Olemme saaneet nauttia ihanasta kesästä kun aurinkoiset säät ovat hellineet meitä läpi kesän. Kesän taittuessa syksyyn on ihana taas kaivaa esiin lämpimät viltit ja lyhdyt sekä sytyttää kynttilät. Tunnelman luojina tänä syksynä meillä Cobellossa toimivat lämpimät sävyt ja materiaalit. Syksyyn on tulossa paljon uutta huonekaluihin ja piensisustukseen. Raudan ja puun yhdistäminen kiehtoo meitä edelleen, sekä puhtaasti tyylikäs musta rauta toimii myös tämänkin sesongin huonekalumateriaaleissa. Lisäksi on tulossa ihania puisia ruokapöydän tuoleja, mustaksi maalattuna ja vaaleaa natural pyökkipuuta. Paljon uudenlaisia - myös moderneja ja pelkistettyjä - ruokapöydän tuolimalleja on tuloillaan. Lisäämme näitä uutuuksia nettiin niin pian kuin mahdollista. Muistathan kuitenkin, että parhaimman valikoiman uutuuksia ja klassikoitamme löydät suurista myymälöistämme Espoosta ja Vantaalta, ja ihana henkilökuntamme auttaa mielellä myymälöissä paikanpäällä.

Tekstiileissä tänä syksynä hurmaa sävyissä mm. lämmin ruskea, navy blue eli syvä laivastonsininen, luumun violetti sekä edelleen kaunis tummanvihreä. Materiaaleina rakastamme aina vaan luonnollista pellavaa, villaa ja puuvillaa. Myös ihana pehmeä ja tunnelmallinen sametti jatkaa edelleen tämän syksyn trendeissä. 

Laitamme heti taas kuvia uutuuksistamme niiden meille saapuessa. Kannattaa seurata Instragram ja Facebook tilejämme, joihin päivittelemme ahkerasti Cobello kuulumisia. Linkit löydät sivun alalaidasta.

Kynttilät palamaan ja nauttimaan syksystä! Arki on ihanaa aikaa! <3 

 Cobello89

 

Kuvassa Cobello Frech Sofas sarjan Amelie kulmasohva sekä Loveseat. Sohvapöytä on italialainen kierrätyspuupöytä, jota saa eri kokoisina. Karvatorkkuja ja taljoja löydät meiltä ison valikoiman eri väreissä. Kattovalaisimet ovat ihanat Zenzan hopeoitua messinkiä. Vitriinit taustalla täyspuiset Cobello Home mallistoa. Kori antiikkia ja kengät Victoria malliston, joita löydät myös Espoon valikoimastamme eri malleja ja värejä. 

 

Cobello22

 

Cobello Decon massiivitammipöytä Tatanka on upea, jonka ääreen mahtuu ruhtinaallisesti ruokailijoita. Tuolit ovat ikiklassikko Franky malli - erittäin hyvä istua, helppo pitää puhtaana ja sopii moneen. Franky tuolia löydät mustana ja ruskeana sekä baarituolina kahdessa korkeudessa. Puisia tarjoiluvateja löydät meiltä useita, nämä ovat kaikki uniikkeja katseenvangitsijoita. Kattaukset ja astiat ovat intohimomme. Astioiden pitää kestää jokapäiväistä kulutusta, siksi panostamme laatuun. Viinilasit ovat Leonardon kristallinkirkkaat lähes särkymättömät. Useita eri malleja näitäkin molemmista myymälöistä eikä hinnat päätä huimaa!

   

Cobello 2

 

Cobello French Sofa sarjan sohvat, nojatuolit ja loveseatit ihanassa natural pellavassa. Löydät meiltä myös vuodesohvamalleja! Sohvapöytä on massiivikierrätyspuuta sekä rautaa, raikas yhdistelmä joka toimii vuodesta toiseen. Madrid pöytää löydät useassa eri koossa.

 

 Cobello 26

 

Nauti tunnelmallisesta vuodenajasta!