Meille on saapunut myymälöihin uusia upeita italialaisia kalusteita. Ylpeänä voimme esitellä, että nämä kalusteet ovat paitsi italialaista tyylikästä designia, myös pääosin myös valmistettu Italiassa korkealuokkaisena käsityönä. Materiaaleina on käytetty massiivipuuta kuten pyökkiä sekä vanhaa massiivikierrätyspuuta. Jokainen huonekalu huokuu jotain arvokasta ja vanhaa tyylillisesti juurikin siksi, että jokainen huonekalu on oma uniikki yksilönsä. Meistä on hienoa, että laadukasta puumateriaalia käytetään yhä uudelleen ja kierrätyspuusta valmistetaan paljon upeita yksilöitä, jotka päätyessään erilaisiin koteihin huokuvat persoonallisuutta ja ainutlaatuista fiilistä.

Useissa pöydissä yhdistyy vanha puu ja musta rauta, joka tekee huonekalusta mielenkiintoisen ja samalla kepeän siron. Me sitten aina rakastamme aitoa puuta, sillä puuhuonekalu on lämmin materiaali, joka huokuu arvokkuutta ja laatua. Sen voi aina uudelleenkäsitellä, ja juuri sen vuoksi puuhuonekalumme ovatkin pitkäaikaisia kumppaneita. Vanha puuhuonekalu sopii myös hyvin moderniin ja pelkistetyyn kotiin antamaan lämpöä ja kontrastia. Yhdistä vaikka supermodernit ruokatuolit vanhan ruokapöydän kanssa, näin luot ihanan uniikin ja kiinnostavan lookin sisustukseen.

Italiasta saapuneesta huonekaluerästä löytyy mm. ruokapöytiä, sohvapöytiä, sivupöytiä, senkkejä, konsolipöytiä sekä ruokapöydän tuoleja. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan näihin Italian helmiin kumpaankin myymäläämme Espooseen ja Vantaalle.

4G9A2844016 Medium

sarjapöytä fiilis

  sarjapöytäsetti  

ruokapöytä  

ruokapöytö lähi

senkki harmaa 

Italialainen ruokatuoli