Hurmaava tanskalainen Tine K. Home ihastuttaa kevään uutuuksillaan. Ensimmäinen kuorma on nyt purettu ja hyvältä näyttää! Uutuuksista löytyy raikkaita tyynyjä, tabletteja, serviettejä, keittiöpyyhkeitä, valaisimia sekä mm. rottinkikoreja useissa malleissa. Marokkolaistyylisen astiaston löydät myös uusissa kuoseissa, sillä klassisen mustavalkoisen astiaston rinnalle on tullut raikas vaaleansininen.

Tunnelma myymälöissämme on nyt hyvinkin kesäinen, sillä esillä ovat myös rantakassit, sandaalit ja rantapyyhkeet. Kylpyhuoneeseen löydät mm. uudet tyylikkäät saippuat ja kylpyhuoneen matot.

Tine K. Homen ruukku- ja vaasivalikoimamme on nyt suurempi kuin koskaan. Suosittuihin juuttimattoihinkin saimme myös täydennystä. Mitat alk. 60x90cm aina 250x300cm asti. Uutuutena pyöreät mallit natural väreissä, mitat alkaen halk. 120cm. Katso lisää http://www.cobello.fi/matot/tine-k-jute-matto


Hurjaa vauhtia kohti kevättä mennään ja uutuuksia saapuu lisää nyt viikoittain eri merkeiltä. Tervetuloa ihastumaan myymälöidemme keväiseen ilmeeseen!

20 Medium

21 Medium

22 Medium

sandaalit Medium

24 Medium