”Ilta oli ihana”, toteaa Cobellon Eevi Kytöniemi-Jokinen kanta-asiakasillasta. ”Se on syksyn suosikkitapahtuma, jossa saamme hemmotella kanta-asiakkaitamme. Tärkeintä on se, että illassa on tunnelmaa ja myymälässämme viihdytään.”

Cobellon kanta-asiakasilta toi Espoon myymälään edustajia Lexingtonilta, Rivièra Maisonilta, Artwoodilta ja Dualitilta. Kotimaista lämpöä syksyiseen iltaan toi laatuteestä tunnettu Niipperi. Kristiina Nordqvist maistatti vieraille teevalikoiman erikoisuuksia. ”Mudcake-tee on vuodenaikaan sopiva suklaan ystävien suosikki. Kaakaopavun kuoren palasissa emme ole säästelleet. Rooibos Toffee -tee taas hurmaa aidolla toffeella”, Kristiina kertoo.

Keittiöosastollamme Nicolas Vahén oikeakäsi Dominique Capel esitteli tanskalaisia herkkuja. Gourmet-tuotteiden isän Vahén puuttuminen ei tahtia hidastanut. Rasberry & Ginger ja Truffle -sinappipurkit tyhjenivät vauhdilla.

Ruokataidetta Cobelloon toi tuttuun tapaan Edesia Catering, jonka tarjoili vieraille muun muassa lämminsavulohi-seesamituutteja, feta-aurinkokuivattutomaattikuppeja basilikalla ja suklaafondant-minileivoksia mascarponemoussella ja mustikoilla.

Kiitos kaikille vieraillemme onnistuneesta illasta. Tervetuloa myös tuleviin kanta-asiakasiltoihimme.

Terveisin,

Cobellon väki

Dominique Capel

Niipperin teet

Edesia Catering Small