Seuraa ilouutisia mattojen ystäville! Mattovalikoimamme on nyt suurempi kuin koskaan, ja sen vuoksi myös matto-osastomme Espoossa ja Vantaalla ovat laajentuneet entisestään! Olemme uudistaneet Espoon myymälän alakertaa ja muuttaneet matto-osastomme kokonaisuudessaan alakertaan Outlet osastomme yhteyteen. Espoossahan myymälä on kolmessa kerroksessa, joista alin kerros koostuu nyt pääosin matoista sekä alennetuista Outlet tuotteista. Rappukäytävältä alhaalta löydät mm. peilejä, toimistotarvikkeita sekä koukkuja, vetimiä yms. pientä kivaa. Jatkossa siis Outlet osastomme Espoossa on aavistuksen pienempi, mutta Vantaalla osasto on tutussa entisessä koossaan.

Matot ovat yksi tärkeä myyntiartikkelimme, joiden laadusta emme tingi! Tuttujen merkkien rinnalle on tullut paljon uusia laadukkaita mattomerkkejä, ja olemme kovin iloisia ja ylpeitä saadessamme nämä valikoimiimme. Cobellon valikoimasta löydät siis tällä hetkellä mm. seuraavia mattomerkkejä: Dixie, Adora, Pappelina, Linum, Artwood, Linie Design, Roots, Maripa, Tine K. Home... Lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman mm. supersuosittuja, raikkaita paimentolaismattoja, erilaisia puuvillamattoja, juuttimattoja, kylppärimattoja eri merkeiltä.

Cobello91 Medium

Kuva: Cobellon myymälä Espoo

Upouusista tuotemerkeistä esittelemme ensin suomalaisen Adoran, jonka ”Tuhat ja yksi mattoa”- mallisto on kokoelma laadukkaita, käsinkudottuja Design mattoja, joilla on tarina. Adoran matot ovat suunniteltu skandinaaviseen makuun, suunnittelussa on yhdistynyt skandinaavinen design ja itämainen käsityöperinne. Adoran matot ovat ennen kaikkea laadukkaita, raikkaita ja tyylikkäitä. Cobellosta löydät Adoran vaaleat sävyt, jotka sopivat täydellisesti myymälöidemme ilmeeseen. Materiaaleina mm. villaa, puuvillaa, pellavaa, viskoosia – ihania materiaaleja skandinaaviseen kotiin.

Puro vanilla adora cobello

Adora Harem cobello matto

adora white black cobello matto

Puro Adora Cobello

Stouns adora cobello mattoKuvat: Adora Tuhat ja yksi mattoa mallistoa


Dixie
on ruotsalainen erittäin laadukas sisustus- ja mattomerkki. Dixie on erikoistunut mattoihin, jotka valmistetaan kestävistä luonnonmateriaaleista ajattoman kauniilla designilla. Dixien mallistossa luonnolliset, lempeät sävyt ja erilaiset luonnonmateriaalit ovat täydellisessä harmoniassa. Matot ovat ennenkaikkea tarkoitettu kestämään arjen aikaa ja eloa. Dixien mallistosta löydät kattavan valikoiman mm. juuttimattoja eri kokoisina: kynnysmattoina, käytävälle sopivissa eripituisissa pitkissä koissa ja normaalin ison maton kokoisina. Dixieltä löytyy upeita kuoseja painettuja puuvillamattoja sekä ulkokäyttöön soveltuva mattomallisto! 

Dixie juuttimatot vaakaKuva: Dixie Juuttimallistoa


Nämä myös ulkokäyttöön soveltuvat matot valmistetaan 100% PET muovista eli kierrätyspulloista. Eikö olekin upeaa voida uudelleenkäyttää muovijätettä - tämä on tätä arvostamaamme kestävää kehitystä parhaimmillaan! Ja nämä matot ei näytä alkuunkaan muovimatoilta, ne ovat uskomattoman pehmeitä ja ulkonäkökin on ihan kuin juutti -tai puuvillamatossa. Voit siis käyttää tätä PET mallistoa ulkona tai mielestämme se soveltuu erinomaisesti myös kodin sisätiloihin. Kierrätyspulloista valmistettuja raheja löytyy tänä keväänä myös Cobellon Dixien valikoimasta.

dixie matot ulkona

Dixie outdoorKuvat: Dixie PET ulkomatto ja ulkorahimallistoa


Mainittakoon vielä ihanat kynnysmatot leikkisine värikkäine kuoseineen, joita Dixien mallistosta meille saapui. Nämä sulattavat kaikkien sydämet etkä muuta kynnysmattoa itsellesi huolisikaan. Myös kätevät laidalliset kuramatot valikoimassamme.

Tanskalainen Linie Designin matot ovat skandinaavisten tunnustettujen suunnittelijoiden suunnittelemia ja ne tehdään perinteisellä ammattitaidolla käsin. Kauneus ja pohjoismainen ajattelumaailma ovat suunnittelun lähtökohtana. Linie Designellä panostetaan laatuun ja estetiikkaan. Linie Designin matoissa on erinomainen hinta-laatusuhde, ASKO villamattomallisto on yksi Linie Designin myydyimpiä mallistojamme. Linie Designin matot ovat bestsellereitä yli 60 maassa ympäri maailman, eikä turhaan, matot ovat kertakaikkisen IHANIA ja hinnat erittäin edulliset!

Tanskainen Tine K. Homen mallistosta tutut, suositut hapsuttomat juuttimatot eri kokoisina väreissä natural ja tummanharmaa, huom. MYÖS PYÖREITÄ!  Tinelle on tullut myös kevään uutuuksina mm. ihania raidallisia kuoseja puuvillamatoissa. Ruotsalaisen Artwood malliston juuttimattoja löydät eri kokoisina mustana ja natural värisenä sekä viskoosimattoja että erityisen tyylikkäitä paimentolaismattoja.

tinekhome cobello matot

tinekhome cobello matto
Kuvat: Tine K. Home juutti ja puuvillaraitamatot

Matto-osastoltamme löydät myös ihania ja helppohoitoisia kylpyhuoneen mattoja useilta merkeiltä, mm. suomalainen Luin Spa ja hollantilaiset HK-living sekä Riviera Maison.

Ihana monille tuttu ruotsalaisen Pappelina mattomerkin tunnusmerkkinä on laatu ja toiminnallisuus. Matot suunnitellaan sekä valmistetaan alusta loppuun Ruotsissa. Ympäristöasiat ovat olleet merkittävä syy valintaan. Materiaalina käytetään puhdasta PVC muovia, ja se on erittäin kestävä sekä sietää hyvin kosteuden. Muovi on myös ekologinen valinta, sillä se säilyy käyttökelpoisena jopa 30 vuotta sekä on kierrätettävissä edelleen. Pappelina on luonut laajan malliston tuotteita, joissa on tunnistettavissa Pappelinan kuviot, värit ja yksityiskohdat. Mallistosta löytyy monipuolisia graafisia malleja, sekä yksinkertaisia kuvioita. Pappelinan matto on raikas valinta kotiin tai mökille – olkkariin, keittiöön, ruokailuryhmän alle, kylppäriin, eteiseen, terassille tai vaikkapa ulos!

pappelina svea creative 2017 Medium

pappelina carl creative 2017 Medium
Kuvat: Pappelina muovimatot