Kesän mallisto on nyt runsaimmillaan kummassakin myymälässämme! Terassimme Espoon Suomenojalla on sisustettu ihanan iloisilla väreillä. Mitä kaikkea kivaa tulevaan kesään onkaan meille saapunut tänä vuonna..

Saammeko esitellä ensimmäisenä upean ranskalaisen ulkokalustesarja Fermobin, joka tarjoaa laajan valikoiman upeita ulkokalusteita. Tyylikkään ja ajattoman terassi- tai parvekesisustuksen luot helposti Fermobin ulkotuoleilla ja ulkopöydillä. Pöytiä saatavana useita eri mittoja. Tänä kesänä ulkopöytää löytyy myös jatkettava Costa malli. Myymälöistämme löydät klassisen Bistro sarjan sekä uuden Dune Premium tuolimalliston, joka on erittäin mukava istua. Uutuutena myös Luxembourg sarjan tuolit sekä penkit - nekin ihanan iloisissa, tämän kesän hittiväreissä - turkoosia, oranssia, pinkkiä mustan, valkoisen ja harmaan rinnalle. Ole rohkea ja yhdistele eri värejä, niin ranskalaisetkin tekevät kalustaessaan mm. Pariisissa hurmaavien Bistrojen terasseja. Värivaihtoehtoja löydät useita niin myymälöistämme sekä lisää vaihtoehtoja tilauksesta.

Fermobin metallinen ulkokalustesarja on UV-suojattu, jolloin värit säilyvät auringossakin haalistumatta. Suurin osa malleista on kokoontaitettavia ja helppo kuljettaa ja säilöä. Fermob kalusteet voidaan kyllä pitää tarvittaessa ulkona myös läpi talven.

 Betonia ja terästä myös ulkokäyttöön soveltuvaksi suomalaisella designilla ja työllä löydät 16 Juinin mallistosta. Ulkopöytä on nähtävillä nyt Espoon myymälämme terassilla. Pöytien teräsrungot ovat maalattu pulverimaalilla. Maali on UV-suojattu, pinta on tasainen ja kestävä. Betonilevyt on valettu muotteihin ja värejä löytyy tällä hetkellä kolme: valkoinen, harmaa, ja anthracite (tumman harmaa).

Artwoodin valikoimasta löydät myös tänä kesänä ulkotuoleja polyrottinkisena. Nojatuolit ovat laadukkaat ja tuovat sitä erityistä Artwood henkistä luksusta ulkosisustukseen.

Tine K. Homen malliston bambukalusteet ovat tänäkin kesänä valikoimissamme. Bambupuusta valmistetut huonekalut ovat niin sisä- kuin ulkokäyttöön soveltuvia. Bambu tulisi huoltaa pesemällä pesuaineella vähintään kerran vuodessa, niin se pysyy raikkaanvärisenä. Nojatuolia löytyy heti, ja bambusohvaa odottelemme vielä saapuvaksi myymälöihimme pikimmiten.

Cobellon valikoimasta löydät nykyään myös Ruotsissa alusta loppuun valmistetut Pappelinan matot, jotka soveltuvat myös erinomaisesti parvekkeelle ja terassille. Matto on 100 % puhdasta PVC muovia ja on erittäin kestävä sekä sietää hyvin kosteuden. Muovi on myös ekologinen valinta, sillä se säilyy käyttökelpoisena jopa 30 vuotta sekä on kierrätettävissä edelleen. Mattoja löytyy runsaasti eri värejä, malleja sekä kokoja.

Pientavaraa terassille löydät valikoimastamme myös runsaasti. Riviera Maisonin ulkotyynyt ja akryyliastiasto on se huolettomin vaihtoehto terassille tai veneelle. Tine K. Homen kesämalliston raikkaat mustavalkoraidalliset tekstiilit sopivat moneen. Kesäiltoihin tunnelmaa ja kynttilänvaloa tuo mm. Herstalin ulkokäyttöiset lyhdyt!

House Doctorin & Nicolas Vahen servietit, kertakäyttöastiat sekä herkkutuotteet kruunaavat kesäpiknikin.

 

Ihanaa ja aurinkoista kesää!!

 

 TablerondeBistroFermob 4F380F2CF063C

Fermobin Bistro sarjan värit hurmaavat - pöytiä useita eri kokoja

housedoctor muokattu Small

Raikas ja hauska House Doctorin raidallinen päivänvarjo tuo suojan auringolta

house doctor muokattu Small

Kesän piknikin kruunaa House Doctorin kylmäkassi sekä Nicolas Vahen herkut

pappelina duo denim creative Small

Pappelinan raikkaat raitamatot ovat aina ajattomat.