Myymälöissämme vietetään nyt tunnelmallista joulunodotusaikaa! Myymälät ovat sisustettu ihanan jouluisiksi ja meiltä varmasti löydät inspiraatiota talven ja joulun sisustukseesi. Me Cobellossa rakastamme erilaisia tunnelmallisia valonlähteitä kuten kynttilöitä, tunnelmallisia katto- ja pöytävalaisimia, lyhtyjä ja lasiastioita kynttilälle sekä  valosarjoja. Cobellosta löydät ykisnkertaisen kauniit koristeet jouluun. Kerron seuraavaksi millaisilla valonlähteillä luot kotiisi aivan erityistä tunnelmaa. Sitä meillä nimittäin Suomen pitkässä ja pimeässä talvessa tarvitaan..

Cobellon valikoimasta löydät käsintehdyt Lifestylen ja Riviera Maisonin kynttilät useissa eri väreissä sekä eri koossa. Riviera Maisonilta on saapunut myös kauniissa lahjapakkauksissa jouluntuoksuisia tuoksukynttilöitä. (Tämä on muuten varma ilahduttaja joululahjaksi.) Valikoimissamme myös suositut Tine K. Homen tuoksukynttilät kauniissa lasiastioissa sekä lahjapaketeissa. Tuikku lepattaa näyttävästi Kähler Designin talolyhdyissä sekä Tine K. Homen suosituissa tuikkukipoissa.

27 Medium

Tine K. roikkuva tuikkulyhty rautakehikolla antaa särmää ja fiilistä. Täydellinen tunnelman luoja esimerkiksi lasitetulle parvekkeelle.

23 Medium

Aidon näköisesti lepattava LED kynttilämme on kuin oikea kynttilä mutta turvallinen. Led kynttilöille on saatavana myös kaukosäädin, jolla saat napsautettua näppärästi valon pois ja päälle. Led kynttilävalikoimamme on nyt isompi kuin koskaan, löydät paljon eri kokoja ja värejä. Mitäs sanot peilitähdestä kynttilän alustana? Tine K. minipeilejä myös eri muotoisia.

1 Medium

9 Medium

Hauskat kynttilänjalat ja näyttävät lyhdyt löydät meiltä eri muotoisina ja eri väreissä. Nyt on paljon kultaa niin lyhdyissä, tarjottimissa kuin kynttilänjaloissa. Täytä tarjottimet ja alustat kynttilöillä ja nauti tunnelmavalosta pimeinä iltoina!

12 Medium

 

25 Medium


Valaisinvalikoimamme on täydentynyt myös muutamalla uutuusmerkillä. Valikoimissamme mm. Zuiverin ihanat valaisimet. Suunnittelijamme Riia Lankinen hankki itselleen omaan keittiöönsä tämän mattavalkoisen kaunottaren kinuskin värisellä nahkaremmillä. Ihana eikö?

zuiver


Pimeän ajan tunnelmanluojana toimii upeasti isot pahviset tähdet, joihin saa led valon sisälle. Valkoisen tähden reunaa koristaa hopea glitterireuna tai musta raita. Joulun valonauhaa saa tänä vuonnakin mm. pattereilla toimivana sirona ledvalosarjana. Värejä on hopea tai kuparinen. Malleja on useita, kannattaa tulla tutustumaan.

Tai sitten DIY eli tee se itse! Oman väripallosarjan voit koota IrisLights valopallosarjalla. Johtoja on kahta eri pituutta sekä värejä vaikka kuinka paljon! Pastellin sävyset valopallot inspiroivat myös sisustamaan perheen pienimpien oleskelutilaa.

irislights

irislights kids

 

Nauttikaamme tästä tunnelmallisesta vuodenajasta korostaen sen positiivisia puolia! Talvessa on mielestäni parasta kun saa luvan kanssa käpertyä sisälle, laittaa kynttilöitä ja tunnelmavaloa palamaan ja nauttia kodin kauneudesta. Ihanaa alkanutta talvea ja tunnelmallista joulunodotusta!

Toivottaen,

Eevi - Cobello