Me rakastamme kauneutta ja aidosti uskomme siihen, että kun koti on kaunis, siisti ja viihtyisä, voimme paremmin, ihmiset ovat onnellisempia ja stressaamme vähemmän. Sisustuksessa kalusteilta pitää odottaa tietysti siis kauneutta, mukavuutta ja laatua.  Arvoissamme vahvasti painotamme kestävää kehitystä. Sisäänostamme paitsi kaunista myös laatua. Siksi me rakastamme aitoja luonnonmateriaaleja kuten massiivipuuta. Puu kestää aikaa, sen voi aina käsitellä uudelleen ja siinä saa näkyä elämisen jäljet.

Myös sohvamme ovat massiivipuisia, ja niissä käytetyt täytteet, pehmusteet ja kankaat aina korkealuokkaista materiaalia. Rakastamme pellavaa, puuvillaa ja villaa, ja suosimme näitä luonnonmateriaaleja sohvissamme ja tuotteissamme. Ranskalaisen French Sofa sarjamme sohvat ja nojatuolit  tehdään alusta loppuun Ranskassa ekologisesti. Höyhenet tulevat tehtaan lähitilalta. Pehmusteissa on vaahtomuovin ja höyhentäytteen sekoitus sekä useimmiten no sag jousitus, jolloin muoto säilyy hyvänä ja kestää elämää. Ja sellainenhan sohvan kuuluu olla! Selkätyynyt ovat 100% höyhentäytettä ja, jolloin mukavuus on taattu ja arki on luksusta. Rungoissa on irtohuput ja tyynynpäälliset ovat samoin irroitettavat. Tämä helpottaa arjessa ja mahdollistaa pitkäikäisyyden sekä pestävyyden. Koska kangas on kuitenkin se, joka kuluu eniten, on kestävän kehityksen kannalta tärkeää juurikin se asia, että kestävät rungot voi tarvittaessa aina uudelleen verhoilla. 

Tiesitkö muuten, että Cobellon tarina on alunalkaen lähtöisin sohvien ja nojatuolien irtohuppujen maahantuonnista ja omasta tuotannosta omasta ompelimostamme Espoosta lähes 30 vuotta sitten. Ompelimo toimi vuosia tämän jälkeen myös Vantaan myymälän yhteydessä ja Cobello on valmistanut useita irtohuppuja asiakkaiden vanhoihin kalusteisiin. Ideologiamme kestävästä kehityksestä, ympäristömme kannalta järkevistä valinnoista, aito kiinnostus kauneuteen, hyvinvointiin laadusta tinkimättä on kantanut läpi näiden vuosien. <3

Mukavaa tammikuuta, nauttikaa kauniista asioista ympärillänne! 

 

Kuvassa Cobellon ranskalaisen sohvasarjan Chanelle XXL, kyseessä modulisohva, josta voit rakentaa juuri itsellesi sopivan kokonaisuuden. Sohvapöytä on Cobello Urban sarjan umpitammea, sopivan siro ja kuitenkin massiivinen samaan aikaan.