa.

Cobello istuinkarvat


Marmoria ja peilipintaa

Marmori pitää pintansa. Valkoisen marmorin rinnalla nähdään myös mustaa ja vihreää marmoria. Marmorin käyttö ulottuu huonekaluista, astioihin, valaisimiin ja aina kodin pintoihin asti. Myös peilipintoja näkyy entistä enemmän. Snowdrops Copenhagenin peilipöydissä musta kuviointi tekee huonekaluista hieman rouheamman ja yksilöllisemmän.

Cobello marmori

 

Cobello lasipöytä vihreää


Vihreää, vihreää, vihreää

Luonnollisin tapa tuoda kotiin vihreän sävy on viherkasvit. Myös vihersisustamisessa on omat trendinsä. Viime aikoina huonekuusi, peikonlehti, anopinkieli ja kaktukset ovat olleet suosiossa. Myös viikunapuu ja kummituspuu eli corokia ovat nyt pinnalla. Mikäli säikähdit sanaa viherkasvi etkä tunnustaudu viherpeukaloksi, ei hätää. Cobellon valikoimasta löytyy monenlaisia tekoviherkasveja. Vai mitä sanot upeasta kaktusasetelmastamme?

CObello kaktus


Cobelloon tulee pitkin syksyä paljon uusia ja ihania tuotteita. Myös uusia tuotemerkkejä, joita meillä ei ole vielä aiemmin ollut. Päivitämme tietoa uutuuksista niin Instagramiin kuin Facebook-sivuillemme eli kannattaa seurata meitä myös siellä!

Sisustuksessa kaikkein tärkeintä on, että koti on omistajansa näköinen. Sisustusvirtausten tarkoituksena on luoda inspiraatioita ja oivalluksia oman kodin sisustamiseen. Niistä voi halutessaan poimia ideoita, jotka sopivat omaan tyyliin parhaiten. Omaa kotia ei kannata sisustaan pelkkien trendien perusteella, vaan sydäntä kuunnellen.

Aurinkoista syksyä ja ihania sisustushetkiä!

Terveisin,
Riia Lankinen
Cobellon sisustussuunnittelija
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Cobello lookkia Villa Tangon sisustuksessa

Hulppea viisihenkisen perheen kaksikerroksinen kivitalo Villa Tango on noussut tänä vuonna Seinäjoen asuntomessuilla monen suosikiksi. Eikä ihme, sillä tämä kohde on sisustettu tyylikkäästi arvokasta kartanokokonaisuutta ja upeaa ympäristöä arvostaen. Olohuoneesta ja terassilta avautuu hulppea näkymä viereiselle järvelle. Hieno suomalainen järvimaisema kruunaakin tämän kokonaisuuden.

Villa Tangon sisustuksesta vastaavat Leila Rajala ja Ulla-Helena Kuljunlahti pohjanmaalaisesta sisustussuunnittelutoimistosta InHouse design Oy:sta. Kartanon sisustuksessa ei ole tingitty ylellisyydestä ja glamourista kotoisuutta kuitenkaan unohtamatta. Sisustus on täynnä tyylikkäitä yksityiskohtia. Jokaiseen huoneeseen on onnistuttu luomaan omanlaista tunnelmaa. Meillä on ilo olla mukana tässä hienossa kohteessa. Cobellosta hankitut yksityiskohdat tuovat mielestäni talon sisustukseen paljon persoonallisuutta sekä viihtyisyyttä.

Uskon että Villa Tangon asukkaat tulevat viihtyvään tässä upeassa uudessa kodissaan!


tekstit: Eevi - Cobello
kuvat:  Leila - InHouse Design

AULA Small

Hulppea aulatila huokuu Kartanon arvokkuutta

IMG 0692 2 Small

House Doctorin tyylikäs maljapullo ja "ikuinen" Peikonlehti

IMG 0831 4 Small

Tyylikkään keittiösisustuksen kruunaa Nicolas Vahen mausteet ja öljyt

IMG 0841 3 Small

Ihanan raikas kokonaisuus - Ikuiset kasvit toimivat kodin joka tilassa

IMG 0871 3 Small

Tine K. ruukut sekä ikuiset oliivipuut

IMG 9492 2 Small

Kattauksen viimeistelee RM cooleri, tarjotintaso sekä lautaset,
Lexingtonin serviettirenkaat sekä Leonardon iskunkestävät viinilasit

IMG 9577 2 Small

Riviera Maisonin kokokromiset valaisimet sekä tarjotin sopivat tunnelmaan

IMG 9669 2 Small

Luksusta makuuhuoneeseen. Tarjotin ja pienet yksityskohdat Cobellosta.

IMG 0500 2 Small

Kultaa ja glamouria myös WC-tiloissa. Uashmaman pussukat ja hauskat
eläinaiheiset purkit tuovat yleellisyyttä sisustukseen

IMG 0521 2 Small

IMG 0546 2 Small

IMG 0600 2 Small

Tunnelmallinen työhuone ja ripaus industrial henkeä

KPH1 Small

Ihana kylpyhuone. Vaaleanpunaiset ja valkoiset Lexingtonin pyyhkeet sopivat
söpösti tähän yleelliseen tilaan.

IMG 0708 2 Small
Kodinhoitohuoneessa ripaus rottinkia ja vihreyttä tuo kotoisuutta tilaan

Kesän mallisto on nyt runsaimmillaan kummassakin myymälässämme! Terassimme Espoon Suomenojalla on sisustettu ihanan iloisilla väreillä. Mitä kaikkea kivaa tulevaan kesään onkaan meille saapunut tänä vuonna..

Saammeko esitellä ensimmäisenä upean ranskalaisen ulkokalustesarja Fermobin, joka tarjoaa laajan valikoiman upeita ulkokalusteita. Tyylikkään ja ajattoman terassi- tai parvekesisustuksen luot helposti Fermobin ulkotuoleilla ja ulkopöydillä. Pöytiä saatavana useita eri mittoja. Tänä kesänä ulkopöytää löytyy myös jatkettava Costa malli. Myymälöistämme löydät klassisen Bistro sarjan sekä uuden Dune Premium tuolimalliston, joka on erittäin mukava istua. Uutuutena myös Luxembourg sarjan tuolit sekä penkit - nekin ihanan iloisissa, tämän kesän hittiväreissä - turkoosia, oranssia, pinkkiä mustan, valkoisen ja harmaan rinnalle. Ole rohkea ja yhdistele eri värejä, niin ranskalaisetkin tekevät kalustaessaan mm. Pariisissa hurmaavien Bistrojen terasseja. Värivaihtoehtoja löydät useita niin myymälöistämme sekä lisää vaihtoehtoja tilauksesta.

Fermobin metallinen ulkokalustesarja on UV-suojattu, jolloin värit säilyvät auringossakin haalistumatta. Suurin osa malleista on kokoontaitettavia ja helppo kuljettaa ja säilöä. Fermob kalusteet voidaan kyllä pitää tarvittaessa ulkona myös läpi talven.

 Betonia ja terästä myös ulkokäyttöön soveltuvaksi suomalaisella designilla ja työllä löydät 16 Juinin mallistosta. Ulkopöytä on nähtävillä nyt Espoon myymälämme terassilla. Pöytien teräsrungot ovat maalattu pulverimaalilla. Maali on UV-suojattu, pinta on tasainen ja kestävä. Betonilevyt on valettu muotteihin ja värejä löytyy tällä hetkellä kolme: valkoinen, harmaa, ja anthracite (tumman harmaa).

Artwoodin valikoimasta löydät myös tänä kesänä ulkotuoleja polyrottinkisena. Nojatuolit ovat laadukkaat ja tuovat sitä erityistä Artwood henkistä luksusta ulkosisustukseen.

Tine K. Homen malliston bambukalusteet ovat tänäkin kesänä valikoimissamme. Bambupuusta valmistetut huonekalut ovat niin sisä- kuin ulkokäyttöön soveltuvia. Bambu tulisi huoltaa pesemällä pesuaineella vähintään kerran vuodessa, niin se pysyy raikkaanvärisenä. Nojatuolia löytyy heti, ja bambusohvaa odottelemme vielä saapuvaksi myymälöihimme pikimmiten.

Cobellon valikoimasta löydät nykyään myös Ruotsissa alusta loppuun valmistetut Pappelinan matot, jotka soveltuvat myös erinomaisesti parvekkeelle ja terassille. Matto on 100 % puhdasta PVC muovia ja on erittäin kestävä sekä sietää hyvin kosteuden. Muovi on myös ekologinen valinta, sillä se säilyy käyttökelpoisena jopa 30 vuotta sekä on kierrätettävissä edelleen. Mattoja löytyy runsaasti eri värejä, malleja sekä kokoja.

Pientavaraa terassille löydät valikoimastamme myös runsaasti. Riviera Maisonin ulkotyynyt ja akryyliastiasto on se huolettomin vaihtoehto terassille tai veneelle. Tine K. Homen kesämalliston raikkaat mustavalkoraidalliset tekstiilit sopivat moneen. Kesäiltoihin tunnelmaa ja kynttilänvaloa tuo mm. Herstalin ulkokäyttöiset lyhdyt!

House Doctorin & Nicolas Vahen servietit, kertakäyttöastiat sekä herkkutuotteet kruunaavat kesäpiknikin.

 

Ihanaa ja aurinkoista kesää!!

 

 TablerondeBistroFermob 4F380F2CF063C

Fermobin Bistro sarjan värit hurmaavat - pöytiä useita eri kokoja

housedoctor muokattu Small

Raikas ja hauska House Doctorin raidallinen päivänvarjo tuo suojan auringolta

house doctor muokattu Small

Kesän piknikin kruunaa House Doctorin kylmäkassi sekä Nicolas Vahen herkut

pappelina duo denim creative Small

Pappelinan raikkaat raitamatot ovat aina ajattomat.

 

Hurmaava tanskalainen Tine K. Home ihastuttaa kevään uutuuksillaan. Ensimmäinen kuorma on nyt purettu ja hyvältä näyttää! Uutuuksista löytyy raikkaita tyynyjä, tabletteja, serviettejä, keittiöpyyhkeitä, valaisimia sekä mm. rottinkikoreja useissa malleissa. Marokkolaistyylisen astiaston löydät myös uusissa kuoseissa, sillä klassisen mustavalkoisen astiaston rinnalle on tullut raikas vaaleansininen.

Tunnelma myymälöissämme on nyt hyvinkin kesäinen, sillä esillä ovat myös rantakassit, sandaalit ja rantapyyhkeet. Kylpyhuoneeseen löydät mm. uudet tyylikkäät saippuat ja kylpyhuoneen matot.

Tine K. Homen ruukku- ja vaasivalikoimamme on nyt suurempi kuin koskaan. Suosittuihin juuttimattoihinkin saimme myös täydennystä. Mitat alk. 60x90cm aina 250x300cm asti. Uutuutena pyöreät mallit natural väreissä, mitat alkaen halk. 120cm. Katso lisää http://www.cobello.fi/matot/tine-k-jute-matto


Hurjaa vauhtia kohti kevättä mennään ja uutuuksia saapuu lisää nyt viikoittain eri merkeiltä. Tervetuloa ihastumaan myymälöidemme keväiseen ilmeeseen!

20 Medium

21 Medium

22 Medium

sandaalit Medium

24 Medium


Uutuutena valikoimissamme nyt aito ja alkuperäinen Design Letters. Raikkaat astiat, toimistotarvikkeet ja tekstiilit ihastuttavat laadullaan ja yksinkertaisuudellaan. Tanskalainen Design Letters perustuu kuuluisan tanskalaisen arkkitehti Arne Jacobsenin designiin vuodelta 1937.

Astiastoon kuuluu niin keraamiset lautaset, mukit, vaasit kuin purnukatkin. Lapsille löytyy oma astiasto melamiinista. Kullakin mukilla on oma kirjain, joten jokaiselle perheenjäsenelle löydät nimikkomukin. Valikoimissa myös seinään kiinnitettävä teline, jolloin voit laittaa mukit seinälle keittiöön tai vaikkapa hammasmukeiksi kylpyhuoneeseen. Mukeille myydään myös kansia erikseen, jolloin niitä voi käyttää säilytystä varten. Lasten mukeihin saatavana erikseen myös nokkamukikansi. Yksi muki - loputtomasti käyttötarkoituksia!

Design Letters valikoimaan kuuluu myös irtokirjaimia sekä toimistotarvikkeita kuten kyniä ja muistilehtiöitä. Pian valikoimiimme saapuu myös tekstiileitä: lakanoita ja tyynyliinoja - nekin kirjaimilla varusteltuna - tietysti. 

Tervetuloa ihastumaan laajaan Design Letters valikoimaamme Espoon Suomenojan myymäläämme!

 

 ABC Cubes 2 Medium

Aqua 1 Medium

Closeup plantwall Medium

Close up melamine plates Medium

 

hammasharjaMedium


Ostaessasi yhden Riviera Maisonin Hampton Bay lyhdyn, saat toisen kaupan päälle (arvo 59,95€). Värit: turkoosi, valkoinen ja navy sininen. Kampanja on voimassa 3-6.3 asti tai niin kauan kun tavaraa riittää. Tervetuloa kevät!!

valkoinen Medium

navy Medium

turkoosi Medium

 
Rakkautta ilmassa!

Supersuosion saavuttanut herkku: Lakrids by Johan Bülow nyt myymälöissämme uusissa kuoseissa ja mauissa.

LOVE mallisto on oiva tapa ilahduttaa ystävää esim. ystävänpäivänä!

Laku love

love kyljellään

loveirto

LOVE both jars upsidedown

 

 

Myymälöissämme on nyt TALVI ALE!

Laajojen Outlet osastojemme lisäksi kalusteita ja piensisustustuotteita - 20%, -30% ja -50%!

Tervetuloa tekemään hurmaavia löytöjä!

Artwood cobello 1


Erä Artwoodin kalusteita -20%

Kaikki Linie Designin matot -30% (ei koske tilausmattoja)

Erä Riviera Maisonin tuotteita -30%

Kaikki OUTLET tuotteet lisäale -10%

Kaikki loput joulutuotteet -50%

 Artwood cobello 1

Surface

ASPEN

 

 


Nyt on lupa nauttia tunnelmallisesta vuodenajasta sytyttämällä kynttilät ja sisustamalla kotiin lämmin, ihana tunnelma. Pienilläkin sisustusesineillä saat luotua kotiin jouluista tunnelmaa. Meiltä löydät myös hurmaavia joululahjaideoita. Jos lahjan valinta osoittautuu hankalaksi, muistathan että lahjakortti on myös varma ja helppo tapa ilahduttaa. Seuraavaksi kuvaillaan vähän, millainen on meidän joulunodotuksemme.

Tine K. Home hurmaa musta-valkoisella ilmeellään, jossa joukossa myös eri ruskean ja luumun sävyjä. Riviera Maisonin joulu on täynnä kullanhohdetta, hopeaa ja glamouria. Artwood tuo jouluun pellavaa ja rouheutta. House Doctorin tyylikkäät joulukuusen jalat, raikkaat joulukuusenalusmatot sekä joulukoristeet ihastuttavat. Havut, kuusenoksat ja valopuut kruunaavat kodin jouluisen tunnelman. Uashmaman pestävä paperipussit sekä tabletit löydät nyt myymälöistämme jouluisiin sävyihin puettuina kullan, hopean ja pronssin hohtoisina.

Hübschin talvimallisto pursuaa raikkaita tyynyjä ja torkkuja. Pohjoismaalaiset aidot istuinkarvat ja lampaankarvataljat ihastuttavat eri harmaan, valkoisen ja ruskean sävyissä. Raikkaita tekstiilejä löydät mm. Linumin ja Tell me moren mallistoista.

Ei ole jouluntunnelmaa ilman kynttilöitä. Kynttilävalikoimamme on laajentunut mm.Tell me moren, Lifestylen, Tine K. Homen, Riviera Maisonin tuoksukynttilöillä. Kauniin ja turvallisen vaihtoehdon tavalliselle kynttilälle tuo steariinipäällysteiset led kynttilät, jonka liekki lepattaa aivan kuin aidossa kynttilässä. Runsaasta lyhtyvalikoimastamme löydät mm. Herstalin laadukkaan ulko- ja sisäkäyttöön tarkoitetut lyhdyt.

Myymälämme pursuavat ideoita myös erilaisiin joulukattauksiin. Astioita, tabletteja, serviettejä ja tarjoiluvateja löydät useilta eri tuotemerkiltä. Tyylikkäät Dualitin keittiökodinkoneet ovat oiva lahjaidea laatua arvostavalle.

Herkkusuille Nicolas Vahen gourmet mallistosta löydät varmasti suosikkeja joulupöytään sekä lahjaksi. Kauniit ja herkulliset Lakrids by Johan Bülow makeiset ovat varma tapa ilahduttaa lakritsin ja suklaan ystävää.

Uutuutena valikoimastamme löydät myös laadukkaat Merakin kylpyhuone- ja kosmetiikkatuotteet. Luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet tyylikkäissä pakkauksissa ovat kiva lahjaidea kauneutta arvostavalle. Pehmeyttä pukinkonttiin tuovat mm. Himlan ja Linumin pellavaiset päiväpeitteet ja tyynynpäälliset, Grand Designin, Lexingtonin, Beach Housen lakanat sekä yöasut ja kylpytakit.

Ihanaa ja tunnelmallista joulun odotusta!

 

hubsch Small

 

   

 

 


Jouluinen tunnelma on parhaimmillaan tiistaina 1.12 klo 17-20 Cobellon Petikon myymälässä, jossa järjestämme asiakkaidemme toiveesta kanta-asiakasillan vielä ennen joulua.

Kun sytytämme kynttilät ja jouluvalot, kattiloissa kiehuu kuuma glögi ja laseissa porisee kuohuva. Hemmottelemme teitä myös jouluisella juustotarjottimella ja pipareilla.

Koko päivän 1.12 ajan tarjoamme koko valikoimastamme -10%:n alennuksen. Etu koskee myös OUTLET tuotteita sekä uusia tilauksia.

Tervetuloa laskeutumaan jouluun kanssamme!

Lämpimin terveisin,

Cobellon väki

Kantis joulu


”Ilta oli ihana”, toteaa Cobellon Eevi Kytöniemi-Jokinen kanta-asiakasillasta. ”Se on syksyn suosikkitapahtuma, jossa saamme hemmotella kanta-asiakkaitamme. Tärkeintä on se, että illassa on tunnelmaa ja myymälässämme viihdytään.”

Cobellon kanta-asiakasilta toi Espoon myymälään edustajia Lexingtonilta, Rivièra Maisonilta, Artwoodilta ja Dualitilta. Kotimaista lämpöä syksyiseen iltaan toi laatuteestä tunnettu Niipperi. Kristiina Nordqvist maistatti vieraille teevalikoiman erikoisuuksia. ”Mudcake-tee on vuodenaikaan sopiva suklaan ystävien suosikki. Kaakaopavun kuoren palasissa emme ole säästelleet. Rooibos Toffee -tee taas hurmaa aidolla toffeella”, Kristiina kertoo.

Keittiöosastollamme Nicolas Vahén oikeakäsi Dominique Capel esitteli tanskalaisia herkkuja. Gourmet-tuotteiden isän Vahén puuttuminen ei tahtia hidastanut. Rasberry & Ginger ja Truffle -sinappipurkit tyhjenivät vauhdilla.

Ruokataidetta Cobelloon toi tuttuun tapaan Edesia Catering, jonka tarjoili vieraille muun muassa lämminsavulohi-seesamituutteja, feta-aurinkokuivattutomaattikuppeja basilikalla ja suklaafondant-minileivoksia mascarponemoussella ja mustikoilla.

Kiitos kaikille vieraillemme onnistuneesta illasta. Tervetuloa myös tuleviin kanta-asiakasiltoihimme.

Terveisin,

Cobellon väki

Dominique Capel

Niipperin teet

Edesia Catering Small

 

Kanta-asiakasilta


"The love of good taste"
, toteaa ranskalaisia perinneherkkuja skandinaavisella twistillä valmistava Nicolas Vahé.


Tervetuloa tapaamaan gourmet-herkkujen keisaria, kuulemaan tuoreimpia uutisia ja innostavia vinkkejä kanta-asiakasiltaamme Cobellon Espoon myymälään keskiviikkona 4.11.2015 klo 17-20.


Tuttuun tapaan voit nauttia lasillisen kuohuvaa ja valloittavia herkkuja à la Edesia Catering.


Syysillan kruunaa erinomainen kanta-asiakasetu.


Lämpimästi tervetuloa!

 

vahe ilta


Tine K. Homen syksyn malliston ensimmäinen erä on saapunut myymälöihimme.Tervetuloa ihastumaan!

Nyt elämme ihanaa aikaa, sillä syksyn uutuuksia saapuu jatkuvasti myymälöihimme, mm. Riviera Maison, Artwood, House Doctor, Nicolas Vahe, Hübsch, Linum, THG, Lexington ja paljon muuta!

 

17 Smallastiat1 Smallsyksyä141 Small11 Small


Elokuu on tunnelmallista aikaa. Illat pimenevät, mutta vielä voi nauttia lämpimistä kesäilloista.

Mikäs onkaan mukavampaa kuin sytyttää kynttilät palamaan lyhdyissä ja käpertyä torkkujen alle. Ilahduta itseäsi tai ystävääsi syksyn tullen ja luo kotiin viihtyisä tunnelma. Meiltä löydät niin lyhdyt, kynttilät, torkkupeitot ja muut tekstiilit tuomaan kaikkea tätä ihanaa ja rentouttavaa fiilistä.

Nauttikaamme tästä tunnelmallisesta vuodenajasta!


ALE on alkanut nyt molemmissa myymälöissämme! Paljon huonekaluja ja piensisustustavaraa alennetuin hinnoin OUTLETIN lisäksi.

mm.
Riviera Maison -30% ja -50%
Tine K. Kesä -20%
Serralungan ruukut -30%
Artwoodin ruokatuoleja -20% ja -30%
Linumin tekstiilejä -30%
Kattovalaisimia -30%
Bambu ulkohuonekaluja -30%

Ja paljon paljon muuta!

Tervetuloa tekemään hurmaavia löytöjä niin kauan kuin tavaraa riittää!

 

Ramatuelle Inspiratie Slider 942x482px2


Kesä on hurmaavimmillaan nyt myös myymälöissämme!

Valikoimissamme useita erilaisia ulkokalusteita. Ranskalainen Fermob ulkokalustesarja käsittää metallisia tuoleja, pöytiä ja penkkejä jopa 26:ssa eri värissä. Uutuutena pohjoismaalainen Ecofurn ekoulkotuoli, jossa on mukava istua ja nauttia kesästä. Tuoli on valmistettu puusta ja narusta ja se on yhtä luonnollinen kuin luonto itse. Useita eri väri -ja puuvaihtoehtoja.

Valikoimissamme myös bambukalusteita, jotka soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Uutuutena tanskalainen Sika Design, jolla pitkät perinteet kalustevalmistuksessa. Meiltä nyt laadukkaat Sika Design ulkokäyttöiset rottinkituolit. Luksusta ulkoiluun myös Artwoodin joka sään kestävillä nojatuoleilla sekä lepotuoleilla. Ulkosisustuksen kruunaa italialaiset Serralungan klassiset, kevyet ja huolettomat ulkoruukut.

Tutustu tästä lisää ulkokalusteisiimme.

 

 

 


Tunnelma Vantaan Petikon kanta-asiakasillassa oli huikean hieno! Kiitos siitä kuuluu kaikille ihanille asiakkaillemme sekä upealle Edesia Cateringille, joka jälleen loihti upean näyttävät sekä ennen kaikkea maistuvat tarjoilut!

 

 

Tervetuloa viettämään viihtyisää kanta-asiakasiltaa Vantaan Petikon myymälämme tiistaina 12.5. klo 16-20!

Koko päivän ajan tarjoamme koko valikoimastamme -15%:n alennuksen!

Alennus koskee myös tilaustuotteita sekä OUTLET tuotteita.

Tarjolla kuohuvaa sekä pientä naposteltavaa à la Edesia Catering. Samalla pääset tutustumaan ihastuttavaan kesämallistoomme!

Paikan päällä myös Artwoodin, Dualitin, Linumin, Vita valaisimien, Herstalin sekä Grand Designin edustajat kertomassa tuotteistaan.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Toivottaa Cobellon väki

 

Huom! Asiakasillan vuoksi suljemme Espoon myymälän ti 12.5 poikkeuksellisesti jo klo 17.00.

 

 

Kevät tuo tullessaan upeita uutuuksia!

Myymälöihimme saapuu nyt viikoittain uusia huonekaluja ja piensisustustuotteita.

Päivitämme sivuillemme uutuuksia niin nopeasti kuin mahdollista, mutta ensimmäisenä näet ne myymälöissämme.

 

Image1

 

 

Kevtuutta pieniharmaa karvatuoli pienivalkoinen karvatuoli pieni

 


Uutuutena mm. "Butterfly" tuolit, joissa ruotsalainen design. Ne ovat paitsi kauniita myös erittäin mukavat istua. Kuvissa italialainen nahka sekä islantilainen lampaankarva.

 

 

 


Teemme tilaa kevään uutuuksille..

KAIKKI OUTLET huonekalut ja lifestyle –tuotteet - LISÄALENNUS -20% jo alennetuista hinnoista!

Ei vaihto- tai palautusoikeutta eikä varauksia. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Loppuale voimassa 31.1.2015 asti

Tervetuloa tekemään löytöjä!

Outlet kuva pienioutlet 2 p


Ale alkanut myymälöissämme!

Paljon piensisustustavaraa alennetuin hinnoin. mm. Riviera Maisonin tuotteita -30% ja kaikki Linumin tyynynpäälliset -20%.

Myös huonekaluja alennetuin hinnoin. mm. ruokapöytiä ja ruokapöydän tuoleja..

Alennetuilla tuotteilla ei vaihto- tai palautusoikeutta eikä niitä voi varata. Ei koske uusia tilauksia ja valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Tervetuloa tekemään löytöjä!


tuoliuashmama pieni

pronssi pienityynyt s

 


Suuri osa Cobellon eurooppalaisista huonekaluista on päivitetty sivuillemme! Sarja pitää sisällään upean valikoiman tyylikkäitä kalusteita, jotka ovat valmistettu eurooppalaisesta umpipuusta korkealaatuisella eurooppalaisella työllä. Sarja käsittää erittäin laajan vaikoiman kalusteita kodin kaikkiin tiloihin - olohuone, makuuhuone, ruokailutila, työhuone, eteinen, lastenhuone, keittiö..

Kaikkia huonekaluja saa tilauksesta usealla eri väreillä sekä erilaisilla vetimillä. Sarjan kokonaisuudessaan sekä maalisävykartat löydät myymälöistämme. Kysy myyjiltämme lisää. Tervetuloa tutustumaan!

EurooppasarjaEurooppa 2


Kaikki tekstiilit -20%, kaikki Riviera Maison -tuotteet -10% ja kaikki loput joulukoristeet -50%.

Tarjoukset voimassa 27.12-31.12. Tarjous ei koske mattoja ja sisätyynyjä, ja koskee vain normaalihintaisia tuotteita.

Tervetuloa ostoksille!

 

tyynyt s mRM Small

 
Sivuiltamme löydät palan Cobellon historiaa, ajankohtaisia tuotetietoja hintoineen ja muutenkin paljon uutta Cobello-infoa!

Huomaathan, että päivitämme sivujamme edelleen ahkerasti eli uutta tulossa koko ajan.. Esimerkiksi koko eurooppalainen huonekalusarjamme puuttuu vielä toistaiseksi kokonaan, mutta kun saamme kuvat valmiiksi, täydentyy huonekaluvalikoimamme sivuilla entisestään!

Huomaathan myös, että valikoimamme vaihtelee ja uusiutuu jatkuvasti, ja emme välttämättä pysy aina vauhdissa mukana. Pyrimme lisäämään uutuuksia sekä poistamaan loppuunmyytyjä tuotteita nettisivuiltamme niin usein kuin mahdollista. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Ajankohtaisimmat Cobello uutiset bongaat nykyään myös FACEBOOKISTA, INSTAGRAMISTA sekä PINTERESTISTÄ, joita tulemme päivittämään pikimmiten lisää!

muokattuetusivulle


Kaikki valaisimet, varjostimet ja matot -20% !

Koskee norm. hintaisia tuotteita - alennus lasketaan kassalla.

Tarjous voimassa 28.-30.11.

Huom! Tarjous ei koske jouluvaloja, valopuita eikä valoruukkuja.

 sarvikuono pienimatot

 

Kutsumme Sinut ja ystäväsi viettämään tunnelmallista kanta-asiakasiltaa ja nauttimaan kuohuvasta sekä herkullisista pikkupurtavista à la Edesia Catering Espoon myymäläämme

torstaina 6.11. klo 16-20

Tarjoamme koko normaalihintaisesta valikoimastamme -10% alennuksen sekä kaikista Riviera Maisonin ruokatuoleista -20% alennuksen.
HUOM! Alennukset voimassa koko päivän (6.11) sekä Espoon että Vantaan myymälässämme (Petikon liike auki normaalisti klo 10-19).

Samalla pääset tutustumaan lumoaviin talvi-uutuuksiimme.

Lämpimästi tervetuloa!

Cobellon henkilökunta

 housedoctor M14 108a