Syksyn ja arjen tullen ajanvietto siirtyy usein enemmän kotiin, jolloin on tärkeää nauttia kauniista kodista ja nukkua hyvin! Ruotsalainen ihana Tell Me More tuo ruotsalaista luksusta makuuhuoneisiin pellavan muodossa. Laadukas eurooppalainen kivipesty pellava kauniissa luonnollisissa väreissä tuo makuuhuoneen sävymaailmaan harmoniaa ja rauhallisuutta.

Bed linen light grey portrait Medium

 

Miksi pellavalakanoissa on sitten niin ihana nukkua? Pellava luonnonmateriaalina on ihanan lämmin kylmällä muttei hiostava lämpimällä. Kyseessä on hengittävä materiaali, joka pehmenee ja paranee ajan myötä. Pellavalakana on todella helppohoitoinen, se suositellaan pestäväksi 40 asteen vesipesussa eikä sitä tarvitse silittää. Pellava kuuluu olla rennon ryppyinen ja boheemi. Ylläpitääksesi pellavasi mahdollisimman pehmeänä, suosittelemme ripustamaan pesun jälkeen kuivumaan sisälle tai ulos. Ilma kuivattaa pellavankankaan parhaimmalla tavalla, jolloin pellava pysyy aina laadukkaana. Kun kangas on melkein kuiva, voit halutessasi kuivata kuivausrummussa muutaman minuutin.

Close up linen group Medium

cotton dark grey Medium

 

Kivipesty pellava sopii makuuhuoneeseen rouhean ja rennon lookin ansiosta täydellisesti. Me Cobellossa olemme vuosikymmeniä suosineet luonnonmateriaaleja sisustuksessa. Rakastamme laadukasta ja rouheaa pellavaa, joka sopii oikeastaan mihin tahansa kodin tilaan. Cobellon valikoimista löytyy useita eri merkkejä, jotka käyttävät materiaaleissan pääosin pellavaa. mm. Tell Me Moren, Linumin, Artwoodin tai Tine K. Homen pellavaiset tyynynpäälliset löydät useissa eri väreissä ja koossa molemmista myymälöistä. Pellavaa löydät myös keittiöosastoltamme sekä kylpyhuoneosastoltamme, sillä pellava materiaalina esimerkisi pyyhkeissä on myös ajaton, laadukas ja kestävä.

Cushions group Medium


Sängynpääty kruunaa makuuhuoneesi sisustuksen. Nerokas ja ylellinen ratkaisu makuhuoneisiin löytyy ruotsalaiselta Himlalta. Kyseessä on pellavainen irtohuppu sängynpäätyyn. Monet ihmettelee ja oudoksuu sängynpäädyn tarkoitusta, että se olisi turha esine makuuhuoneessa, mutta me olemme täysin eri mieltä. Se tuo tuo ryhtiä ja raamikkuutta makuuhuoneeseen, lämpöä ja pehmeyttä sänkykokonaisuuteen. Uskon, että jokainen mielummin nukkuu pää vasten lämmintä ja lempeää sängynpäätyä kuin pää vasten kylmää seinää.

Cobellon valikoimasta löydät useita eri sängynpäätyjä useita eri merkeiltä, niin napitettuja kiintoverhoiluiltuja päätyjä kuin helppoja irtohuppullisia. Värejä ja kokovaihtoehtoja myös runsaasti. Kurkkaa  lisää sängynpäätyvalikoimaamme.

 sängynpääty himla cobello

 

Pellavaa löytyy myös valmisverhoissa ja valmislaskosverhoissa. Myymälöistämme löydät ison valikoiman verhoja mm. Himlalta, Linumilta ja Svaneforislta. Pellava - tuo ihana rouhea luonnonmateriaali, joka on aina ajaton ja rento.

himla curtain ebba romanblind white s

 

 Stonewashed linen Dusty blue Medium


Eläminen ja nukkuminen kauniissa ja kodikkaassa ympäristössä tekee kokonaishyvinvoinnillemme ihmeitä. "Living and More" - elämää, elämistä ja enemmän. Muistattehan nauttia elämästä!

Ihania arjen hetkiä ja kauniita unia!

#cobellolifestyle #livingandmore