Cobello on tänä vuonna mukana upeissa kohteissa Mikkelin asuntomessuilla. Tämän vuoden asuntomessuilla nähtävät talot ovat mielestämme poikkeuksellisen upeita. Suloisen Saimaan rannalla sijaitsevat kohteet ovat hulppeita maisemiensa ja luonnon puolesta.

Cobellon kalusteita ja sisustusta löytyy mm. Pala-Design-Talosta, kohde numero 2. Sisustussuunnittelija Mikko Toppala on suunnitellut sisustuksen ja käyttänyt kohteessa pääosin Cobellon kalusteita. Kohde on poikkeuksellisen huomiotaherättävä ja uniikki sen tummasävyitteisten värivalintojensa vuoksi. Mikko onkin valinnut kohteeseensa Cobellon yhdet tummimmat ja maskuliinisimmat tuotteet. Sisustus on tunnelmallinen ja huolella viimeistelty. Talo on pinta-alaltaan 122 neliötä, jossa tilat ovat käytetty erittäin fiksusti ja neliöt kompaktisti. Design-talo on avara kokonaisuus vaikka värivalinnat ovatkin rohkean tummia. "Tavoitteena oli nähdä vaalea ja skandinaavinen tyyli uudella tavalla. Lopputulos onkin tumma ja intensiivinen, jota vaaleat yksityiskohdat rytmittävät." Toppala kuvailee sisustusta.

Lisää asuntomessuilta, kuvia ja juttua Design-Talo Palasta ja sisustuksesta löydät  Meilläkotona.fi sivuilta

 

Keittiö olohuone designtalo Medium

¨olohuone3 Medium

Aula Desigtalo Medium

aula Medium

Ruokapöytä Medium

työhuone Medium

hylly Medium

ulkoa Medium

 

 

Cobellon tuotteita löytyy laajasti myös toisesta upeasta kohteesta: Onnin ja Rauhan Jukkatalosta, kohde nro 21. Tässä 116 neliötä kattavassa puutalossa sisustus on avarassa olohuone-keittiötilassa tyylikäs kokonaisuus. Talo sijaitsee aivan Saimaan rannalla, joten suurista ikkunoista olohuoneesta näkymä on todella hulppea. Cobello Deco sarjan pyöreä valkoinen ruokapöytä sopii avokeittiötilaan erittäin upeasti. Ruokapöydän muotona pyöreä on usein hyvin toimiva ja tilava ratkaisu kuten tässäkin kohteessa. Olemmekin iloisia, että valikoimissamme on nykyään paljon erilaisia pyöreitä ruokapöytiä eri materiaaleilla, malleina ja väreinä. Olohuoneeseen on sohvapöydäksi valittu suomalainen Murmansk betonipöytä, jossa kansi on betonia ja jalat rautaa. Keittiösaarekkeen ja ruokapöydän tuoleina on käytetty Franky tuolia, jotka ovat tyylikkäät ja erityisen mukavat istua. Lastenhuoneeseen on sijoitettu hauska HK-living naulakko (saatavana mustana, valkoisena tai natural puun värisenä) sekä makuuhuoneen kruunaa Tine K. Home sängynpääty.

 

 

keittiö jukkatalo Medium

lastenhuone Medium

IMG 6996 Medium

sänky Medium

keittiö jukkatalo ruokapöytä Medium

 

Olemme kovin onnellisia ollessamme mukana näissä poikkeuksellisen upeissa kohteessa Mikkelin asuntomessuilla. Suosittelemme ehdottomasti käymään Mikkelissä  katsomassa näitä ja muita upean hulppeita kohteita. Mikkelin asuntomessut ovat ajalla 14.7.-13.8.2017.