Me rakastamme kauneutta ja aidosti uskomme siihen, että kun koti on kaunis, siisti ja viihtyisä, voimme paremmin, ihmiset ovat onnellisempia ja stressaamme vähemmän. Sisustuksessa kalusteilta pitää odottaa tietysti siis kauneutta, mukavuutta ja laatua.  Arvoissamme vahvasti painotamme kestävää kehitystä. Sisäänostamme paitsi kaunista myös laatua. Siksi me rakastamme aitoja luonnonmateriaaleja kuten massiivipuuta. Puu kestää aikaa, sen voi aina käsitellä uudelleen ja siinä saa näkyä elämisen jäljet.

Myös sohvamme ovat massiivipuisia, ja niissä käytetyt täytteet, pehmusteet ja kankaat aina korkealuokkaista materiaalia. Rakastamme pellavaa, puuvillaa ja villaa, ja suosimme näitä luonnonmateriaaleja sohvissamme ja tuotteissamme. Ranskalaisen French Sofa sarjamme sohvat ja nojatuolit  tehdään alusta loppuun Ranskassa ekologisesti. Höyhenet tulevat tehtaan lähitilalta. Pehmusteissa on vaahtomuovin ja höyhentäytteen sekoitus sekä useimmiten no sag jousitus, jolloin muoto säilyy hyvänä ja kestää elämää. Ja sellainenhan sohvan kuuluu olla! Selkätyynyt ovat 100% höyhentäytettä ja, jolloin mukavuus on taattu ja arki on luksusta. Rungoissa on irtohuput ja tyynynpäälliset ovat samoin irroitettavat. Tämä helpottaa arjessa ja mahdollistaa pitkäikäisyyden sekä pestävyyden. Koska kangas on kuitenkin se, joka kuluu eniten, on kestävän kehityksen kannalta tärkeää juurikin se asia, että kestävät rungot voi tarvittaessa aina uudelleen verhoilla. 

Tiesitkö muuten, että Cobellon tarina on alunalkaen lähtöisin sohvien ja nojatuolien irtohuppujen maahantuonnista ja omasta tuotannosta omasta ompelimostamme Espoosta lähes 30 vuotta sitten. Ompelimo toimi vuosia tämän jälkeen myös Vantaan myymälän yhteydessä ja Cobello on valmistanut useita irtohuppuja asiakkaiden vanhoihin kalusteisiin. Ideologiamme kestävästä kehityksestä, ympäristömme kannalta järkevistä valinnoista, aito kiinnostus kauneuteen, hyvinvointiin laadusta tinkimättä on kantanut läpi näiden vuosien. <3

Mukavaa tammikuuta, nauttikaa kauniista asioista ympärillänne! 

 

Kuvassa Cobellon ranskalaisen sohvasarjan Chanelle XXL, kyseessä modulisohva, josta voit rakentaa juuri itsellesi sopivan kokonaisuuden. Sohvapöytä on Cobello Urban sarjan umpitammea, sopivan siro ja kuitenkin massiivinen samaan aikaan.

Vuoden juhlallisin ja tunnelmallisin aika on käsillä. Kauniita & jännittäviä: tummia, vaaleita ja värikkäitäkin sävyjä löydät myymälöistämme: mm. ruskeaa, kultaa, violettia, tummanvihreää ja sinistä. Eletään myös kynttilänjalkojen ja lyhtyjen sesonkiaikaa, joten näitä löydät myös ison valikoiman meiltä. Tule tutustumaan myös uudenlaiseen led kynttilään, jossa hämmästyttävän aidonnäköinen liekki. Kynttilöitä löytyy eri kokoja ja malleja, myös tuikkukoko sekä kaukosäädin, jolla saat liekin sammuksiin kätevästi myös hankalammasta paikasta ja kaikki samanaikaisesti. Turvallinen tunnelmanluoja!

Marras- ja joulukuun pimeinä iltoina on tärkeää saada sopivasti tunnelmavaloa ympärille. Laita kynttilät palamaan (joko aidot tai ledit) tai sitten kiedo hieman siroa ledjouluvalonauhaa vaikkapa huonekasvisi ympärille. Kääriydy lämpöiseen villavilttiin, nappaa hyppysiisi ihana kirja ja hyvä olo huokuu yllesi, ja sen hetkistä tunnetta et vaihtaisi mihinkään muuhun. Marras- ja joulukuu ovat täydellistä kotoilun aikaa. Otetaan tästäkin vuodenajasta kaikki ilo irti!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

kuvassa MUUBSin upea uniikki MANO ruokapöytä ja lifestylen nahkatuolit, kattauksessa käytetty elegantisti valkoista, kultaa ja pellavaa. Kaikki tuotteet saatavilla Cobellosta. Juuttimatto on Artwoodin laadukas "Hemp" matto.


MITÄ COBELLO TARJOAA LOPPUVUODELLE

Cobellon myymälöissä on tänä vuonna taas jouluinen ja talvisen tunnelmallinen fiilis. Massiivitammiruokapöytämme huokuvat upeaa juhlallisuutta, kun päälle on katettu kauniit astiat ja kattaustekstiilit. Uusia ruokapöydän tuoleja esillä myös uusissa sävyissä ja materiaaleissa, mm. nahkaisia ja samettipäällysteisiä. Tyylikkäät joulukoristeet, kranssit ja jouluvalot tuovat juhlasesongin fiilistä cobellomaiseen tapaan: ei liian värikkäästi ja räikeästi vaan hillityn tyylikkäästi & elegantisti.

Kuvassa upea mustakultainen kattaus, valikoimissamme paljon erilaisia astioita, joilla loihdit talven näyttävimmät kattaukset. Mix and match.

 

Kuvassa Cobellon joulua 2019 Espoon myymälässä. Vitriinit taustalla massiivipuista Cobello Home mallistoa, eri värejä tilauksesta. Sohvat ja Loveseat: uusi malli sirompi "Giselle" / ranskalainen Frech Sofa mallistomme. Sohvapöytä uniikki "Piece" malli, massiivipuinen Cobello Urban sarjaamme. Usko tai älä: kaikki kuvan kynttilät ovat uusia led kynttilöitämme, tästä ei kynttilä aidommaksi mene.


Muita huonekalupuolen uutuuksiamme ovat mm. Cobellon klassinen ranskalainen sohvamallisto, joka on saanut täydennystä ihanista uusista malleista. Esillä Espoon myymälässä on hulppea modulisohvamalli, joka toimittaa olohuoneen pääroolia mahdollistaen koko suvun saman sohvan äärelle. Tämä malli onkin kerännyt paljon ihailua asiakkailtamme. Päälliset ovat 100% pellavaiset ja aina vaan raikkaat, kotoisat ja helposti eri sävyihin yhdistettävät. Modulisohvamallia saatavana myös eri kokoisina eli myyjämme auttavat suunnittelemaan juuri sinulle sopivan mallin.

 

Kuvassa Cobellon ranskalaisen sohvamalliston Amelie moduliversio ja Cobello Urban sarjan Piece sohvapöytä. Kultainen tuoli on yksi tämän talven suosikeistamme, ja nämä oranssin, keltaisen ja kultaisen sävyt toimivat ihanasti yhteen.


Toinen sohvauutuutemme on suomalainen HT-collection Lahdessa valmistettu Donna sohva malli, joka saapui Espoon myymälän yläkertaan. Tämä malli nyt helmattomana ja se sopii niin hyvin eri tyylilajeihin ja mm. industrial henkeen ja mm. Muubsin pyöreän rautasohvapöydän kanssa.

Kuvassa HT-Collection Donna sohva, MUUBsin rautainen Low sohvapöytä. Nojatuolina ihanan siro samettipäällysteinen House Doctorin Clever nojatuoli.

Nojatuolimalleja myös paljon uusia eri materiaaleissa ja sävyissä. Yhdistele rohkeasti eri sohvien ja sävyjen kanssa ja muista että mielenkiintoisen sisustuksestasi saat aina yhdistelemällä erilaisia, jopa yllättäviäkin materiaaleja keskenään. Ja jos tarvitset apua, nappaa kohteesta kännykällä kuva, niin ammattitaitoiset myyjämme auttavat valinnoissasi myymälöissä. Tarvittaessa kokonaisuuksiin saat apua myös osaavalta suunnittelijaltamme Riia Lankiselta  /  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kuvassa marokkolainen uusi matto, tekstiileissä näet sävyjä joita toistuu myymälöissämme, taustalla upouusi Boro nojatuoli nahkalla ja tiikkirungolla, keskellä jumppapallo kuin kaunis istuin. Hyödyllistä ja kaunista! <3

 
Tekstiili- ja mattopuolenuutuuksia ovat mm. ihanat marokkolaiset villamatot, joita löydät kauniissa sävyissä ja uniikeissa kuvioinneissa. Uutuutena myös pestävät villamatot ja rahit, myös ihana lasten oma mallisto. Parhaiten valikoiman löydät näistä mattouutuuksistamme Espoon myymälästä alakerran matto-osastolta.

 

Kuvassa joulukattaus kultaisilla aterimilla (konepesunkestävät), Leonardon Teqton patentoitu "rikkoutumaton" viinilasi, pellavaisella lautasliinalla. Pöytä MUUBSin "Mano".

Kuvassa lasiset tuikkukipot. Erilaisia löytyjä/tuikkulyhtyjä valikoimissamme runsaasti, sekä tekohavuköynnöstä jos jonkilaista löydät myymälöistämme.

Kotoisen fiiliksen teet lämpöisillä materiaaleilla, tekstiileillä ja valoilla. Juhlallisen ruokailuhetken kruunaa, kun sytytetään kynttilät palamaan ja toivotetaan nautiskelijat pöydän ääreen nauttimaan hyvästä ruuasta, juomasta ja seurasta. Tunnelmallista loppuvuotta kaikille! <3

 

 

Cobellon myymälöissä on se ainutlaatuinen puoli, että liikkeeseen astuessasi ympäristö on aina uudennäköinen. Stailaamme myymälöitämme jatkuvasti niin, että vakkariasiakkaillemmekin löytyy aina uusia elämyksiä. Tästä saammekin usein positiivista palautetta.

Uusi sesonki on tuonut tullessaan hurjan määrän ihania uutuuksia niin huonekaluihin kuin pientavaroihin, ja myymälät Espooossa ja Vantaalla ovatkin kokeneet taas lähes täydellisen muodonmuutoksen. Erityisesti tähän kevääseen on saapunut iso valikoima uusia Cobellon omia laadukkaita eurooppalaisia massiivipuuruokapöytiä ja erilaisia mielenkiintoisia ruokapöydän tuoleja. Täysin uusi Cobello URBAN Collection tarjoaa uusia massiivitammipöytiä, myös baaripöytiä. Cobellon DECO mallistoon saapunut myös laadukkaita tammipöytiä erilaisilla jalkavaihtoehdoilla sekä eri muodoilla. Meiltä löydät nyt suorakaiteen muotoa, neliötä, pyöreää ja soikeaa pöytää ja mikä parasta, useita pöytiä saa tilauksesta mittojen mukaan. Usein pienissä tiloissa toimiii erinomaisesti pieni pyöreä pöytä, jonka ympärille kuitenkin mahtuu hienosti ruokailijoita. Pyöreiden tammipöytien koot alkavat usein 110 cm:stä ja jatkuvat aina 160cm:in. Katso esim uutuusmallimme "Mikado"  

Ja entäs sitten nerokas ruokapöydänmalli tanskalaiselta tuotemerkiltä MUUBS. Tässä yhdistyy täydellisesti kaunis tanskalainen design ja laadukas massiivipuu ohuella sirolla kannella ja jalalla. Space Pöytä on pyöreä, mutta jatkopalan ansiosta kasvaa isommaksi ovaalinmalliseksi, ja tarpeen tulleen pöydän ääreen mahtuu suurempikin joukko. 

Ruotsalainen ARTWOOD hurmaa tänä keväänä uutuusruokapöytämalleilla, kuten siro tammipöytä rautajaloilla "Bennie" sekä pyöreä, kaunis ja näppärä malli "Tree".

Olemme päivittäneet sivuillemme uutuuksia ruokapöydistä, joita kannatta käydä kurkkimassa täältä. Toisaalta valikoimastamme löydät myös ns. uniikkeja yksilöitä, joita meille saattaa tulla ihan muutamia kappaleita. Nämä helmet eivät koskaan päivity nettiin kuin ehkä korkeintaan instapäivitykseen, joten kattavimman valikoiman löydät aina kivijalkakaupoistamme. :)

Suurin osa puisista ruokapöydistämme ovat massiivitammea. Värivaihtoehtoja löydät useita. Meidän makuumme ja näinollen myymälöissämme esillä olevissa pöydissä pinnat ovat käsitelty useimmiten juurikin niin, että puun kaunis pinta jää näkyviin luonnollisena. Näin saa meidän mielestämme ollakin, jotta lopputulos olisi mahdollisimman persoonallinen ja aito. Me Cobellossa arvostamme erityisesti sitä, että kyseessä on materiaali, joka kestää elämää ja aikaa. 

Myymälöissä pääset fiilistelemään ja koeistumaan isoa valikoimaa ruokailuryhmiä ja ihanat ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua valinnoissasi. 

 

Cobello tammipöytä saga

Mustaa rautaa, puuta ja harmaaksi sävytetty tammikansi. Kaunis sinisävyinen matto myös valikoimissamme.

Cobello Artwood ruokapöytä

ARTWOOD Bennie ruokapöytä on sirojalkainen kaunotar, jonka kansi koostuu kahdesta massiivitammilevystä. Tuolit ympärillä ovat ZUIVERin klassikkotuoli uudenlaisella pehmeällä samettikankaalla.

Cobello Artwood Tree

ARTWOODin ruokapöytä Tree siroilla rautarunkoisilla samettituoleila. Tuolin kankaan sävyjä löytyy erilaisia.

Cobello deco rottinkiryhmä

Cobello Decon uusi upea ruokapöytämalli kaverinaan ihanat natural rottinkituolit. Iso rottinkivalaisin kruunaa kokonaisuuden. Tämä on varsin keväinen ryhmä.

Cobello ruokailutila

Rottinkituolia voit käyttää niin ruokatuolina kuin nojatuolinakin.

Cobello deco ruokapöytä

Uutuusruokapöytämme Manhattan on eurooppalaista massiivitammea. Kokoja kattava valikoima tilauksesta.

Cobello kant ruokapöytä

NOC-ruokapöydän kansi on erittäin kestävää kuitubetonia, joka on helppo pitää puhtaana liinalla pyyhkimällä. Jalat ovat massiivitammea, jotka on käsitelty tummaksi. Myös pyöreä malli tilattavissa. Tuolina tässä ihana mustaksi maalattu tammituoli, saatavana myös natural värisenä ja esillä myymälöissä.

 

Teemme tilaa myymälöissämme ihanille kevään ja kesän uutuuksille, joita on  saapunut jo runsaasti Espooseen ja Vantaalle.

Vantaan Cobellon OUTLET osastomme on päivitetty nyt hersyvän ihanaksi ja osasto on taas aarteita täynnä. OUTLET osastolta Vantaalta löydät ison valikoiman huonekaluja, mattoja, tekstiileitä, valaisimia ja muita kodin sisustustuotteita. OUTLETista teet löytöjä useilta laadukkailta sisustusmerkeiltä.

Vietämme Vantaan myymälässä OUTLETin kevennysviikkoa koko viikon ma-la 1.-6.4.2019 !

Kaikista valmiiksi alennetuista OUTLET tuotteista annamme vielä LISÄALEN -20%. Alennukset jopa -70% alkuperäisistä hinnoista!

PARHAAT VIEDÄÄN PÄÄLTÄ, JOTEN KANNATTAA OLLA NOPEA!

Tervetuloa tekemään kevään kauneimmat sisustuslöydöt nyt todella edullisin hinnoin! 

 

fullsizeoutput 5003

 

Korallinpunainen, puuteri, vadelmanpunainen, keltainen, kulta, metsänvihreä, sammaleenvihreä, merenturkoosi... Nyt on väriä ja ihania kuoseja Cobellon keväässä kerrakseen! Tämän kevään trendivärit tekstiileissä kuulostaa meidän makuumme ihanan pirteiltä mutta silti luonnonläheisiltä. Väriloisto hurmaa pirteydellään uusissa tekstiileissä kuten tyynynpäällisissä, lakanoissa, torkkupeitoissa ja pyyhkeissä. Näistä sävyistä ei voi tulla muuta kuin iloiseksi, eikö?

Yhdistele valkoiseen, mustaan, harmaaseen, beigeen ja muihin maanläheisiin ns. "turvallisiin" sävyihin helposti, ja luot aivan uudenlaisen keväisen lookin kotiisi vain pienellä vaivalla. Uuden sesongin ilmettä on mahdollista toteuttaa helposti kodin sisustukseen vain mm. tyynynpäällisiä ja pyyhkeitä vaihtamalla. Viikkaa edelliset tekstiilit kaappiin odottamaan seuraavaa sesonkia. Usein kevään tullen tulee tarve päivittää vaatteitakin keväisempään ja tuleepa sisustusintoisellekin tähän aikaan vuodesta himo ja tarve tuoda kotiin vähän uutta ilmettä ja päivitystä. Ja mikä parasta, pienen päivityksen ei oikeasti tarvitse aina olla edes kovin aikaa ja rahaa vievää. Esimerkiksi nämä Svaneforsin samettityynyliinat ovat edullinen tapa tuoda kevään pirteää ja trendikästä ilmettä esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

Cobellon tämän kevään valikoimiin on saapunut myös paljon uusia pyyhkeitä ihanissa hersyvissä kevään väreissä. Nämä edulliset pyyhkeet löydät molemmista myymälöistömme Espoosta ja Vantaalta useassa eri koossa.

Pellavatekstiileihin on myös saapunut paljon uutta mm. ihanan laadukkaat KÄINBY 1925 HEAVEN LINEN pellavapäälliset löydät nyt myös uusissa sävyissä - meren turkoosi. HEAVEN LINEN pellavatuotteita löydät liikkeistämme myös keittiöpyyhkeinä sekä uutuutena myös ihana lasten pellavalakanamallisto.

Kaikki nämä nyt Cobellon myymälöistä ja muistathan, että paljon uutta saapuu kevään valikoimaamme nyt päivittäin. Uniikkeja uutuuksia, joita et muualta löydä - helmiä joita ei joka kodissa vastaan tule. ;) 

Ihana kevät, valo ja värit - T E R V E T U L O A ! <3

 

Cobello kevät 8lowres 
Heleän pirteät sävyt näissä samettityynyissä

 

Cobello kevät 46lowres
Sammaleenvihreää, vedenvihreää ja ruskeaa - miten kaunis yhdistää keskenään

 

Cobello 68lowres
Vihreän eri sävyjä löydät tämän kevään teksiileissä useita erilaisia, myös lehti- ja palmukuosit hullaannuttaa tänä keväänä

 

Kainby1925 Heavenlinen

Käinbyn Heaven Linen pellavalakanat uudessa hurmaavassa vedenturkoosissa sävyssä.

 

 tyynyt hyllyssä 

Valikoimissamme laaja kirjo puuvilla- ja pellavapäällisiä tupsureunoilla ja ilman

 

 pastellivärit

Heleät pastellisävyt

 

leopardi

Me rakastamme villejä kuoseja kuten leopardeja & viidakkoteemaa ja tämä näkyy myös myymälöissä ;) 

 

tekstiilit kevään väreissä

Svanefors samettityynynpäällisiä - mikä värikirjo

 

ESPOO pyyhehyllyt

 Pyyhkeitä ja lakanoita Espoon yläkerrassa

 

Cobellossa käy nyt huiske ja hulina kun suuri talvi ale alkaa 27.12.2018. Paljon kalusteita, peilejä, mattoja, valaisimia ja pientuotteita alennetuin hinnoin!

 

Cobello 042

KALUSTEET 

Gaurus ruokapöydät -30%

A Framed valkoiset puuruokapöydät -20%

Kaikki Cupid sohva- ja sivupöydät -30% (yllä kuvassa)

Valikoima sohva ja sivupöytiä -30%, -40%, -50%

Valikoima raheja ja penkkejä -20%, -30%, -40%

Valikoima Cobello Home kalusteita alennetuin hinnoin

Myymäläkohtaisesti lisää mahtavia etuja kalusteissa!

 

UMAGE Lifestyle Silvia Medium Tripod Floor 2 Low Res

VALAISIMET

UMAGE (entinen VITA) Silvia ja Carmina varjostimet -40% (kuvassa)

UMAGE hattuvalaisin -50%

UMAGE Asteria kattovalaisin -40%

Manchester, Workshop ja Denver valaisimet -50%

Valikoima RIVIERA MAISON valaisimia -40%

Palermo helmikattovalaisin -50%

Eläinaiheisia valaisinjalkoja -30%

Myymäläkohtaisesti lisää mahtavia etuja valaisimissa!

 

Photo 01 11 2018 9.11.06

ASTIAT JA TABLETIT

Valikoima astioita alennetuin hinnoin.

Valikoima pöytätabletteja -30%

Kaikki KÄHLER maljakot -40%

korit muubs

PIENTUOTTEET

Valikoima MUUBS koreja -30%

Valikoima kehyksiä ja korutelineitä -50%

Valikoima peileijä -60%

Kaikki karvatorkkupeitot -30%

Valikoima sisustustyynyjä -50%

Lisää mahtavia etuja myymäläkohtaisesti!

2 Mattor

MATOT

Svanefors silkkimatot mustavalkoinen 160x230 ja 70x200cm -40%

Lisää mahtavia etuja myymäläkohtaisesti!

Joulu kolkuttelee taas pian ovelle. Suomen pitkä talvi ja pimeän aika vie ihmiset ja perheet viettämään aikaa enemmän kotioloihin. Silloin on aika tunnelmoinnille! Kynttilät, lyhdyt ja tunnelmalliset jouluvalot tekevät pimeästä ajasta nautinnollisen. Kodin koristeleminen joulunodotukseen on mukavaa koko perheen puuhaa, joka varmasti tuo positiivista mieltä sekä muistuttaa lähenevästä juhlakaudesta. Tästä kaikesta täytyy muistaa nauttia!

Meille Cobelloon on tänä vuonna saapunut paljon erilaisia tyylikkäitä hyvänmielen joulukoristeita. Tyylikkäät joulupallot, hauskat hanhet, lumiukot ja suloiset  eläinhahmot sekä muut ihanuudet tuovat hymyn kasvoille. Valoja ja kuusia on tänä vuonna Cobellon joulussa myös monenmoista. Ruukkuja ja vaaseja löydät myös monenlaista, joten esim. joulukasvin stailaat helposti kotiisi tyylikkäästi.

Kattauksiin on saapunut myös paljon ihanaa ja hauskaa. Uusia astioita, keramiikkaa, puuta, tabletteja ja lautasliinoja yleellisin materiaalein ja kuosein. Näillä luot uniikin juhlakattauksen. Myymälöistämme löydät myös paljon kivoja ideoita kattauksiin.

Valaisinvalikoimamme on tänä talvena todella runsas. Löytyy niin kattokruunua, modernia & yksinkertaista rautaa, lasia sekä juuttia, kangasta ja rottinkia.

Cobellon talven huonekaluvalikoima hurmaa: mustia kaappeja, mielenkiintoisia yksityiskohtia, mustaa rottinkia, rautaa, kultaa, puuta ja betonia. Valikoimissamme uusia sohvapöytiä, sohvia, nojatuoleja, kaappeja sekä paljon muuta. Päivitämme nettisivuillemme niin paljon kuin mahdollista, mutta muistathan, että ajankohtaisimmat helmet löydät aina viimeisen päälle stailatuista myymälöistämme Espoosta ja Vantaalta. Tervetuloa tutustumaan Cobellon hurmaavaan jouluun! <3

 

 wild kuusi cobello

Villiä kuosia jouluun.

ruokailuryhmä musta tammi cobello

Ruokailuryhmässä yhdistelty rautaa, rottinkia ja puuta. Tyylikäs kokonaisuus!

hiihtävähiiri

Hiihtävät hiiret joulupuun koristeeksi.

rappu espoo peilit

Peilivalikoimamme on tällä hetkellä runsas. Mustalla seinällä hopea ja kultainen näyttäytyy tyylikkäänä.

joulupallot cobello

Lasipalloja jouluun

etusivu joulukoriste cobello

Leopardikuosia kuuseenkin - miksipä ei!

joulukoristeet cobello

Iloisia ja tyylikkäitä tuotteita jouluun

joulu kattaus cobello

Erilaisia inspiroivia kattausideoita löydät myymälöistämme.

 talvi sisustus vaalea cobello

Talven valaisinvalikoimamme ihastuttaa. Kuvan sohva pellavainen Cobello French mallistoa.

punainen tyyny

Ripaus punaista tuo joulun.

hauskat hanhet

Hauskat jouluhanhet.

makuuhuone cobello

Lovely Linen pellavaiset tyynynpäälliset jouluaiheella sopii niin makkariin kuin olkkariinkin.

 lumiukko

Lumiukko hurmaava.

joulukoriste lammas cobello

Toinen toistaan suloisimmat eläimet joulua koristamaan.

musta pöytä tuoli

Tyylikkäät mustat rauta, nahka ja samettikalusteet Cobellosta - useita vaihtoehtoja.

kupit wild cobello'

Wild kupit - mikä täydellinen lahjaidea.

marmori talvisisustus

Kultaa ja marmoria 

Photo 14 11 2018 12.05.55

Pieniä pöytiä löydät valikoimastamme monenlaista. Sohvapöydäksi, sivupöydäksi.... Siro nojatuoli rautarungolla ja sametilla ovat uutta mallistoa.

betoni wire cobello

Rautaiset wire tuolit löydät meiltä mustana, kultaisena ja valkoisena. Nämä yhdistettynä betonipöydän kanssa luot uniikin ja yleellisen kokonaisuuden.

talvi sisustus

Cobellon myymälöissä toinen toistaan hurmaavampia miljöitä ja sisustuksia 

Olemme saaneet nauttia ihanasta kesästä kun aurinkoiset säät ovat hellineet meitä läpi kesän. Kesän taittuessa syksyyn on ihana taas kaivaa esiin lämpimät viltit ja lyhdyt sekä sytyttää kynttilät. Tunnelman luojina tänä syksynä meillä Cobellossa toimivat lämpimät sävyt ja materiaalit. Syksyyn on tulossa paljon uutta huonekaluihin ja piensisustukseen. Raudan ja puun yhdistäminen kiehtoo meitä edelleen, sekä puhtaasti tyylikäs musta rauta toimii myös tämänkin sesongin huonekalumateriaaleissa. Lisäksi on tulossa ihania puisia ruokapöydän tuoleja, mustaksi maalattuna ja vaaleaa natural pyökkipuuta. Paljon uudenlaisia - myös moderneja ja pelkistettyjä - ruokapöydän tuolimalleja on tuloillaan. Lisäämme näitä uutuuksia nettiin niin pian kuin mahdollista. Muistathan kuitenkin, että parhaimman valikoiman uutuuksia ja klassikoitamme löydät suurista myymälöistämme Espoosta ja Vantaalta, ja ihana henkilökuntamme auttaa mielellä myymälöissä paikanpäällä.

Tekstiileissä tänä syksynä hurmaa sävyissä mm. lämmin ruskea, navy blue eli syvä laivastonsininen, luumun violetti sekä edelleen kaunis tummanvihreä. Materiaaleina rakastamme aina vaan luonnollista pellavaa, villaa ja puuvillaa. Myös ihana pehmeä ja tunnelmallinen sametti jatkaa edelleen tämän syksyn trendeissä. 

Laitamme heti taas kuvia uutuuksistamme niiden meille saapuessa. Kannattaa seurata Instragram ja Facebook tilejämme, joihin päivittelemme ahkerasti Cobello kuulumisia. Linkit löydät sivun alalaidasta.

Kynttilät palamaan ja nauttimaan syksystä! Arki on ihanaa aikaa! <3 

 Cobello89

 

Kuvassa Cobello Frech Sofas sarjan Amelie kulmasohva sekä Loveseat. Sohvapöytä on italialainen kierrätyspuupöytä, jota saa eri kokoisina. Karvatorkkuja ja taljoja löydät meiltä ison valikoiman eri väreissä. Kattovalaisimet ovat ihanat Zenzan hopeoitua messinkiä. Vitriinit taustalla täyspuiset Cobello Home mallistoa. Kori antiikkia ja kengät Victoria malliston, joita löydät myös Espoon valikoimastamme eri malleja ja värejä. 

 

Cobello22

 

Cobello Decon massiivitammipöytä Tatanka on upea, jonka ääreen mahtuu ruhtinaallisesti ruokailijoita. Tuolit ovat ikiklassikko Franky malli - erittäin hyvä istua, helppo pitää puhtaana ja sopii moneen. Franky tuolia löydät mustana ja ruskeana sekä baarituolina kahdessa korkeudessa. Puisia tarjoiluvateja löydät meiltä useita, nämä ovat kaikki uniikkeja katseenvangitsijoita. Kattaukset ja astiat ovat intohimomme. Astioiden pitää kestää jokapäiväistä kulutusta, siksi panostamme laatuun. Viinilasit ovat Leonardon kristallinkirkkaat lähes särkymättömät. Useita eri malleja näitäkin molemmista myymälöistä eikä hinnat päätä huimaa!

   

Cobello 2

 

Cobello French Sofa sarjan sohvat, nojatuolit ja loveseatit ihanassa natural pellavassa. Löydät meiltä myös vuodesohvamalleja! Sohvapöytä on massiivikierrätyspuuta sekä rautaa, raikas yhdistelmä joka toimii vuodesta toiseen. Madrid pöytää löydät useassa eri koossa.

 

 Cobello 26

 

Nauti tunnelmallisesta vuodenajasta! 

 

Cobellon kesäale on alkanut. Erä huonekaluja ja sisustustuotteita alennetuin hinnoin. Tervetuloa tekemään löytöjä!

ALE kesä 2018 logoprosentit

Seuraa ilouutisia mattojen ystäville! Mattovalikoimamme on nyt suurempi kuin koskaan, ja sen vuoksi myös matto-osastomme Espoossa ja Vantaalla ovat laajentuneet entisestään! Olemme uudistaneet Espoon myymälän alakertaa ja muuttaneet matto-osastomme kokonaisuudessaan alakertaan Outlet osastomme yhteyteen. Espoossahan myymälä on kolmessa kerroksessa, joista alin kerros koostuu nyt pääosin matoista sekä alennetuista Outlet tuotteista. Rappukäytävältä alhaalta löydät mm. peilejä, toimistotarvikkeita sekä koukkuja, vetimiä yms. pientä kivaa. Jatkossa siis Outlet osastomme Espoossa on aavistuksen pienempi, mutta Vantaalla osasto on tutussa entisessä koossaan.

Matot ovat yksi tärkeä myyntiartikkelimme, joiden laadusta emme tingi! Tuttujen merkkien rinnalle on tullut paljon uusia laadukkaita mattomerkkejä, ja olemme kovin iloisia ja ylpeitä saadessamme nämä valikoimiimme. Cobellon valikoimasta löydät siis tällä hetkellä mm. seuraavia mattomerkkejä: Dixie, Adora, Pappelina, Linum, Artwood, Linie Design, Roots, Maripa, Tine K. Home... Lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman mm. supersuosittuja, raikkaita paimentolaismattoja, erilaisia puuvillamattoja, juuttimattoja, kylppärimattoja eri merkeiltä.

Cobello91 Medium

Kuva: Cobellon myymälä Espoo

Upouusista tuotemerkeistä esittelemme ensin suomalaisen Adoran, jonka ”Tuhat ja yksi mattoa”- mallisto on kokoelma laadukkaita, käsinkudottuja Design mattoja, joilla on tarina. Adoran matot ovat suunniteltu skandinaaviseen makuun, suunnittelussa on yhdistynyt skandinaavinen design ja itämainen käsityöperinne. Adoran matot ovat ennen kaikkea laadukkaita, raikkaita ja tyylikkäitä. Cobellosta löydät Adoran vaaleat sävyt, jotka sopivat täydellisesti myymälöidemme ilmeeseen. Materiaaleina mm. villaa, puuvillaa, pellavaa, viskoosia – ihania materiaaleja skandinaaviseen kotiin.

Puro vanilla adora cobello

Adora Harem cobello matto

adora white black cobello matto

Puro Adora Cobello

Stouns adora cobello mattoKuvat: Adora Tuhat ja yksi mattoa mallistoa


Dixie
on ruotsalainen erittäin laadukas sisustus- ja mattomerkki. Dixie on erikoistunut mattoihin, jotka valmistetaan kestävistä luonnonmateriaaleista ajattoman kauniilla designilla. Dixien mallistossa luonnolliset, lempeät sävyt ja erilaiset luonnonmateriaalit ovat täydellisessä harmoniassa. Matot ovat ennenkaikkea tarkoitettu kestämään arjen aikaa ja eloa. Dixien mallistosta löydät kattavan valikoiman mm. juuttimattoja eri kokoisina: kynnysmattoina, käytävälle sopivissa eripituisissa pitkissä koissa ja normaalin ison maton kokoisina. Dixieltä löytyy upeita kuoseja painettuja puuvillamattoja sekä ulkokäyttöön soveltuva mattomallisto! 

Dixie juuttimatot vaakaKuva: Dixie Juuttimallistoa


Nämä myös ulkokäyttöön soveltuvat matot valmistetaan 100% PET muovista eli kierrätyspulloista. Eikö olekin upeaa voida uudelleenkäyttää muovijätettä - tämä on tätä arvostamaamme kestävää kehitystä parhaimmillaan! Ja nämä matot ei näytä alkuunkaan muovimatoilta, ne ovat uskomattoman pehmeitä ja ulkonäkökin on ihan kuin juutti -tai puuvillamatossa. Voit siis käyttää tätä PET mallistoa ulkona tai mielestämme se soveltuu erinomaisesti myös kodin sisätiloihin. Kierrätyspulloista valmistettuja raheja löytyy tänä keväänä myös Cobellon Dixien valikoimasta.

dixie matot ulkona

Dixie outdoorKuvat: Dixie PET ulkomatto ja ulkorahimallistoa


Mainittakoon vielä ihanat kynnysmatot leikkisine värikkäine kuoseineen, joita Dixien mallistosta meille saapui. Nämä sulattavat kaikkien sydämet etkä muuta kynnysmattoa itsellesi huolisikaan. Myös kätevät laidalliset kuramatot valikoimassamme.

Tanskalainen Linie Designin matot ovat skandinaavisten tunnustettujen suunnittelijoiden suunnittelemia ja ne tehdään perinteisellä ammattitaidolla käsin. Kauneus ja pohjoismainen ajattelumaailma ovat suunnittelun lähtökohtana. Linie Designellä panostetaan laatuun ja estetiikkaan. Linie Designin matoissa on erinomainen hinta-laatusuhde, ASKO villamattomallisto on yksi Linie Designin myydyimpiä mallistojamme. Linie Designin matot ovat bestsellereitä yli 60 maassa ympäri maailman, eikä turhaan, matot ovat kertakaikkisen IHANIA ja hinnat erittäin edulliset!

Tanskainen Tine K. Homen mallistosta tutut, suositut hapsuttomat juuttimatot eri kokoisina väreissä natural ja tummanharmaa, huom. MYÖS PYÖREITÄ!  Tinelle on tullut myös kevään uutuuksina mm. ihania raidallisia kuoseja puuvillamatoissa. Ruotsalaisen Artwood malliston juuttimattoja löydät eri kokoisina mustana ja natural värisenä sekä viskoosimattoja että erityisen tyylikkäitä paimentolaismattoja.

tinekhome cobello matot

tinekhome cobello matto
Kuvat: Tine K. Home juutti ja puuvillaraitamatot

Matto-osastoltamme löydät myös ihania ja helppohoitoisia kylpyhuoneen mattoja useilta merkeiltä, mm. suomalainen Luin Spa ja hollantilaiset HK-living sekä Riviera Maison.

Ihana monille tuttu ruotsalaisen Pappelina mattomerkin tunnusmerkkinä on laatu ja toiminnallisuus. Matot suunnitellaan sekä valmistetaan alusta loppuun Ruotsissa. Ympäristöasiat ovat olleet merkittävä syy valintaan. Materiaalina käytetään puhdasta PVC muovia, ja se on erittäin kestävä sekä sietää hyvin kosteuden. Muovi on myös ekologinen valinta, sillä se säilyy käyttökelpoisena jopa 30 vuotta sekä on kierrätettävissä edelleen. Pappelina on luonut laajan malliston tuotteita, joissa on tunnistettavissa Pappelinan kuviot, värit ja yksityiskohdat. Mallistosta löytyy monipuolisia graafisia malleja, sekä yksinkertaisia kuvioita. Pappelinan matto on raikas valinta kotiin tai mökille – olkkariin, keittiöön, ruokailuryhmän alle, kylppäriin, eteiseen, terassille tai vaikkapa ulos!

pappelina svea creative 2017 Medium

pappelina carl creative 2017 Medium
Kuvat: Pappelina muovimatot

"Tapetitko pois muodista? No ei todellakaan" - toteamme me Cobellossa, saatuamme valikoimiimme ison valikoiman uniikkeja tapettimalleja, joita ei muualta Suomesta löydy. Tehosteseinä sisustuksessa voi toki olla trendikkäin värein maalattu pinta tai epätasaiseksi maalattu, betoninjäljitelmäksi maalattu/tuunattu tai muuta mielenkiintoista, mutta kyllä tapetointikin kysymykseen tulee varsinkin silloin, kun löydetään oikein extra näyttävä tapettimalli. Ja meillä on ilo esitellä teille sellaisia.

Tapettikuoseissamme leikitellään pääosin eläin-, viidakko- ja luontoteemoilla. Me Cobellossa olemme aina rakastaneet kaikenlaisia eläinaiheisia sisustuselementtejä sekä viidakkoaiheisia fiiliksen tuojia kuten palmuja. Kodin sisustamisessa eläimet ja viidakko- ja luontoteema näkyy muodissa kultaisella twistillä korostettuna - ihanan rohkeaa, eikö! Meillä onkin ollut jo pidemmän aikaa esillä myymälöissä erilaisia eläinaiheisia patsaita, tekstiilejä, tauluja, piensisustustuotteita sekä valloittavan ihania ja persoonallisia lampunvarjostimia. Kultaa löytyy niin valokuvakehyksistä, tekstiileistä, peilinreunuksilta kuin lampunjaloista ja pikkupöydistäkin. Näihin kultaglamourteemaisiin tuotteisiin sopiikin mielestämme niin upeasti juuri viidakkoteemaiset tapetit. Myös kirjahyllyä, tiiliseinää tai kaupunkiaiheita jäljittelevät mallit ovat mielestämme niin upean näyttäviä ja sopii monenlaiseen sisustukseen.

Löydät ison tapettivalikoman nyt Espoosta ja Vantaalta. Malleja on moneen makuun, niin pelkistetystä, romanttisesta, modernista, leikkimieliseen makuun sopivia. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan.

Seuraavassa vain murto-osa tapettimalleistamme esiteltynä. Malleja pääset selaamaan enemmän myymälöihimme.

Ark of Seba WP20001 Medium

BARBADOS Anthracite Medium

BERMUDA Medium

Tropical Leaf WP20109 Medium

Book shelf WP20112 Medium

Inside Book taupe WP20102 Medium

PEACOCK Medium

GRAND EIFFEL Medium

FOUNDRY WALL Medium

Female illusion WP20079 Medium

AQUAFLEUR Medium

Cobellossa on alkanut nyt suuri TALVI ALE!

Koko loppuvuoden sekä tammikuun ajan tarjoamme paljon huonekaluja alennetuin hinnoin, mm.

Erä Cobello Deco tammiruokapöytiä -30%

Erä Cobello Home kalusteita -30% ja -40%

Englesson Taylor sängynpäädyt -20% tilauksesta (tarjous voimassa 28.1.2018 asti)

HT Collectionin sohvat -20% tilauksesta

Erä Artwoodin kalusteita -30% ja -40%

Karvatorkkupeitot ja karvatyynynpäälliset -30%

Erä peilejä  -30% ja -50%

Lakrids 2017 lakut -50%

Kaikki loput joulutuotteet -50%

Sekä useita muita tuotteita!

Alennukset voimassa tammikuun loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää!

LISÄETU: VÄLIPÄIVIEN AJAN 27.12-31.12 tarjoamme kaikki OUTLET tuotteet lisäalella -15%

 Lämpimästi tervetuloa!

 COBELLON TALVIALE

 

 


Olemme virittäytyneet myymälöissämme tunnelmalliseen joulun odotukseen. Joka nurkka huokuu ainutlaatuista talven lämpöä ja fiilistä. Espoon myymälän ulkopuolella oleva komea joulukuusi on puettu taas näyttävään jouluvalaistukseen ja kutsuu sisälle nauttimaan joulun tunnelmasta. Joulusesongin aikana laajensimme myös aukioloaikaa Vantaalle, jossa palvelemme myös sunnuntaisin ajalla 26.11.-17.12 klo 12-16.  Espoossa tuttuun tapaan palvelemme joka päivä - myös sunnuntaisin. Kurkkaa tarkemmat aukioloaikamme täältä.

Jouluinen sisustuksemme on tänä vuonna täynnä tunnelmaa glamouria unohtamatta. Kultaa löytyy tänä vuonna taas astetta rohkeammin joulukoristeissa, taulunkehyksissä, valaisimissa, lyhdyissä ja jopa tekstiileissä. Samettia lämpimissä väreissä löytyy tyynyissä, päiväpeitoissa ja verhoissa. Kuuset, joulupuut ja jouluiset kasvit valoineen tai ilman, ovat helppohoitoisimmat ja näppärimmät tavat tuoda kotiin joulun tunnelmaa.

Cobello 029 Large

Artwood tuo talveen samettia ja karvaa intensiivisissä, tummissa sävyissä. Valikoimissamme erilaiset tekokuuset ja joulukasvit, joiden hoito on huoletonta.

 

Cobello 026 Large

Cobello 031 Large

Kultaa löydät erilaisista mielenkiintoisista esineistä ja mm. Tine K. Homen hulppeista lyhdyistä.

 

hd aw17 lightupxmas11 cw Medium


House Doctorin yksinkertaiset koristeet ja pikkukuuset koristavat monenlaista kotia.

 

Cobello 014 Large

Näyttäviä kattauksia jouluun löydät myymälöistämme useita erilaisia, hae inspiraatiota ja ideoita loppuvuoden juhlavampiin kattauksiin.

 

Cobello 012 Large

Zuiverilta kauniit valaisimet ja pikkupöydät kullan, mustan ja valkoisen sävyissä, hinnat eivät päätä huimaa. Kuvan sohva on suomalainen Sky sohva.

 

Cobello 021 Large

Lämpöä talveen ja joulunaikaan tuovat taljat, lyhdyt sekä turvalliset led kynttilät.

 

Ihanaa ja tunnelmallista joulunodotusta kaikille! <3

 

 

 

 

Syksyn ja arjen tullen ajanvietto siirtyy usein enemmän kotiin, jolloin on tärkeää nauttia kauniista kodista ja nukkua hyvin! Ruotsalainen ihana Tell Me More tuo ruotsalaista luksusta makuuhuoneisiin pellavan muodossa. Laadukas eurooppalainen kivipesty pellava kauniissa luonnollisissa väreissä tuo makuuhuoneen sävymaailmaan harmoniaa ja rauhallisuutta.

Bed linen light grey portrait Medium

 

Miksi pellavalakanoissa on sitten niin ihana nukkua? Pellava luonnonmateriaalina on ihanan lämmin kylmällä muttei hiostava lämpimällä. Kyseessä on hengittävä materiaali, joka pehmenee ja paranee ajan myötä. Pellavalakana on todella helppohoitoinen, se suositellaan pestäväksi 40 asteen vesipesussa eikä sitä tarvitse silittää. Pellava kuuluu olla rennon ryppyinen ja boheemi. Ylläpitääksesi pellavasi mahdollisimman pehmeänä, suosittelemme ripustamaan pesun jälkeen kuivumaan sisälle tai ulos. Ilma kuivattaa pellavankankaan parhaimmalla tavalla, jolloin pellava pysyy aina laadukkaana. Kun kangas on melkein kuiva, voit halutessasi kuivata kuivausrummussa muutaman minuutin.

Close up linen group Medium

cotton dark grey Medium

 

Kivipesty pellava sopii makuuhuoneeseen rouhean ja rennon lookin ansiosta täydellisesti. Me Cobellossa olemme vuosikymmeniä suosineet luonnonmateriaaleja sisustuksessa. Rakastamme laadukasta ja rouheaa pellavaa, joka sopii oikeastaan mihin tahansa kodin tilaan. Cobellon valikoimista löytyy useita eri merkkejä, jotka käyttävät materiaaleissan pääosin pellavaa. mm. Tell Me Moren, Linumin, Artwoodin tai Tine K. Homen pellavaiset tyynynpäälliset löydät useissa eri väreissä ja koossa molemmista myymälöistä. Pellavaa löydät myös keittiöosastoltamme sekä kylpyhuoneosastoltamme, sillä pellava materiaalina esimerkisi pyyhkeissä on myös ajaton, laadukas ja kestävä.

Cushions group Medium


Sängynpääty kruunaa makuuhuoneesi sisustuksen. Nerokas ja ylellinen ratkaisu makuhuoneisiin löytyy ruotsalaiselta Himlalta. Kyseessä on pellavainen irtohuppu sängynpäätyyn. Monet ihmettelee ja oudoksuu sängynpäädyn tarkoitusta, että se olisi turha esine makuuhuoneessa, mutta me olemme täysin eri mieltä. Se tuo tuo ryhtiä ja raamikkuutta makuuhuoneeseen, lämpöä ja pehmeyttä sänkykokonaisuuteen. Uskon, että jokainen mielummin nukkuu pää vasten lämmintä ja lempeää sängynpäätyä kuin pää vasten kylmää seinää.

Cobellon valikoimasta löydät useita eri sängynpäätyjä useita eri merkeiltä, niin napitettuja kiintoverhoiluiltuja päätyjä kuin helppoja irtohuppullisia. Värejä ja kokovaihtoehtoja myös runsaasti. Kurkkaa  lisää sängynpäätyvalikoimaamme.

 sängynpääty himla cobello

 

Pellavaa löytyy myös valmisverhoissa ja valmislaskosverhoissa. Myymälöistämme löydät ison valikoiman verhoja mm. Himlalta, Linumilta ja Svaneforislta. Pellava - tuo ihana rouhea luonnonmateriaali, joka on aina ajaton ja rento.

himla curtain ebba romanblind white s

 

 Stonewashed linen Dusty blue Medium


Eläminen ja nukkuminen kauniissa ja kodikkaassa ympäristössä tekee kokonaishyvinvoinnillemme ihmeitä. "Living and More" - elämää, elämistä ja enemmän. Muistattehan nauttia elämästä!

Ihania arjen hetkiä ja kauniita unia!

#cobellolifestyle #livingandmore

Vielä on kesää jäljellä eli nautitaan aurinkoisista kesän hetkistä! Meillä Cobellossa odotetaan sesongin vaihtumista uuteen, syksyiseen tunnelmaan. Ennen syysuutuuksien esittelyä haluamme esitellä Cobelloon alkukeväästä saapuneen uuden upean sohva- ja nojatuolisarjan Ranskasta. Cobello Amelie nimellä kulkeva mallisto on juuri sitä mistä pitkään olemme haaveilleet - ja nyt ylpeänä voimme esitellä sen teille.

 

4G9A7656005 Medium

 

Cobello Amelie on siro, mutta samalla kuitenkin löhö - rento, mutta samalla erittäin tyylikäs. Sohvaa saa kahta eri pituutta, vuodemekanismilla, kulmasohvana, nojatuolina ja Love seatina eli isona nojatuolina.

Meille on tärkeää, että kalusteemme ovat kunnon massiivipuuta. Näissäkin Amelie sohvissa ja tuoleissa rungot ovat massiivipyökkiä. Kangaskin on täydellinen: paksu, tukeva, 100% pellava, väreissä täydellinen valkoinen ja vaalea beige. Sohvamallia saa myös muilla kankailla tilauksesta, mallit nähtävänä myymälöissämme. Kangas on irroitettava.

Sohvasarja tehdään alusta loppuun Ranskassa ekologisesti. Höyhenet tulevat tehtaan lähitilalta, hanhia kasvatetaan ruokatuotantoa varten eikä höyheniä oteta elävistä linnuista. Tuotteiden alkuperä kiinnostaa niin meitä kuin kuluttajiakin tänä päivänä entistä enemmän ja siispä olemme iloisia siitä, että tunnemme tuotteiden alkuperän mahdollisimman hyvin. Cobellon kalusteet valmistetaan Euroopassa hyvällä eurooppalaisella työllä ja materiaalilla.

 

C73A7442015 Medium

 

Olemme kertakaikkisen onnellisia tästä sohvasarjastamme, sillä uskomme vahvasti sen laatuun, mukavuuteen ja klassiseen ilmeeseen! Sohvia ja nojatuoleja eri väreissä löydät niin Espoon myymälästä kuin Vantaaltakin. Lue lisää tietoja kulmasohvasta. Lue lisää tietoja nojatuolista.

Tyylien yhdistettävyys on mielestämme tärkeää. Kun teemme esimerkiksi sisustussuunnitelmia tai annamme sisustusvinkkejä asiakkaillemme, lähdemme aina siitä, että mitä kodissa jo on, mitä olemassa jo olevaa voi yhdistää uuteen. Persoonallinen sisustus muodostuu henkilökohtaisista esineistä, joilla ehkä on historiaa - jokin oma tarina - yhdistettyinä raikkaaseen, ajattomaan tyyliin, johon ei kyllästy, ja joka kestää jokapäiväisen onnellisen elämisen.  

Toivottelemme ihania, leppoisia loppukesän päiviä ja onnellista syksyisen arjen alkamista!

 

4G9A7633002 Medium

Cobello on tänä vuonna mukana upeissa kohteissa Mikkelin asuntomessuilla. Tämän vuoden asuntomessuilla nähtävät talot ovat mielestämme poikkeuksellisen upeita. Suloisen Saimaan rannalla sijaitsevat kohteet ovat hulppeita maisemiensa ja luonnon puolesta.

Cobellon kalusteita ja sisustusta löytyy mm. Pala-Design-Talosta, kohde numero 2. Sisustussuunnittelija Mikko Toppala on suunnitellut sisustuksen ja käyttänyt kohteessa pääosin Cobellon kalusteita. Kohde on poikkeuksellisen huomiotaherättävä ja uniikki sen tummasävyitteisten värivalintojensa vuoksi. Mikko onkin valinnut kohteeseensa Cobellon yhdet tummimmat ja maskuliinisimmat tuotteet. Sisustus on tunnelmallinen ja huolella viimeistelty. Talo on pinta-alaltaan 122 neliötä, jossa tilat ovat käytetty erittäin fiksusti ja neliöt kompaktisti. Design-talo on avara kokonaisuus vaikka värivalinnat ovatkin rohkean tummia. "Tavoitteena oli nähdä vaalea ja skandinaavinen tyyli uudella tavalla. Lopputulos onkin tumma ja intensiivinen, jota vaaleat yksityiskohdat rytmittävät." Toppala kuvailee sisustusta.

Lisää asuntomessuilta, kuvia ja juttua Design-Talo Palasta ja sisustuksesta löydät  Meilläkotona.fi sivuilta

 

Keittiö olohuone designtalo Medium

¨olohuone3 Medium

Aula Desigtalo Medium

aula Medium

Ruokapöytä Medium

työhuone Medium

hylly Medium

ulkoa Medium

 

 

Cobellon tuotteita löytyy laajasti myös toisesta upeasta kohteesta: Onnin ja Rauhan Jukkatalosta, kohde nro 21. Tässä 116 neliötä kattavassa puutalossa sisustus on avarassa olohuone-keittiötilassa tyylikäs kokonaisuus. Talo sijaitsee aivan Saimaan rannalla, joten suurista ikkunoista olohuoneesta näkymä on todella hulppea. Cobello Deco sarjan pyöreä valkoinen ruokapöytä sopii avokeittiötilaan erittäin upeasti. Ruokapöydän muotona pyöreä on usein hyvin toimiva ja tilava ratkaisu kuten tässäkin kohteessa. Olemmekin iloisia, että valikoimissamme on nykyään paljon erilaisia pyöreitä ruokapöytiä eri materiaaleilla, malleina ja väreinä. Olohuoneeseen on sohvapöydäksi valittu suomalainen Murmansk betonipöytä, jossa kansi on betonia ja jalat rautaa. Keittiösaarekkeen ja ruokapöydän tuoleina on käytetty Franky tuolia, jotka ovat tyylikkäät ja erityisen mukavat istua. Lastenhuoneeseen on sijoitettu hauska HK-living naulakko (saatavana mustana, valkoisena tai natural puun värisenä) sekä makuuhuoneen kruunaa Tine K. Home sängynpääty.

 

 

keittiö jukkatalo Medium

lastenhuone Medium

IMG 6996 Medium

sänky Medium

keittiö jukkatalo ruokapöytä Medium

 

Olemme kovin onnellisia ollessamme mukana näissä poikkeuksellisen upeissa kohteessa Mikkelin asuntomessuilla. Suosittelemme ehdottomasti käymään Mikkelissä  katsomassa näitä ja muita upean hulppeita kohteita. Mikkelin asuntomessut ovat ajalla 14.7.-13.8.2017.

 

Ihanaa – kevät on vihdoin koittanut ja lämpöiset terassikelit ovat jo aivan nurkan takana. Mikä ilo onkaan voida laajentaa sisustamista myös ulos! Cobellon ulkokalustetarjonta on tänä vuonna laajempi kuin koskaan. Joka sään kestävä massiivipuu, korkealuokkainen polyrottinki, metalli ja betoni ovat tämän kesän suosikkejamme.


Näyttävä tanskalainen MUUBS ihastuttaa laadukkaalla ulkokalustetarjonnalla. Puiset ja rottinkiset lepotuolit kutsuvat auringonottajaa. Mikäs sen mukavampaa kuin köllötellä aidon puumateriaalin päällä, joka on aina lämmin ja luonnollinen.

muokattu Medium


Klassinen ranskalainen Fermob on isosti esillä myös tänä vuonna Suomenojan myymälän ulkoterassilla sekä Vantaan laajennetulla ulkokalusteosastolla (avataan huhtikuun aikana) . Fermobin raikkaat ja värikkäät metallikalusteet ovat UV-suojattu sekä suunniteltu kestämään käyttöä myös julkisissa tiloissa. Fermobin sisustuksella pääseekin oikeaan Pariisin bistrofiilikseen. Myös useassa Helsingin ravintolaterassillakin törmää kyseisiin kalusteisiin. Kalustesarja on erittäin laaja ja värivaihtoehtoja on lukuisia.

fermob 2016


Artwoodin massiivipuukalusteet ovat aina ajattoman tyylikkäät. Kalustesarjaan kuuluu useita erilaisia rottinkituoleja sekä puukalusteita. Artwoodin polyrottinki on aivan kuin aitoa rottinkia, eroa on vaikea nähdä. Polyrottinkimme on pyöreää punosta ja eroaa suuresti markkinoilla olevasta massatarjonnasta laadukkuutensa vuoksi. Tämä polyrottinki todella kestää aikaa.

Startsida 160418 6.jpg 0 0 100 100 996 660 100 Medium


Cobellon uusi upea leposänky on korkealuokkaista polyrottinkia. Patjat saa helposti nostettua sisään sateen sattuessa. Siinä kelpaa ottaa rennosti vaikka koko perheen voimin, sillä tila ei lopu kesken.

78017 002


Italialaisen Serralungan ruukut kruunaavat näyttävän ulkosisustuksen. Ruukkuja on saatavana suuriakin kokoja. Materiaalinsa, polyetyleenin johdosta ruukut ovat kevyitä, tehden niiden sijoittamisen terasseille helpoksi aiheuttamatta kantavuusongelmia. Poraamalla reikiä pohjaan ruukut sopivat myös istutusruukuiksi. Osa ruukuista on saatavana myös valaistuna. Tilattavissa eri malleja ja värejä.

 bordato liscio 01 20140331104344.png Medium


Ruotsalaisen Pappelinan mattotarjonta on Cobellossa tänä keväänä erittäin laaja. Iso valikoima mattoja eri kuoseilla ja väreillä – nämä voidaan siis 100% PVC muovimateriaalinsa ansiosta sijoittaa vaikka taivasalle. Voimme varoittaa, näihin mattoihin jää koukkuun – kun hankit yhteen tilaan Pappelinan maton, haluat pian sijoittaa myös muualle toisen, sen laadukkuuden ja superhelppokäyttöisyyden vuoksi.

pappelina svea creative 2017 Medium


Rennosti löhöillen kesäpäivän viettoon  SACK itin säkkituoleissa, joissa on ulkokäyttöön soveltuva vettä hylkivä kangas. Nämä tuolit sopivat mainiosti myös sisälle, joten ne voidaan talveksi ottaa sisäkäyttöön.

IMG 8737 Medium

Tervetuloa kauan odotettu Suomen kesä - aurinko, vihreys, valo ja terassikausi!

 

Teemme jatkuvasti yhteistyötä kauniiden ja inspiroivien blogien kanssa.  Tässä muutama viikko sitten meillä oli ilo tehdä yhteistyötä Loving White Style - blogin kanssa. Helsinkiläinen intohimoinen sisustaja, ja inspiroivaa blogia ylläpitävä Marjut kävi meillä Espoon liikkeessä visiitillä ja teki muutaman kauniin jutun Cobellosta blogiinsa.

Marjut kirjoittaa: "Espoon liikkeessä käynti on jo kokemus itsessään! Liike on niin paljon enemmän kuin vain liike. Tuotteet ja huonekalut on järjestetty kodinomaisesti eikä tunnelmaa puutu. Sieltä on todella helppo hakea ideoita ja vinkkejä omaan kotiin."

Olemme otettuja ja onnellisia näistä kauniista sanoista, ja teemme jatkuvasti parhaamme, että tämä intohimolla tekemämme työ näkyy myös ulospäin. Meille on aina eritysen tärkeää, että asiakkamme viihtyvät meillä ja löytävät inspiraatioita  myymälöissämme käydessään.

Seuraavassa otoksia Espoon myymälästä. Kuvat: Marjut / Loving White Style.

 

Käy lukemassa blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä

Marjut kokeili myös iki-ihania led kynttilöitämme ja kirjoitti niistäkin oman jutun. Käy kurkkaamassa juttu inspiroivineen kuvieen täältä.

 

myymälää

P1120017

P1120019

P1120040

P1120051

P1120092

P1120053

P1120073

P1120079

DSC 0047

 


Myymälöissämme vietetään nyt tunnelmallista joulunodotusaikaa! Myymälät ovat sisustettu ihanan jouluisiksi ja meiltä varmasti löydät inspiraatiota talven ja joulun sisustukseesi. Me Cobellossa rakastamme erilaisia tunnelmallisia valonlähteitä kuten kynttilöitä, tunnelmallisia katto- ja pöytävalaisimia, lyhtyjä ja lasiastioita kynttilälle sekä  valosarjoja. Cobellosta löydät ykisnkertaisen kauniit koristeet jouluun. Kerron seuraavaksi millaisilla valonlähteillä luot kotiisi aivan erityistä tunnelmaa. Sitä meillä nimittäin Suomen pitkässä ja pimeässä talvessa tarvitaan..

Cobellon valikoimasta löydät käsintehdyt Lifestylen ja Riviera Maisonin kynttilät useissa eri väreissä sekä eri koossa. Riviera Maisonilta on saapunut myös kauniissa lahjapakkauksissa jouluntuoksuisia tuoksukynttilöitä. (Tämä on muuten varma ilahduttaja joululahjaksi.) Valikoimissamme myös suositut Tine K. Homen tuoksukynttilät kauniissa lasiastioissa sekä lahjapaketeissa. Tuikku lepattaa näyttävästi Kähler Designin talolyhdyissä sekä Tine K. Homen suosituissa tuikkukipoissa.

27 Medium

Tine K. roikkuva tuikkulyhty rautakehikolla antaa särmää ja fiilistä. Täydellinen tunnelman luoja esimerkiksi lasitetulle parvekkeelle.

23 Medium

Aidon näköisesti lepattava LED kynttilämme on kuin oikea kynttilä mutta turvallinen. Led kynttilöille on saatavana myös kaukosäädin, jolla saat napsautettua näppärästi valon pois ja päälle. Led kynttilävalikoimamme on nyt isompi kuin koskaan, löydät paljon eri kokoja ja värejä. Mitäs sanot peilitähdestä kynttilän alustana? Tine K. minipeilejä myös eri muotoisia.

1 Medium

9 Medium

Hauskat kynttilänjalat ja näyttävät lyhdyt löydät meiltä eri muotoisina ja eri väreissä. Nyt on paljon kultaa niin lyhdyissä, tarjottimissa kuin kynttilänjaloissa. Täytä tarjottimet ja alustat kynttilöillä ja nauti tunnelmavalosta pimeinä iltoina!

12 Medium

 

25 Medium


Valaisinvalikoimamme on täydentynyt myös muutamalla uutuusmerkillä. Valikoimissamme mm. Zuiverin ihanat valaisimet. Suunnittelijamme Riia Lankinen hankki itselleen omaan keittiöönsä tämän mattavalkoisen kaunottaren kinuskin värisellä nahkaremmillä. Ihana eikö?

zuiver


Pimeän ajan tunnelmanluojana toimii upeasti isot pahviset tähdet, joihin saa led valon sisälle. Valkoisen tähden reunaa koristaa hopea glitterireuna tai musta raita. Joulun valonauhaa saa tänä vuonnakin mm. pattereilla toimivana sirona ledvalosarjana. Värejä on hopea tai kuparinen. Malleja on useita, kannattaa tulla tutustumaan.

Tai sitten DIY eli tee se itse! Oman väripallosarjan voit koota IrisLights valopallosarjalla. Johtoja on kahta eri pituutta sekä värejä vaikka kuinka paljon! Pastellin sävyset valopallot inspiroivat myös sisustamaan perheen pienimpien oleskelutilaa.

irislights

irislights kids

 

Nauttikaamme tästä tunnelmallisesta vuodenajasta korostaen sen positiivisia puolia! Talvessa on mielestäni parasta kun saa luvan kanssa käpertyä sisälle, laittaa kynttilöitä ja tunnelmavaloa palamaan ja nauttia kodin kauneudesta. Ihanaa alkanutta talvea ja tunnelmallista joulunodotusta!

Toivottaen,

Eevi - Cobello

Aurinkoinen syksy on hellinyt meitä ja kesän kauniit tapahtumat on tallennettu muistoihimme. Syksyn tullen on ihanaa sytytellä kynttilöitä hämärtyvissä illoissa ja käpertyä sohvalle lämpimän torkkupeiton alle. Elämä siirtyy terasseilta sisätiloihin. Nyt onkin hyvä aika pysähtyä miettimään kodin sisustusta.

Cobello syksy1 blogi

Vihreää, ruskeaa ja messinkiä

Syksy tuo tullessaan kodin sisustukseen paljon uutta ja ihanaa. Osa on toki samaa kuin keväälläkin, sillä sisustuksessa trendivirtaus on hieman hitaampaa kuin esim. muodissa. Vuonna 2016 sisustukseen on tullut lisää tunnelmallisia, luonnonläheisiä värejä. Valkoisen, harmaan ja mustan rinnalle on tullut kauniita murretun sävyjä kuten metsänvihreä, tummansininen ja roosa. Syksyn tullen vihreän sävyn suosio näyttää yhä kasvavan. Myös Cobelloon saapui ihania vihreitä uutuuksia esim. Tine K. Homelta. Kauniita astioita ja ihastuttavia tekstiilejä.

Cobello tekstiilit

 

Cobello tinekhome syksy

 

TineKHome astiasto

Syksyn ehdoton sisustusväri on ruskea. Ehkä hieman yllättäjä mutta toisaalta hyvin luonnollinen väri. Kun katsot ympärillesi, saatat huomata, että olet jo edelläkävijä. Saamme nimittäin napattua sisustukseen ruskean sävyjä puunvärisistä huonekaluista. Niiden lisäksi vielä hieman ruskeita tekstiilejä, ruukkuja, astioita tai lampaantaljoja, niin kotisi on puettu syksyn sisustusväriin. Puupintojen kanssa kannattaa kuitenkin muistaa, että eri puulajeja on hyvä käyttää maltillisesti. Lattia on monesti jo yksi iso puinen dominoiva pinta, johon muut puiset elementit kannattaa sovittaa. Tällöin tilassa säilyy rauhallinen tunnelma. Less is more, ainakin tässä tapauksessa. Cobelloon saapui mm. Muubsilta ja Artwoodilta paljon ihania puisia huonekaluja sekä sisustustuotteita.

Cobello muubs keittiö

 

Cobello muubs kylpyhuone

Messinki ja kullan sävyt ovat hiljalleen löytämässä myös suomalaiseen sisutukseen. Ihanaa! Ne tuovat pientä glamouria kromin rinnalle. Esimerkiksi messinkiä, vihreää ja marmoria käyttämällä saat luotua näyttävän kokonaisuuden. Mielikuvitus onkin sitten vain rajana, miten tuon väripaletin kokoaa. Nämä toimivat toki yksinäänkin esimerkiksi mustan tai valkoisen rinnalla. Vai mitä olet mieltä mustan ja kullan vahvasta yhdistelmästä?

Cobello kultaa

 
Sametilla luot pehmeän ja ylellisen tunnelman

Tekstiileissä vahva tulokas on sametti. Tuo ihana pehmeä materiaali jota tekee mieli silitellä. Cobelloonkin tuli todella kauniita samettisia tyynynpäällisiä useassa eri värissä. Linumilta saapui isoja jopa 90 cm pitkiä samettisia tyynynpäällisiä sekä päiväpeittoja. Sametin rinnalla kannattaa käyttää myös muita materiaaleja ja struktuureja, jotta kauniit päälliset erottuvat toisistaan. Sametin kanssa sopii täydellisesti esim. pellava.

Cobello Skysohva Vantaa


Niin tekstiileissä kuin koko sisustuksessa ollaan menossa runsaampaan ja pehmeämpään suuntaan, pois minimalismista. Kiiltävien kalusteiden rinnalle on tulossa mattapintoja. Sileiden pintojen rinnalle rouheampia pintoja, kuten rosoista puupintaa. Luonnonmateriaalit (puu, pellava, juutti, villa, puuvilla jne.) ovat vahvoilla syksynkin sisustuksessa. Uskalla miksailla rohkeasti eri tyylejä ja pintoja. Luo kerroksellisuutta ja kontrasteja. Juuri eri materiaaleilla ja tyyleillä, teet sisustuksesta mielenkiintoisen. Makuuhuoneeseen luot kerroksellisuutta ja viimeistellyn tunnelman juuri erilaisten tekstiilien, sängynpäädyn ja esim. hieman erikoisemman valaisimen avulla. Vitan Eos-höyhenvalaisin on täydellinen valinta makuuhuoneeseen. Nyt sitä saa valkoisen lisäksi myös harmaana.

Vita valaisin cobello

Sametin lisäksi erilaiset lampaantaljat tuovat syksyyn lämpöä ja pehmoisuutta. Cobellosta löytyy runsaasti eri kokoisia ja värisiä taljoja. Niitä voikin käyttää melkein missä vaan. Tuolin pehmusteena, sängyn päällä, lattialla, penkin päällä tai vaikka lasten rattaissa.

Cobello istuinkarvat


Marmoria ja peilipintaa

Marmori pitää pintansa. Valkoisen marmorin rinnalla nähdään myös mustaa ja vihreää marmoria. Marmorin käyttö ulottuu huonekaluista, astioihin, valaisimiin ja aina kodin pintoihin asti. Myös peilipintoja näkyy entistä enemmän. Snowdrops Copenhagenin peilipöydissä musta kuviointi tekee huonekaluista hieman rouheamman ja yksilöllisemmän.

Cobello marmori

 

Cobello lasipöytä vihreää


Vihreää, vihreää, vihreää

Luonnollisin tapa tuoda kotiin vihreän sävy on viherkasvit. Myös vihersisustamisessa on omat trendinsä. Viime aikoina huonekuusi, peikonlehti, anopinkieli ja kaktukset ovat olleet suosiossa. Myös viikunapuu ja kummituspuu eli corokia ovat nyt pinnalla. Mikäli säikähdit sanaa viherkasvi etkä tunnustaudu viherpeukaloksi, ei hätää. Cobellon valikoimasta löytyy monenlaisia tekoviherkasveja. Vai mitä sanot upeasta kaktusasetelmastamme?

CObello kaktus


Cobelloon tulee pitkin syksyä paljon uusia ja ihania tuotteita. Myös uusia tuotemerkkejä, joita meillä ei ole vielä aiemmin ollut. Päivitämme tietoa uutuuksista niin Instagramiin kuin Facebook-sivuillemme eli kannattaa seurata meitä myös siellä!

Sisustuksessa kaikkein tärkeintä on, että koti on omistajansa näköinen. Sisustusvirtausten tarkoituksena on luoda inspiraatioita ja oivalluksia oman kodin sisustamiseen. Niistä voi halutessaan poimia ideoita, jotka sopivat omaan tyyliin parhaiten. Omaa kotia ei kannata sisustaan pelkkien trendien perusteella, vaan sydäntä kuunnellen.

Aurinkoista syksyä ja ihania sisustushetkiä!

Terveisin,
Riia Lankinen
Cobellon sisustussuunnittelija
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Cobello lookkia Villa Tangon sisustuksessa

Hulppea viisihenkisen perheen kaksikerroksinen kivitalo Villa Tango on noussut tänä vuonna Seinäjoen asuntomessuilla monen suosikiksi. Eikä ihme, sillä tämä kohde on sisustettu tyylikkäästi arvokasta kartanokokonaisuutta ja upeaa ympäristöä arvostaen. Olohuoneesta ja terassilta avautuu hulppea näkymä viereiselle järvelle. Hieno suomalainen järvimaisema kruunaakin tämän kokonaisuuden.

Villa Tangon sisustuksesta vastaavat Leila Rajala ja Ulla-Helena Kuljunlahti pohjanmaalaisesta sisustussuunnittelutoimistosta InHouse design Oy:sta. Kartanon sisustuksessa ei ole tingitty ylellisyydestä ja glamourista kotoisuutta kuitenkaan unohtamatta. Sisustus on täynnä tyylikkäitä yksityiskohtia. Jokaiseen huoneeseen on onnistuttu luomaan omanlaista tunnelmaa. Meillä on ilo olla mukana tässä hienossa kohteessa. Cobellosta hankitut yksityiskohdat tuovat mielestäni talon sisustukseen paljon persoonallisuutta sekä viihtyisyyttä.

Uskon että Villa Tangon asukkaat tulevat viihtyvään tässä upeassa uudessa kodissaan!


tekstit: Eevi - Cobello
kuvat:  Leila - InHouse Design

AULA Small

Hulppea aulatila huokuu Kartanon arvokkuutta

IMG 0692 2 Small

House Doctorin tyylikäs maljapullo ja "ikuinen" Peikonlehti

IMG 0831 4 Small

Tyylikkään keittiösisustuksen kruunaa Nicolas Vahen mausteet ja öljyt

IMG 0841 3 Small

Ihanan raikas kokonaisuus - Ikuiset kasvit toimivat kodin joka tilassa

IMG 0871 3 Small

Tine K. ruukut sekä ikuiset oliivipuut

IMG 9492 2 Small

Kattauksen viimeistelee RM cooleri, tarjotintaso sekä lautaset,
Lexingtonin serviettirenkaat sekä Leonardon iskunkestävät viinilasit

IMG 9577 2 Small

Riviera Maisonin kokokromiset valaisimet sekä tarjotin sopivat tunnelmaan

IMG 9669 2 Small

Luksusta makuuhuoneeseen. Tarjotin ja pienet yksityskohdat Cobellosta.

IMG 0500 2 Small

Kultaa ja glamouria myös WC-tiloissa. Uashmaman pussukat ja hauskat
eläinaiheiset purkit tuovat yleellisyyttä sisustukseen

IMG 0521 2 Small

IMG 0546 2 Small

IMG 0600 2 Small

Tunnelmallinen työhuone ja ripaus industrial henkeä

KPH1 Small

Ihana kylpyhuone. Vaaleanpunaiset ja valkoiset Lexingtonin pyyhkeet sopivat
söpösti tähän yleelliseen tilaan.

IMG 0708 2 Small
Kodinhoitohuoneessa ripaus rottinkia ja vihreyttä tuo kotoisuutta tilaan

Kesän mallisto on nyt runsaimmillaan kummassakin myymälässämme! Terassimme Espoon Suomenojalla on sisustettu ihanan iloisilla väreillä. Mitä kaikkea kivaa tulevaan kesään onkaan meille saapunut tänä vuonna..

Saammeko esitellä ensimmäisenä upean ranskalaisen ulkokalustesarja Fermobin, joka tarjoaa laajan valikoiman upeita ulkokalusteita. Tyylikkään ja ajattoman terassi- tai parvekesisustuksen luot helposti Fermobin ulkotuoleilla ja ulkopöydillä. Pöytiä saatavana useita eri mittoja. Tänä kesänä ulkopöytää löytyy myös jatkettava Costa malli. Myymälöistämme löydät klassisen Bistro sarjan sekä uuden Dune Premium tuolimalliston, joka on erittäin mukava istua. Uutuutena myös Luxembourg sarjan tuolit sekä penkit - nekin ihanan iloisissa, tämän kesän hittiväreissä - turkoosia, oranssia, pinkkiä mustan, valkoisen ja harmaan rinnalle. Ole rohkea ja yhdistele eri värejä, niin ranskalaisetkin tekevät kalustaessaan mm. Pariisissa hurmaavien Bistrojen terasseja. Värivaihtoehtoja löydät useita niin myymälöistämme sekä lisää vaihtoehtoja tilauksesta.

Fermobin metallinen ulkokalustesarja on UV-suojattu, jolloin värit säilyvät auringossakin haalistumatta. Suurin osa malleista on kokoontaitettavia ja helppo kuljettaa ja säilöä. Fermob kalusteet voidaan kyllä pitää tarvittaessa ulkona myös läpi talven.

 Betonia ja terästä myös ulkokäyttöön soveltuvaksi suomalaisella designilla ja työllä löydät 16 Juinin mallistosta. Ulkopöytä on nähtävillä nyt Espoon myymälämme terassilla. Pöytien teräsrungot ovat maalattu pulverimaalilla. Maali on UV-suojattu, pinta on tasainen ja kestävä. Betonilevyt on valettu muotteihin ja värejä löytyy tällä hetkellä kolme: valkoinen, harmaa, ja anthracite (tumman harmaa).

Artwoodin valikoimasta löydät myös tänä kesänä ulkotuoleja polyrottinkisena. Nojatuolit ovat laadukkaat ja tuovat sitä erityistä Artwood henkistä luksusta ulkosisustukseen.

Tine K. Homen malliston bambukalusteet ovat tänäkin kesänä valikoimissamme. Bambupuusta valmistetut huonekalut ovat niin sisä- kuin ulkokäyttöön soveltuvia. Bambu tulisi huoltaa pesemällä pesuaineella vähintään kerran vuodessa, niin se pysyy raikkaanvärisenä. Nojatuolia löytyy heti, ja bambusohvaa odottelemme vielä saapuvaksi myymälöihimme pikimmiten.

Cobellon valikoimasta löydät nykyään myös Ruotsissa alusta loppuun valmistetut Pappelinan matot, jotka soveltuvat myös erinomaisesti parvekkeelle ja terassille. Matto on 100 % puhdasta PVC muovia ja on erittäin kestävä sekä sietää hyvin kosteuden. Muovi on myös ekologinen valinta, sillä se säilyy käyttökelpoisena jopa 30 vuotta sekä on kierrätettävissä edelleen. Mattoja löytyy runsaasti eri värejä, malleja sekä kokoja.

Pientavaraa terassille löydät valikoimastamme myös runsaasti. Riviera Maisonin ulkotyynyt ja akryyliastiasto on se huolettomin vaihtoehto terassille tai veneelle. Tine K. Homen kesämalliston raikkaat mustavalkoraidalliset tekstiilit sopivat moneen. Kesäiltoihin tunnelmaa ja kynttilänvaloa tuo mm. Herstalin ulkokäyttöiset lyhdyt!

House Doctorin & Nicolas Vahen servietit, kertakäyttöastiat sekä herkkutuotteet kruunaavat kesäpiknikin.

 

Ihanaa ja aurinkoista kesää!!

 

 TablerondeBistroFermob 4F380F2CF063C

Fermobin Bistro sarjan värit hurmaavat - pöytiä useita eri kokoja

housedoctor muokattu Small

Raikas ja hauska House Doctorin raidallinen päivänvarjo tuo suojan auringolta

house doctor muokattu Small

Kesän piknikin kruunaa House Doctorin kylmäkassi sekä Nicolas Vahen herkut

pappelina duo denim creative Small

Pappelinan raikkaat raitamatot ovat aina ajattomat.

 

Hurmaava tanskalainen Tine K. Home ihastuttaa kevään uutuuksillaan. Ensimmäinen kuorma on nyt purettu ja hyvältä näyttää! Uutuuksista löytyy raikkaita tyynyjä, tabletteja, serviettejä, keittiöpyyhkeitä, valaisimia sekä mm. rottinkikoreja useissa malleissa. Marokkolaistyylisen astiaston löydät myös uusissa kuoseissa, sillä klassisen mustavalkoisen astiaston rinnalle on tullut raikas vaaleansininen.

Tunnelma myymälöissämme on nyt hyvinkin kesäinen, sillä esillä ovat myös rantakassit, sandaalit ja rantapyyhkeet. Kylpyhuoneeseen löydät mm. uudet tyylikkäät saippuat ja kylpyhuoneen matot.

Tine K. Homen ruukku- ja vaasivalikoimamme on nyt suurempi kuin koskaan. Suosittuihin juuttimattoihinkin saimme myös täydennystä. Mitat alk. 60x90cm aina 250x300cm asti. Uutuutena pyöreät mallit natural väreissä, mitat alkaen halk. 120cm. Katso lisää http://www.cobello.fi/matot/tine-k-jute-matto


Hurjaa vauhtia kohti kevättä mennään ja uutuuksia saapuu lisää nyt viikoittain eri merkeiltä. Tervetuloa ihastumaan myymälöidemme keväiseen ilmeeseen!

20 Medium

21 Medium

22 Medium

sandaalit Medium

24 Medium


Uutuutena valikoimissamme nyt aito ja alkuperäinen Design Letters. Raikkaat astiat, toimistotarvikkeet ja tekstiilit ihastuttavat laadullaan ja yksinkertaisuudellaan. Tanskalainen Design Letters perustuu kuuluisan tanskalaisen arkkitehti Arne Jacobsenin designiin vuodelta 1937.

Astiastoon kuuluu niin keraamiset lautaset, mukit, vaasit kuin purnukatkin. Lapsille löytyy oma astiasto melamiinista. Kullakin mukilla on oma kirjain, joten jokaiselle perheenjäsenelle löydät nimikkomukin. Valikoimissa myös seinään kiinnitettävä teline, jolloin voit laittaa mukit seinälle keittiöön tai vaikkapa hammasmukeiksi kylpyhuoneeseen. Mukeille myydään myös kansia erikseen, jolloin niitä voi käyttää säilytystä varten. Lasten mukeihin saatavana erikseen myös nokkamukikansi. Yksi muki - loputtomasti käyttötarkoituksia!

Design Letters valikoimaan kuuluu myös irtokirjaimia sekä toimistotarvikkeita kuten kyniä ja muistilehtiöitä. Pian valikoimiimme saapuu myös tekstiileitä: lakanoita ja tyynyliinoja - nekin kirjaimilla varusteltuna - tietysti. 

Tervetuloa ihastumaan laajaan Design Letters valikoimaamme Espoon Suomenojan myymäläämme!

 

 ABC Cubes 2 Medium

Aqua 1 Medium

Closeup plantwall Medium

Close up melamine plates Medium

 

hammasharjaMedium


Ostaessasi yhden Riviera Maisonin Hampton Bay lyhdyn, saat toisen kaupan päälle (arvo 59,95€). Värit: turkoosi, valkoinen ja navy sininen. Kampanja on voimassa 3-6.3 asti tai niin kauan kun tavaraa riittää. Tervetuloa kevät!!

valkoinen Medium

navy Medium

turkoosi Medium

 
Rakkautta ilmassa!

Supersuosion saavuttanut herkku: Lakrids by Johan Bülow nyt myymälöissämme uusissa kuoseissa ja mauissa.

LOVE mallisto on oiva tapa ilahduttaa ystävää esim. ystävänpäivänä!

Laku love

love kyljellään

loveirto

LOVE both jars upsidedown

 

 

Myymälöissämme on nyt TALVI ALE!

Laajojen Outlet osastojemme lisäksi kalusteita ja piensisustustuotteita - 20%, -30% ja -50%!

Tervetuloa tekemään hurmaavia löytöjä!

Artwood cobello 1


Erä Artwoodin kalusteita -20%

Kaikki Linie Designin matot -30% (ei koske tilausmattoja)

Erä Riviera Maisonin tuotteita -30%

Kaikki OUTLET tuotteet lisäale -10%

Kaikki loput joulutuotteet -50%

 Artwood cobello 1

Surface

ASPEN

 

 


Nyt on lupa nauttia tunnelmallisesta vuodenajasta sytyttämällä kynttilät ja sisustamalla kotiin lämmin, ihana tunnelma. Pienilläkin sisustusesineillä saat luotua kotiin jouluista tunnelmaa. Meiltä löydät myös hurmaavia joululahjaideoita. Jos lahjan valinta osoittautuu hankalaksi, muistathan että lahjakortti on myös varma ja helppo tapa ilahduttaa. Seuraavaksi kuvaillaan vähän, millainen on meidän joulunodotuksemme.

Tine K. Home hurmaa musta-valkoisella ilmeellään, jossa joukossa myös eri ruskean ja luumun sävyjä. Riviera Maisonin joulu on täynnä kullanhohdetta, hopeaa ja glamouria. Artwood tuo jouluun pellavaa ja rouheutta. House Doctorin tyylikkäät joulukuusen jalat, raikkaat joulukuusenalusmatot sekä joulukoristeet ihastuttavat. Havut, kuusenoksat ja valopuut kruunaavat kodin jouluisen tunnelman. Uashmaman pestävä paperipussit sekä tabletit löydät nyt myymälöistämme jouluisiin sävyihin puettuina kullan, hopean ja pronssin hohtoisina.

Hübschin talvimallisto pursuaa raikkaita tyynyjä ja torkkuja. Pohjoismaalaiset aidot istuinkarvat ja lampaankarvataljat ihastuttavat eri harmaan, valkoisen ja ruskean sävyissä. Raikkaita tekstiilejä löydät mm. Linumin ja Tell me moren mallistoista.

Ei ole jouluntunnelmaa ilman kynttilöitä. Kynttilävalikoimamme on laajentunut mm.Tell me moren, Lifestylen, Tine K. Homen, Riviera Maisonin tuoksukynttilöillä. Kauniin ja turvallisen vaihtoehdon tavalliselle kynttilälle tuo steariinipäällysteiset led kynttilät, jonka liekki lepattaa aivan kuin aidossa kynttilässä. Runsaasta lyhtyvalikoimastamme löydät mm. Herstalin laadukkaan ulko- ja sisäkäyttöön tarkoitetut lyhdyt.

Myymälämme pursuavat ideoita myös erilaisiin joulukattauksiin. Astioita, tabletteja, serviettejä ja tarjoiluvateja löydät useilta eri tuotemerkiltä. Tyylikkäät Dualitin keittiökodinkoneet ovat oiva lahjaidea laatua arvostavalle.

Herkkusuille Nicolas Vahen gourmet mallistosta löydät varmasti suosikkeja joulupöytään sekä lahjaksi. Kauniit ja herkulliset Lakrids by Johan Bülow makeiset ovat varma tapa ilahduttaa lakritsin ja suklaan ystävää.

Uutuutena valikoimastamme löydät myös laadukkaat Merakin kylpyhuone- ja kosmetiikkatuotteet. Luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet tyylikkäissä pakkauksissa ovat kiva lahjaidea kauneutta arvostavalle. Pehmeyttä pukinkonttiin tuovat mm. Himlan ja Linumin pellavaiset päiväpeitteet ja tyynynpäälliset, Grand Designin, Lexingtonin, Beach Housen lakanat sekä yöasut ja kylpytakit.

Ihanaa ja tunnelmallista joulun odotusta!

 

hubsch Small

 

   

 

 


Jouluinen tunnelma on parhaimmillaan tiistaina 1.12 klo 17-20 Cobellon Petikon myymälässä, jossa järjestämme asiakkaidemme toiveesta kanta-asiakasillan vielä ennen joulua.

Kun sytytämme kynttilät ja jouluvalot, kattiloissa kiehuu kuuma glögi ja laseissa porisee kuohuva. Hemmottelemme teitä myös jouluisella juustotarjottimella ja pipareilla.

Koko päivän 1.12 ajan tarjoamme koko valikoimastamme -10%:n alennuksen. Etu koskee myös OUTLET tuotteita sekä uusia tilauksia.

Tervetuloa laskeutumaan jouluun kanssamme!

Lämpimin terveisin,

Cobellon väki

Kantis joulu


”Ilta oli ihana”, toteaa Cobellon Eevi Kytöniemi-Jokinen kanta-asiakasillasta. ”Se on syksyn suosikkitapahtuma, jossa saamme hemmotella kanta-asiakkaitamme. Tärkeintä on se, että illassa on tunnelmaa ja myymälässämme viihdytään.”

Cobellon kanta-asiakasilta toi Espoon myymälään edustajia Lexingtonilta, Rivièra Maisonilta, Artwoodilta ja Dualitilta. Kotimaista lämpöä syksyiseen iltaan toi laatuteestä tunnettu Niipperi. Kristiina Nordqvist maistatti vieraille teevalikoiman erikoisuuksia. ”Mudcake-tee on vuodenaikaan sopiva suklaan ystävien suosikki. Kaakaopavun kuoren palasissa emme ole säästelleet. Rooibos Toffee -tee taas hurmaa aidolla toffeella”, Kristiina kertoo.

Keittiöosastollamme Nicolas Vahén oikeakäsi Dominique Capel esitteli tanskalaisia herkkuja. Gourmet-tuotteiden isän Vahén puuttuminen ei tahtia hidastanut. Rasberry & Ginger ja Truffle -sinappipurkit tyhjenivät vauhdilla.

Ruokataidetta Cobelloon toi tuttuun tapaan Edesia Catering, jonka tarjoili vieraille muun muassa lämminsavulohi-seesamituutteja, feta-aurinkokuivattutomaattikuppeja basilikalla ja suklaafondant-minileivoksia mascarponemoussella ja mustikoilla.

Kiitos kaikille vieraillemme onnistuneesta illasta. Tervetuloa myös tuleviin kanta-asiakasiltoihimme.

Terveisin,

Cobellon väki

Dominique Capel

Niipperin teet

Edesia Catering Small

 

Kanta-asiakasilta


"The love of good taste"
, toteaa ranskalaisia perinneherkkuja skandinaavisella twistillä valmistava Nicolas Vahé.


Tervetuloa tapaamaan gourmet-herkkujen keisaria, kuulemaan tuoreimpia uutisia ja innostavia vinkkejä kanta-asiakasiltaamme Cobellon Espoon myymälään keskiviikkona 4.11.2015 klo 17-20.


Tuttuun tapaan voit nauttia lasillisen kuohuvaa ja valloittavia herkkuja à la Edesia Catering.


Syysillan kruunaa erinomainen kanta-asiakasetu.


Lämpimästi tervetuloa!

 

vahe ilta


Tine K. Homen syksyn malliston ensimmäinen erä on saapunut myymälöihimme.Tervetuloa ihastumaan!

Nyt elämme ihanaa aikaa, sillä syksyn uutuuksia saapuu jatkuvasti myymälöihimme, mm. Riviera Maison, Artwood, House Doctor, Nicolas Vahe, Hübsch, Linum, THG, Lexington ja paljon muuta!

 

17 Smallastiat1 Smallsyksyä141 Small11 Small


Elokuu on tunnelmallista aikaa. Illat pimenevät, mutta vielä voi nauttia lämpimistä kesäilloista.

Mikäs onkaan mukavampaa kuin sytyttää kynttilät palamaan lyhdyissä ja käpertyä torkkujen alle. Ilahduta itseäsi tai ystävääsi syksyn tullen ja luo kotiin viihtyisä tunnelma. Meiltä löydät niin lyhdyt, kynttilät, torkkupeitot ja muut tekstiilit tuomaan kaikkea tätä ihanaa ja rentouttavaa fiilistä.

Nauttikaamme tästä tunnelmallisesta vuodenajasta!


ALE on alkanut nyt molemmissa myymälöissämme! Paljon huonekaluja ja piensisustustavaraa alennetuin hinnoin OUTLETIN lisäksi.

mm.
Riviera Maison -30% ja -50%
Tine K. Kesä -20%
Serralungan ruukut -30%
Artwoodin ruokatuoleja -20% ja -30%
Linumin tekstiilejä -30%
Kattovalaisimia -30%
Bambu ulkohuonekaluja -30%

Ja paljon paljon muuta!

Tervetuloa tekemään hurmaavia löytöjä niin kauan kuin tavaraa riittää!

 

Ramatuelle Inspiratie Slider 942x482px2


Kesä on hurmaavimmillaan nyt myös myymälöissämme!

Valikoimissamme useita erilaisia ulkokalusteita. Ranskalainen Fermob ulkokalustesarja käsittää metallisia tuoleja, pöytiä ja penkkejä jopa 26:ssa eri värissä. Uutuutena pohjoismaalainen Ecofurn ekoulkotuoli, jossa on mukava istua ja nauttia kesästä. Tuoli on valmistettu puusta ja narusta ja se on yhtä luonnollinen kuin luonto itse. Useita eri väri -ja puuvaihtoehtoja.

Valikoimissamme myös bambukalusteita, jotka soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Uutuutena tanskalainen Sika Design, jolla pitkät perinteet kalustevalmistuksessa. Meiltä nyt laadukkaat Sika Design ulkokäyttöiset rottinkituolit. Luksusta ulkoiluun myös Artwoodin joka sään kestävillä nojatuoleilla sekä lepotuoleilla. Ulkosisustuksen kruunaa italialaiset Serralungan klassiset, kevyet ja huolettomat ulkoruukut.

Tutustu tästä lisää ulkokalusteisiimme.

 

 

 


Tunnelma Vantaan Petikon kanta-asiakasillassa oli huikean hieno! Kiitos siitä kuuluu kaikille ihanille asiakkaillemme sekä upealle Edesia Cateringille, joka jälleen loihti upean näyttävät sekä ennen kaikkea maistuvat tarjoilut!

 

 

Tervetuloa viettämään viihtyisää kanta-asiakasiltaa Vantaan Petikon myymälämme tiistaina 12.5. klo 16-20!

Koko päivän ajan tarjoamme koko valikoimastamme -15%:n alennuksen!

Alennus koskee myös tilaustuotteita sekä OUTLET tuotteita.

Tarjolla kuohuvaa sekä pientä naposteltavaa à la Edesia Catering. Samalla pääset tutustumaan ihastuttavaan kesämallistoomme!

Paikan päällä myös Artwoodin, Dualitin, Linumin, Vita valaisimien, Herstalin sekä Grand Designin edustajat kertomassa tuotteistaan.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Toivottaa Cobellon väki

 

Huom! Asiakasillan vuoksi suljemme Espoon myymälän ti 12.5 poikkeuksellisesti jo klo 17.00.

 

 

Kevät tuo tullessaan upeita uutuuksia!

Myymälöihimme saapuu nyt viikoittain uusia huonekaluja ja piensisustustuotteita.

Päivitämme sivuillemme uutuuksia niin nopeasti kuin mahdollista, mutta ensimmäisenä näet ne myymälöissämme.

 

Image1

 

 

Kevtuutta pieniharmaa karvatuoli pienivalkoinen karvatuoli pieni

 


Uutuutena mm. "Butterfly" tuolit, joissa ruotsalainen design. Ne ovat paitsi kauniita myös erittäin mukavat istua. Kuvissa italialainen nahka sekä islantilainen lampaankarva.

 

 

 


Teemme tilaa kevään uutuuksille..

KAIKKI OUTLET huonekalut ja lifestyle –tuotteet - LISÄALENNUS -20% jo alennetuista hinnoista!

Ei vaihto- tai palautusoikeutta eikä varauksia. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Loppuale voimassa 31.1.2015 asti

Tervetuloa tekemään löytöjä!

Outlet kuva pienioutlet 2 p


Ale alkanut myymälöissämme!

Paljon piensisustustavaraa alennetuin hinnoin. mm. Riviera Maisonin tuotteita -30% ja kaikki Linumin tyynynpäälliset -20%.

Myös huonekaluja alennetuin hinnoin. mm. ruokapöytiä ja ruokapöydän tuoleja..

Alennetuilla tuotteilla ei vaihto- tai palautusoikeutta eikä niitä voi varata. Ei koske uusia tilauksia ja valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Tervetuloa tekemään löytöjä!


tuoliuashmama pieni

pronssi pienityynyt s

 


Suuri osa Cobellon eurooppalaisista huonekaluista on päivitetty sivuillemme! Sarja pitää sisällään upean valikoiman tyylikkäitä kalusteita, jotka ovat valmistettu eurooppalaisesta umpipuusta korkealaatuisella eurooppalaisella työllä. Sarja käsittää erittäin laajan vaikoiman kalusteita kodin kaikkiin tiloihin - olohuone, makuuhuone, ruokailutila, työhuone, eteinen, lastenhuone, keittiö..

Kaikkia huonekaluja saa tilauksesta usealla eri väreillä sekä erilaisilla vetimillä. Sarjan kokonaisuudessaan sekä maalisävykartat löydät myymälöistämme. Kysy myyjiltämme lisää. Tervetuloa tutustumaan!

EurooppasarjaEurooppa 2


Kaikki tekstiilit -20%, kaikki Riviera Maison -tuotteet -10% ja kaikki loput joulukoristeet -50%.

Tarjoukset voimassa 27.12-31.12. Tarjous ei koske mattoja ja sisätyynyjä, ja koskee vain normaalihintaisia tuotteita.

Tervetuloa ostoksille!

 

tyynyt s mRM Small

 
Sivuiltamme löydät palan Cobellon historiaa, ajankohtaisia tuotetietoja hintoineen ja muutenkin paljon uutta Cobello-infoa!

Huomaathan, että päivitämme sivujamme edelleen ahkerasti eli uutta tulossa koko ajan.. Esimerkiksi koko eurooppalainen huonekalusarjamme puuttuu vielä toistaiseksi kokonaan, mutta kun saamme kuvat valmiiksi, täydentyy huonekaluvalikoimamme sivuilla entisestään!

Huomaathan myös, että valikoimamme vaihtelee ja uusiutuu jatkuvasti, ja emme välttämättä pysy aina vauhdissa mukana. Pyrimme lisäämään uutuuksia sekä poistamaan loppuunmyytyjä tuotteita nettisivuiltamme niin usein kuin mahdollista. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Ajankohtaisimmat Cobello uutiset bongaat nykyään myös FACEBOOKISTA, INSTAGRAMISTA sekä PINTERESTISTÄ, joita tulemme päivittämään pikimmiten lisää!

muokattuetusivulle


Kaikki valaisimet, varjostimet ja matot -20% !

Koskee norm. hintaisia tuotteita - alennus lasketaan kassalla.

Tarjous voimassa 28.-30.11.2014

Huom! Tarjous ei koske jouluvaloja, valopuita eikä valoruukkuja.

 sarvikuono pienimatot

 

Kutsumme Sinut ja ystäväsi viettämään tunnelmallista kanta-asiakasiltaa ja nauttimaan kuohuvasta sekä herkullisista pikkupurtavista à la Edesia Catering Espoon myymäläämme

torstaina 6.11. klo 16-20

Tarjoamme koko normaalihintaisesta valikoimastamme -10% alennuksen sekä kaikista Riviera Maisonin ruokatuoleista -20% alennuksen.
HUOM! Alennukset voimassa koko päivän (6.11) sekä Espoon että Vantaan myymälässämme (Petikon liike auki normaalisti klo 10-19).

Samalla pääset tutustumaan lumoaviin talvi-uutuuksiimme.

Lämpimästi tervetuloa!

Cobellon henkilökunta

 housedoctor M14 108a