KEITÄ ME OLEMME?

Cobello on vuonna 1992 perustettu perheyritys. Yritystä pyörittää tehokas trio: äiti Seija sekä tyttäret Arnevi ja Eevi.

Teemme tätä työtä suurella intohimolla ja rakkaudella, ja haluamme sen näkyvän myös ulospäin"

 

Eevi Arnevi ja Seija6lowres Medium

 

SOHVIEN IRTOHUPUISTA KODIN SISUSTUS & LIFESTYLE SUURMYYMÄLÄKSI

Cobellon luoja Seija Kytöniemi aloitti sohvien ja nojatuolien irtohuppujen maahantuonnin Italiasta. Samoihin aikoihin avattiin myös oma ompelimo, jossa valmistettiin mm. kalusteiden kiinto- ja irtoverhoiluja mittatilaustyönä. Tuotetarjonta laajeni nopeasti ensimmäisen liikkeen avauduttua myös huonekaluihin ja muihin kodin sisustustuotteisiin. Tuotteita alettiin tuomaan Italian lisäksi myös muualta Euroopasta. Kotimaisten tuotteiden myynti kuitenkin säilyi vahvasti osana Cobelloa ja on sitä edelleen tänäkin päivänä.


PIENESTÄ JA PERSOONALLISESTA EDELLÄKÄVIJÄLIIKKEESTÄ KASVOI NOPEASTI MENESTYSTARINA

Cobello - ”Living and More” - elämää, elämistä ja enemmän. Cobello käsittää raikkaan ja tyylikkään Sisustus ja Lifestyle kokonaisuuden. Cobello sisustustalot sijaitsevat Espoon Suomenojalla ja Vantaan Petikossa. Tiimimme käsittää iloisen ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Joukossamme on eri-ikäisiä persoonia, joten näkemyksemme sisustamiseen on runsas ja laaja-alainen. Elämme ajan hermoilla, käymme aktiivisesti alan messuilla sekä olemme avoimia uusille asioille. Haluamme, että myymälässämme koet elämyksen ja löydät inspiraatioita jokaiseen sesonkiin ja hetkeen – niin arkeen kuin juhlaankin. Panostamme myymälöissämme erityisesti tuotteiden esillepanoon ja pyrimme luomaan kuhunkin tilaan aivan erityistä tunnelmaa.

Valikoimamme koostuu jatkuvasti vaihtuvista sisustustuotteista ja laadukkaista huonekaluista. Valikoimistamme löytyy lukuisia eri sisustusmerkkejä: mm. Artwood, Muubs, Lifestyle, Tine K. Home, Lexington, Zuiver, Design Letters, HT-Collection, House Doctor, Nicolas Vahe, Dialma Brown, HK-living, Englesson, Sack it, Linum, Luin Living, Ocean House, Pomax, Linie Design, Svanefors, Uashmama, OOhh design, Trimm Copenhagen,  Himla, PR-home, Dualit, Tell Me More, Käinby Heaven Linen, Umage, ...

Cobellon omat kalustesarjat Cobello HomeCobello Deco  sekä Urban Collection pitävät sisällään upean valikoiman tyylikkäitä massiivupuukalusteita, jotka ovat valmistettu eurooppalaisesta umpipuusta korkealaatuisella eurooppalaisella työllä. Lisäksi valikoimistamme löydät upeita uniikkeja sohvamalleja, mm. suomalainen Cobello Delux ja ranskalainen Amelie France.

4G9A2844016 Medium

 

COBELLON VALIKOIMA vaihtelee ja uusiutuu jatkuvasti, ja emme välttämättä pysy verkossa aina vauhdissa mukana. Pyrimme lisäämään uutuuksia sekä poistamaan loppuunmyytyjä tuotteita nettisivuiltamme niin usein kuin mahdollista. Muistathan, että aina ajankohtaisimman tilanteen valikoimastamme ja uutuuksistamme löydät myymälöistämme. Huomaathan myös, että tuotevalikoimamme vaihtelee myymälöittäin. Valtavan tuotevalikoimamme vuoksi osa tuotteista on tilaustuotteita ja toimitusajat vaihtelevat, kysythän lisää myyjiltämme. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.


VERKKOKAUPPAA
meillä ei valitettavasti ole, mutta postitamme tuotteitamme joka puolelle Suomea. Olethan suoraan myymälöihimme yhteydessä mikäli haluat tilata tuotteitamme postitse. VANTAA: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / ESPOO: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 


COBELLO OUTLET
osaston löydät Vantaan myymälän yhteydestä. Outlet tuotteita ei voi varata, vaihtaa eikä palauttaa. Outlet tuotteet ovat mallistosta poistuvia tuotteita tai kakkoslaatua. Huomaathan, että Outlet tavara liikkuu ripeästi ja ajankohtaisimman tilanteen näet parhaiten paikanpäällä. Uudistamme Outlet-osastoamme Vantaalla jatkuvasti


SOSIAALINEN MEDIA
– Olemme aktiivisia myös sosiaalisessa mediassa. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista, Pinterestistä ja Blogistamme. Seuraa Cobelloa eri kanavissa ja bongaa ajankohtaisimmat tarinat ja uutiset!

COBELLO BLOGISeuraa Cobello uutisia myös blogistamme, etusivuilta löydät aina uusimman blogijutun inspiroivine kuvineen. Klikkaa blogisivu auki ja löydät aikaisemmat blogipostaukset oikealta sivureunasta. Blogiimme pääset täältä. Päivitämme sivuillemme myös jatkuvasti Uutta ja ajankohtaista, joita pääset lukemaan täältä