Ihanaa – kevät on vihdoin koittanut ja lämpöiset terassikelit ovat jo aivan nurkan takana. Mikä ilo onkaan voida laajentaa sisustamista myös ulos! Cobellon ulkokalustetarjonta on tänä vuonna laajempi kuin koskaan. Joka sään kestävä massiivipuu, korkealuokkainen polyrottinki, metalli ja betoni ovat tämän kesän suosikkejamme.


Näyttävä tanskalainen MUUBS ihastuttaa laadukkaalla ulkokalustetarjonnalla. Puiset ja rottinkiset lepotuolit kutsuvat auringonottajaa. Mikäs sen mukavampaa kuin köllötellä aidon puumateriaalin päällä, joka on aina lämmin ja luonnollinen.

muokattu Medium


Klassinen ranskalainen Fermob on isosti esillä myös tänä vuonna Suomenojan myymälän ulkoterassilla sekä Vantaan laajennetulla ulkokalusteosastolla (avataan huhtikuun aikana) . Fermobin raikkaat ja värikkäät metallikalusteet ovat UV-suojattu sekä suunniteltu kestämään käyttöä myös julkisissa tiloissa. Fermobin sisustuksella pääseekin oikeaan Pariisin bistrofiilikseen. Myös useassa Helsingin ravintolaterassillakin törmää kyseisiin kalusteisiin. Kalustesarja on erittäin laaja ja värivaihtoehtoja on lukuisia.

fermob 2016


Artwoodin massiivipuukalusteet ovat aina ajattoman tyylikkäät. Kalustesarjaan kuuluu useita erilaisia rottinkituoleja sekä puukalusteita. Artwoodin polyrottinki on aivan kuin aitoa rottinkia, eroa on vaikea nähdä. Polyrottinkimme on pyöreää punosta ja eroaa suuresti markkinoilla olevasta massatarjonnasta laadukkuutensa vuoksi. Tämä polyrottinki todella kestää aikaa.

Startsida 160418 6.jpg 0 0 100 100 996 660 100 Medium


Cobellon uusi upea leposänky on korkealuokkaista polyrottinkia. Patjat saa helposti nostettua sisään sateen sattuessa. Siinä kelpaa ottaa rennosti vaikka koko perheen voimin, sillä tila ei lopu kesken.

78017 002


Italialaisen Serralungan ruukut kruunaavat näyttävän ulkosisustuksen. Ruukkuja on saatavana suuriakin kokoja. Materiaalinsa, polyetyleenin johdosta ruukut ovat kevyitä, tehden niiden sijoittamisen terasseille helpoksi aiheuttamatta kantavuusongelmia. Poraamalla reikiä pohjaan ruukut sopivat myös istutusruukuiksi. Osa ruukuista on saatavana myös valaistuna. Tilattavissa eri malleja ja värejä.

 bordato liscio 01 20140331104344.png Medium


Ruotsalaisen Pappelinan mattotarjonta on Cobellossa tänä keväänä erittäin laaja. Iso valikoima mattoja eri kuoseilla ja väreillä – nämä voidaan siis 100% PVC muovimateriaalinsa ansiosta sijoittaa vaikka taivasalle. Voimme varoittaa, näihin mattoihin jää koukkuun – kun hankit yhteen tilaan Pappelinan maton, haluat pian sijoittaa myös muualle toisen, sen laadukkuuden ja superhelppokäyttöisyyden vuoksi.

pappelina svea creative 2017 Medium


Rennosti löhöillen kesäpäivän viettoon  SACK itin säkkituoleissa, joissa on ulkokäyttöön soveltuva vettä hylkivä kangas. Nämä tuolit sopivat mainiosti myös sisälle, joten ne voidaan talveksi ottaa sisäkäyttöön.

IMG 8737 Medium

Tervetuloa kauan odotettu Suomen kesä - aurinko, vihreys, valo ja terassikausi!