Vuoden juhlallisin ja tunnelmallisin aika on käsillä. Kauniita & jännittäviä: tummia, vaaleita ja värikkäitäkin sävyjä löydät myymälöistämme: mm. ruskeaa, kultaa, violettia, tummanvihreää ja sinistä. Eletään myös kynttilänjalkojen ja lyhtyjen sesonkiaikaa, joten näitä löydät myös ison valikoiman meiltä. Tule tutustumaan myös uudenlaiseen led kynttilään, jossa hämmästyttävän aidonnäköinen liekki. Kynttilöitä löytyy eri kokoja ja malleja, myös tuikkukoko sekä kaukosäädin, jolla saat liekin sammuksiin kätevästi myös hankalammasta paikasta ja kaikki samanaikaisesti. Turvallinen tunnelmanluoja!

Marras- ja joulukuun pimeinä iltoina on tärkeää saada sopivasti tunnelmavaloa ympärille. Laita kynttilät palamaan (joko aidot tai ledit) tai sitten kiedo hieman siroa ledjouluvalonauhaa vaikkapa huonekasvisi ympärille. Kääriydy lämpöiseen villavilttiin, nappaa hyppysiisi ihana kirja ja hyvä olo huokuu yllesi, ja sen hetkistä tunnetta et vaihtaisi mihinkään muuhun. Marras- ja joulukuu ovat täydellistä kotoilun aikaa. Otetaan tästäkin vuodenajasta kaikki ilo irti!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

kuvassa MUUBSin upea uniikki MANO ruokapöytä ja lifestylen nahkatuolit, kattauksessa käytetty elegantisti valkoista, kultaa ja pellavaa. Kaikki tuotteet saatavilla Cobellosta. Juuttimatto on Artwoodin laadukas "Hemp" matto.


MITÄ COBELLO TARJOAA LOPPUVUODELLE

Cobellon myymälöissä on tänä vuonna taas jouluinen ja talvisen tunnelmallinen fiilis. Massiivitammiruokapöytämme huokuvat upeaa juhlallisuutta, kun päälle on katettu kauniit astiat ja kattaustekstiilit. Uusia ruokapöydän tuoleja esillä myös uusissa sävyissä ja materiaaleissa, mm. nahkaisia ja samettipäällysteisiä. Tyylikkäät joulukoristeet, kranssit ja jouluvalot tuovat juhlasesongin fiilistä cobellomaiseen tapaan: ei liian värikkäästi ja räikeästi vaan hillityn tyylikkäästi & elegantisti.

Kuvassa upea mustakultainen kattaus, valikoimissamme paljon erilaisia astioita, joilla loihdit talven näyttävimmät kattaukset. Mix and match.

 

Kuvassa Cobellon joulua 2019 Espoon myymälässä. Vitriinit taustalla massiivipuista Cobello Home mallistoa, eri värejä tilauksesta. Sohvat ja Loveseat: uusi malli sirompi "Giselle" / ranskalainen Frech Sofa mallistomme. Sohvapöytä uniikki "Piece" malli, massiivipuinen Cobello Urban sarjaamme. Usko tai älä: kaikki kuvan kynttilät ovat uusia led kynttilöitämme, tästä ei kynttilä aidommaksi mene.


Muita huonekalupuolen uutuuksiamme ovat mm. Cobellon klassinen ranskalainen sohvamallisto, joka on saanut täydennystä ihanista uusista malleista. Esillä Espoon myymälässä on hulppea modulisohvamalli, joka toimittaa olohuoneen pääroolia mahdollistaen koko suvun saman sohvan äärelle. Tämä malli onkin kerännyt paljon ihailua asiakkailtamme. Päälliset ovat 100% pellavaiset ja aina vaan raikkaat, kotoisat ja helposti eri sävyihin yhdistettävät. Modulisohvamallia saatavana myös eri kokoisina eli myyjämme auttavat suunnittelemaan juuri sinulle sopivan mallin.

 

Kuvassa Cobellon ranskalaisen sohvamalliston Amelie moduliversio ja Cobello Urban sarjan Piece sohvapöytä. Kultainen tuoli on yksi tämän talven suosikeistamme, ja nämä oranssin, keltaisen ja kultaisen sävyt toimivat ihanasti yhteen.


Toinen sohvauutuutemme on suomalainen HT-collection Lahdessa valmistettu Donna sohva malli, joka saapui Espoon myymälän yläkertaan. Tämä malli nyt helmattomana ja se sopii niin hyvin eri tyylilajeihin ja mm. industrial henkeen ja mm. Muubsin pyöreän rautasohvapöydän kanssa.

Kuvassa HT-Collection Donna sohva, MUUBsin rautainen Low sohvapöytä. Nojatuolina ihanan siro samettipäällysteinen House Doctorin Clever nojatuoli.

Nojatuolimalleja myös paljon uusia eri materiaaleissa ja sävyissä. Yhdistele rohkeasti eri sohvien ja sävyjen kanssa ja muista että mielenkiintoisen sisustuksestasi saat aina yhdistelemällä erilaisia, jopa yllättäviäkin materiaaleja keskenään. Ja jos tarvitset apua, nappaa kohteesta kännykällä kuva, niin ammattitaitoiset myyjämme auttavat valinnoissasi myymälöissä. Tarvittaessa kokonaisuuksiin saat apua myös osaavalta suunnittelijaltamme Riia Lankiselta  /  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kuvassa marokkolainen uusi matto, tekstiileissä näet sävyjä joita toistuu myymälöissämme, taustalla upouusi Boro nojatuoli nahkalla ja tiikkirungolla, keskellä jumppapallo kuin kaunis istuin. Hyödyllistä ja kaunista! <3

 
Tekstiili- ja mattopuolenuutuuksia ovat mm. ihanat marokkolaiset villamatot, joita löydät kauniissa sävyissä ja uniikeissa kuvioinneissa. Uutuutena myös pestävät villamatot ja rahit, myös ihana lasten oma mallisto. Parhaiten valikoiman löydät näistä mattouutuuksistamme Espoon myymälästä alakerran matto-osastolta.

 

Kuvassa joulukattaus kultaisilla aterimilla (konepesunkestävät), Leonardon Teqton patentoitu "rikkoutumaton" viinilasi, pellavaisella lautasliinalla. Pöytä MUUBSin "Mano".

Kuvassa lasiset tuikkukipot. Erilaisia löytyjä/tuikkulyhtyjä valikoimissamme runsaasti, sekä tekohavuköynnöstä jos jonkilaista löydät myymälöistämme.

Kotoisen fiiliksen teet lämpöisillä materiaaleilla, tekstiileillä ja valoilla. Juhlallisen ruokailuhetken kruunaa, kun sytytetään kynttilät palamaan ja toivotetaan nautiskelijat pöydän ääreen nauttimaan hyvästä ruuasta, juomasta ja seurasta. Tunnelmallista loppuvuotta kaikille! <3