Vielä on kesää jäljellä eli nautitaan aurinkoisista kesän hetkistä! Meillä Cobellossa odotetaan sesongin vaihtumista uuteen, syksyiseen tunnelmaan. Ennen syysuutuuksien esittelyä haluamme esitellä Cobelloon alkukeväästä saapuneen uuden upean sohva- ja nojatuolisarjan Ranskasta. Cobello Amelie nimellä kulkeva mallisto on juuri sitä mistä pitkään olemme haaveilleet - ja nyt ylpeänä voimme esitellä sen teille.

 

4G9A7656005 Medium

 

Cobello Amelie on siro, mutta samalla kuitenkin löhö - rento, mutta samalla erittäin tyylikäs. Sohvaa saa kahta eri pituutta, vuodemekanismilla, kulmasohvana, nojatuolina ja Love seatina eli isona nojatuolina.

Meille on tärkeää, että kalusteemme ovat kunnon massiivipuuta. Näissäkin Amelie sohvissa ja tuoleissa rungot ovat massiivipyökkiä. Kangaskin on täydellinen: paksu, tukeva, 100% pellava, väreissä täydellinen valkoinen ja vaalea beige. Sohvamallia saa myös muilla kankailla tilauksesta, mallit nähtävänä myymälöissämme. Kangas on irroitettava.

Sohvasarja tehdään alusta loppuun Ranskassa ekologisesti. Höyhenet tulevat tehtaan lähitilalta, hanhia kasvatetaan ruokatuotantoa varten eikä höyheniä oteta elävistä linnuista. Tuotteiden alkuperä kiinnostaa niin meitä kuin kuluttajiakin tänä päivänä entistä enemmän ja siispä olemme iloisia siitä, että tunnemme tuotteiden alkuperän mahdollisimman hyvin. Cobellon kalusteet valmistetaan Euroopassa hyvällä eurooppalaisella työllä ja materiaalilla.

 

C73A7442015 Medium

 

Olemme kertakaikkisen onnellisia tästä sohvasarjastamme, sillä uskomme vahvasti sen laatuun, mukavuuteen ja klassiseen ilmeeseen! Sohvia ja nojatuoleja eri väreissä löydät niin Espoon myymälästä kuin Vantaaltakin. Lue lisää tietoja kulmasohvasta. Lue lisää tietoja nojatuolista.

Tyylien yhdistettävyys on mielestämme tärkeää. Kun teemme esimerkiksi sisustussuunnitelmia tai annamme sisustusvinkkejä asiakkaillemme, lähdemme aina siitä, että mitä kodissa jo on, mitä olemassa jo olevaa voi yhdistää uuteen. Persoonallinen sisustus muodostuu henkilökohtaisista esineistä, joilla ehkä on historiaa - jokin oma tarina - yhdistettyinä raikkaaseen, ajattomaan tyyliin, johon ei kyllästy, ja joka kestää jokapäiväisen onnellisen elämisen.  

Toivottelemme ihania, leppoisia loppukesän päiviä ja onnellista syksyisen arjen alkamista!

 

4G9A7633002 Medium