Nyt on lupa nauttia tunnelmallisesta vuodenajasta sytyttämällä kynttilät ja sisustamalla kotiin lämmin, ihana tunnelma. Pienilläkin sisustusesineillä saat luotua kotiin jouluista tunnelmaa. Meiltä löydät myös hurmaavia joululahjaideoita. Jos lahjan valinta osoittautuu hankalaksi, muistathan että lahjakortti on myös varma ja helppo tapa ilahduttaa. Seuraavaksi kuvaillaan vähän, millainen on meidän joulunodotuksemme.

Tine K. Home hurmaa musta-valkoisella ilmeellään, jossa joukossa myös eri ruskean ja luumun sävyjä. Riviera Maisonin joulu on täynnä kullanhohdetta, hopeaa ja glamouria. Artwood tuo jouluun pellavaa ja rouheutta. House Doctorin tyylikkäät joulukuusen jalat, raikkaat joulukuusenalusmatot sekä joulukoristeet ihastuttavat. Havut, kuusenoksat ja valopuut kruunaavat kodin jouluisen tunnelman. Uashmaman pestävä paperipussit sekä tabletit löydät nyt myymälöistämme jouluisiin sävyihin puettuina kullan, hopean ja pronssin hohtoisina.

Hübschin talvimallisto pursuaa raikkaita tyynyjä ja torkkuja. Pohjoismaalaiset aidot istuinkarvat ja lampaankarvataljat ihastuttavat eri harmaan, valkoisen ja ruskean sävyissä. Raikkaita tekstiilejä löydät mm. Linumin ja Tell me moren mallistoista.

Ei ole jouluntunnelmaa ilman kynttilöitä. Kynttilävalikoimamme on laajentunut mm.Tell me moren, Lifestylen, Tine K. Homen, Riviera Maisonin tuoksukynttilöillä. Kauniin ja turvallisen vaihtoehdon tavalliselle kynttilälle tuo steariinipäällysteiset led kynttilät, jonka liekki lepattaa aivan kuin aidossa kynttilässä. Runsaasta lyhtyvalikoimastamme löydät mm. Herstalin laadukkaan ulko- ja sisäkäyttöön tarkoitetut lyhdyt.

Myymälämme pursuavat ideoita myös erilaisiin joulukattauksiin. Astioita, tabletteja, serviettejä ja tarjoiluvateja löydät useilta eri tuotemerkiltä. Tyylikkäät Dualitin keittiökodinkoneet ovat oiva lahjaidea laatua arvostavalle.

Herkkusuille Nicolas Vahen gourmet mallistosta löydät varmasti suosikkeja joulupöytään sekä lahjaksi. Kauniit ja herkulliset Lakrids by Johan Bülow makeiset ovat varma tapa ilahduttaa lakritsin ja suklaan ystävää.

Uutuutena valikoimastamme löydät myös laadukkaat Merakin kylpyhuone- ja kosmetiikkatuotteet. Luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet tyylikkäissä pakkauksissa ovat kiva lahjaidea kauneutta arvostavalle. Pehmeyttä pukinkonttiin tuovat mm. Himlan ja Linumin pellavaiset päiväpeitteet ja tyynynpäälliset, Grand Designin, Lexingtonin, Beach Housen lakanat sekä yöasut ja kylpytakit.

Ihanaa ja tunnelmallista joulun odotusta!

 

hubsch Small