Olemme virittäytyneet myymälöissämme tunnelmalliseen joulun odotukseen. Joka nurkka huokuu ainutlaatuista talven lämpöä ja fiilistä. Espoon myymälän ulkopuolella oleva komea joulukuusi on puettu taas näyttävään jouluvalaistukseen ja kutsuu sisälle nauttimaan joulun tunnelmasta. Joulusesongin aikana laajensimme myös aukioloaikaa Vantaalle, jossa palvelemme myös sunnuntaisin ajalla 26.11.-17.12 klo 12-16.  Espoossa tuttuun tapaan palvelemme joka päivä - myös sunnuntaisin. Kurkkaa tarkemmat aukioloaikamme täältä.

Jouluinen sisustuksemme on tänä vuonna täynnä tunnelmaa glamouria unohtamatta. Kultaa löytyy tänä vuonna taas astetta rohkeammin joulukoristeissa, taulunkehyksissä, valaisimissa, lyhdyissä ja jopa tekstiileissä. Samettia lämpimissä väreissä löytyy tyynyissä, päiväpeitoissa ja verhoissa. Kuuset, joulupuut ja jouluiset kasvit valoineen tai ilman, ovat helppohoitoisimmat ja näppärimmät tavat tuoda kotiin joulun tunnelmaa.

Cobello 029 Large

Artwood tuo talveen samettia ja karvaa intensiivisissä, tummissa sävyissä. Valikoimissamme erilaiset tekokuuset ja joulukasvit, joiden hoito on huoletonta.

 

Cobello 026 Large

Cobello 031 Large

Kultaa löydät erilaisista mielenkiintoisista esineistä ja mm. Tine K. Homen hulppeista lyhdyistä.

 

hd aw17 lightupxmas11 cw Medium


House Doctorin yksinkertaiset koristeet ja pikkukuuset koristavat monenlaista kotia.

 

Cobello 014 Large

Näyttäviä kattauksia jouluun löydät myymälöistämme useita erilaisia, hae inspiraatiota ja ideoita loppuvuoden juhlavampiin kattauksiin.

 

Cobello 012 Large

Zuiverilta kauniit valaisimet ja pikkupöydät kullan, mustan ja valkoisen sävyissä, hinnat eivät päätä huimaa. Kuvan sohva on suomalainen Sky sohva.

 

Cobello 021 Large

Lämpöä talveen ja joulunaikaan tuovat taljat, lyhdyt sekä turvalliset led kynttilät.

 

Ihanaa ja tunnelmallista joulunodotusta kaikille! <3