Korallinpunainen, puuteri, vadelmanpunainen, keltainen, kulta, metsänvihreä, sammaleenvihreä, merenturkoosi... Nyt on väriä ja ihania kuoseja Cobellon keväässä kerrakseen! Tämän kevään trendivärit tekstiileissä kuulostaa meidän makuumme ihanan pirteiltä mutta silti luonnonläheisiltä. Väriloisto hurmaa pirteydellään uusissa tekstiileissä kuten tyynynpäällisissä, lakanoissa, torkkupeitoissa ja pyyhkeissä. Näistä sävyistä ei voi tulla muuta kuin iloiseksi, eikö?

Yhdistele valkoiseen, mustaan, harmaaseen, beigeen ja muihin maanläheisiin ns. "turvallisiin" sävyihin helposti, ja luot aivan uudenlaisen keväisen lookin kotiisi vain pienellä vaivalla. Uuden sesongin ilmettä on mahdollista toteuttaa helposti kodin sisustukseen vain mm. tyynynpäällisiä ja pyyhkeitä vaihtamalla. Viikkaa edelliset tekstiilit kaappiin odottamaan seuraavaa sesonkia. Usein kevään tullen tulee tarve päivittää vaatteitakin keväisempään ja tuleepa sisustusintoisellekin tähän aikaan vuodesta himo ja tarve tuoda kotiin vähän uutta ilmettä ja päivitystä. Ja mikä parasta, pienen päivityksen ei oikeasti tarvitse aina olla edes kovin aikaa ja rahaa vievää. Esimerkiksi nämä Svaneforsin samettityynyliinat ovat edullinen tapa tuoda kevään pirteää ja trendikästä ilmettä esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

Cobellon tämän kevään valikoimiin on saapunut myös paljon uusia pyyhkeitä ihanissa hersyvissä kevään väreissä. Nämä edulliset pyyhkeet löydät molemmista myymälöistömme Espoosta ja Vantaalta useassa eri koossa.

Pellavatekstiileihin on myös saapunut paljon uutta mm. ihanan laadukkaat KÄINBY 1925 HEAVEN LINEN pellavapäälliset löydät nyt myös uusissa sävyissä - meren turkoosi. HEAVEN LINEN pellavatuotteita löydät liikkeistämme myös keittiöpyyhkeinä sekä uutuutena myös ihana lasten pellavalakanamallisto.

Kaikki nämä nyt Cobellon myymälöistä ja muistathan, että paljon uutta saapuu kevään valikoimaamme nyt päivittäin. Uniikkeja uutuuksia, joita et muualta löydä - helmiä joita ei joka kodissa vastaan tule. ;) 

Ihana kevät, valo ja värit - T E R V E T U L O A ! <3

 

Cobello kevät 8lowres 
Heleän pirteät sävyt näissä samettityynyissä

 

Cobello kevät 46lowres
Sammaleenvihreää, vedenvihreää ja ruskeaa - miten kaunis yhdistää keskenään

 

Cobello 68lowres
Vihreän eri sävyjä löydät tämän kevään teksiileissä useita erilaisia, myös lehti- ja palmukuosit hullaannuttaa tänä keväänä

 

Kainby1925 Heavenlinen

Käinbyn Heaven Linen pellavalakanat uudessa hurmaavassa vedenturkoosissa sävyssä.

 

 tyynyt hyllyssä 

Valikoimissamme laaja kirjo puuvilla- ja pellavapäällisiä tupsureunoilla ja ilman

 

 pastellivärit

Heleät pastellisävyt

 

leopardi

Me rakastamme villejä kuoseja kuten leopardeja & viidakkoteemaa ja tämä näkyy myös myymälöissä ;) 

 

tekstiilit kevään väreissä

Svanefors samettityynynpäällisiä - mikä värikirjo

 

ESPOO pyyhehyllyt

 Pyyhkeitä ja lakanoita Espoon yläkerrassa