Cobellon myymälöissä on se ainutlaatuinen puoli, että liikkeeseen astuessasi ympäristö on aina uudennäköinen. Stailaamme myymälöitämme jatkuvasti niin, että vakkariasiakkaillemmekin löytyy aina uusia elämyksiä. Tästä saammekin usein positiivista palautetta.

Uusi sesonki on tuonut tullessaan hurjan määrän ihania uutuuksia niin huonekaluihin kuin pientavaroihin, ja myymälät Espooossa ja Vantaalla ovatkin kokeneet taas lähes täydellisen muodonmuutoksen. Erityisesti tähän kevääseen on saapunut iso valikoima uusia Cobellon omia laadukkaita eurooppalaisia massiivipuuruokapöytiä ja erilaisia mielenkiintoisia ruokapöydän tuoleja. Täysin uusi Cobello URBAN Collection tarjoaa uusia massiivitammipöytiä, myös baaripöytiä. Cobellon DECO mallistoon saapunut myös laadukkaita tammipöytiä erilaisilla jalkavaihtoehdoilla sekä eri muodoilla. Meiltä löydät nyt suorakaiteen muotoa, neliötä, pyöreää ja soikeaa pöytää ja mikä parasta, useita pöytiä saa tilauksesta mittojen mukaan. Usein pienissä tiloissa toimiii erinomaisesti pieni pyöreä pöytä, jonka ympärille kuitenkin mahtuu hienosti ruokailijoita. Pyöreiden tammipöytien koot alkavat usein 110 cm:stä ja jatkuvat aina 160cm:in. Katso esim uutuusmallimme "Mikado"  

Ja entäs sitten nerokas ruokapöydänmalli tanskalaiselta tuotemerkiltä MUUBS. Tässä yhdistyy täydellisesti kaunis tanskalainen design ja laadukas massiivipuu ohuella sirolla kannella ja jalalla. Space Pöytä on pyöreä, mutta jatkopalan ansiosta kasvaa isommaksi ovaalinmalliseksi, ja tarpeen tulleen pöydän ääreen mahtuu suurempikin joukko. 

Ruotsalainen ARTWOOD hurmaa tänä keväänä uutuusruokapöytämalleilla, kuten siro tammipöytä rautajaloilla "Bennie" sekä pyöreä, kaunis ja näppärä malli "Tree".

Olemme päivittäneet sivuillemme uutuuksia ruokapöydistä, joita kannatta käydä kurkkimassa täältä. Toisaalta valikoimastamme löydät myös ns. uniikkeja yksilöitä, joita meille saattaa tulla ihan muutamia kappaleita. Nämä helmet eivät koskaan päivity nettiin kuin ehkä korkeintaan instapäivitykseen, joten kattavimman valikoiman löydät aina kivijalkakaupoistamme. :)

Suurin osa puisista ruokapöydistämme ovat massiivitammea. Värivaihtoehtoja löydät useita. Meidän makuumme ja näinollen myymälöissämme esillä olevissa pöydissä pinnat ovat käsitelty useimmiten juurikin niin, että puun kaunis pinta jää näkyviin luonnollisena. Näin saa meidän mielestämme ollakin, jotta lopputulos olisi mahdollisimman persoonallinen ja aito. Me Cobellossa arvostamme erityisesti sitä, että kyseessä on materiaali, joka kestää elämää ja aikaa. 

Myymälöissä pääset fiilistelemään ja koeistumaan isoa valikoimaa ruokailuryhmiä ja ihanat ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua valinnoissasi. 

 

Cobello tammipöytä saga

Mustaa rautaa, puuta ja harmaaksi sävytetty tammikansi. Kaunis sinisävyinen matto myös valikoimissamme.

Cobello Artwood ruokapöytä

ARTWOOD Bennie ruokapöytä on sirojalkainen kaunotar, jonka kansi koostuu kahdesta massiivitammilevystä. Tuolit ympärillä ovat ZUIVERin klassikkotuoli uudenlaisella pehmeällä samettikankaalla.

Cobello Artwood Tree

ARTWOODin ruokapöytä Tree siroilla rautarunkoisilla samettituoleila. Tuolin kankaan sävyjä löytyy erilaisia.

Cobello deco rottinkiryhmä

Cobello Decon uusi upea ruokapöytämalli kaverinaan ihanat natural rottinkituolit. Iso rottinkivalaisin kruunaa kokonaisuuden. Tämä on varsin keväinen ryhmä.

Cobello ruokailutila

Rottinkituolia voit käyttää niin ruokatuolina kuin nojatuolinakin.

Cobello deco ruokapöytä

Uutuusruokapöytämme Manhattan on eurooppalaista massiivitammea. Kokoja kattava valikoima tilauksesta.

Cobello kant ruokapöytä

NOC-ruokapöydän kansi on erittäin kestävää kuitubetonia, joka on helppo pitää puhtaana liinalla pyyhkimällä. Jalat ovat massiivitammea, jotka on käsitelty tummaksi. Myös pyöreä malli tilattavissa. Tuolina tässä ihana mustaksi maalattu tammituoli, saatavana myös natural värisenä ja esillä myymälöissä.