"Tapetitko pois muodista? No ei todellakaan" - toteamme me Cobellossa, saatuamme valikoimiimme ison valikoiman uniikkeja tapettimalleja, joita ei muualta Suomesta löydy. Tehosteseinä sisustuksessa voi toki olla trendikkäin värein maalattu pinta tai epätasaiseksi maalattu, betoninjäljitelmäksi maalattu/tuunattu tai muuta mielenkiintoista, mutta kyllä tapetointikin kysymykseen tulee varsinkin silloin, kun löydetään oikein extra näyttävä tapettimalli. Ja meillä on ilo esitellä teille sellaisia.

Tapettikuoseissamme leikitellään pääosin eläin-, viidakko- ja luontoteemoilla. Me Cobellossa olemme aina rakastaneet kaikenlaisia eläinaiheisia sisustuselementtejä sekä viidakkoaiheisia fiiliksen tuojia kuten palmuja. Kodin sisustamisessa eläimet ja viidakko- ja luontoteema näkyy muodissa kultaisella twistillä korostettuna - ihanan rohkeaa, eikö! Meillä onkin ollut jo pidemmän aikaa esillä myymälöissä erilaisia eläinaiheisia patsaita, tekstiilejä, tauluja, piensisustustuotteita sekä valloittavan ihania ja persoonallisia lampunvarjostimia. Kultaa löytyy niin valokuvakehyksistä, tekstiileistä, peilinreunuksilta kuin lampunjaloista ja pikkupöydistäkin. Näihin kultaglamourteemaisiin tuotteisiin sopiikin mielestämme niin upeasti juuri viidakkoteemaiset tapetit. Myös kirjahyllyä, tiiliseinää tai kaupunkiaiheita jäljittelevät mallit ovat mielestämme niin upean näyttäviä ja sopii monenlaiseen sisustukseen.

Löydät ison tapettivalikoman nyt Espoosta ja Vantaalta. Malleja on moneen makuun, niin pelkistetystä, romanttisesta, modernista, leikkimieliseen makuun sopivia. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan.

Seuraavassa vain murto-osa tapettimalleistamme esiteltynä. Malleja pääset selaamaan enemmän myymälöihimme.

Ark of Seba WP20001 Medium

BARBADOS Anthracite Medium

BERMUDA Medium

Tropical Leaf WP20109 Medium

Book shelf WP20112 Medium

Inside Book taupe WP20102 Medium

PEACOCK Medium

GRAND EIFFEL Medium

FOUNDRY WALL Medium

Female illusion WP20079 Medium

AQUAFLEUR Medium