Valikoimissamme nyt isosti upea tanskalainen MUUBS - aitoa designia joka kestää aikaa! MUUBSin tyylissä huokuu arvostus käsityötä ja luontoa kohtaan. Rouhea sekä urbaani tyyli yhdistettynä yksinkertaiseen sisustukseen antaa mielenkiintoista vastakohtaa ja persoonallisuutta kotiin. Talveen ja joulukauteen täydellisesti sopiva uusi tuotemerkki tuo lämpöä ja fiilistä kodin sisustukseen.

Tanskalaiset Bent ja Dorthe Povlsen perustivat MUUBS tuotemerkin vuonna 2010. Yrityksen tavoitteena on valmistaa aitoa ja luotettavaa designia joka kestää aikaa. Huonekalut ja pienisisustustuotteet ovat usein uniikkeja kappaleita luonnonmateriaaleista kuten puusta, kivestä, marmorista.. Lause "LESS IS MORE" kuvastaa hyvin MUUBSIN tyyliä joka toistaa isoja rouheita puupintoja. Valikoimassa on käytetty paljon erityisesti kierrätysmateriaaleja. Maskuliininen MUUBS on ottanut tuotesuunnittelussaan myös miehet huomioon ja tuotemerkkinä se on myös hyvin paljon miesten mieleen. Myymälöissämme myös iso valikoima MUUBSin upeita mustia metallikaappeja eri koossa. Lue lisää sisustussuunnittelijamme vinkit syksyn sisutukseen Cobello Blogista ja kuinka MUUBS sopii täydellisesti tämän syksyn sisustustrendeihin!

Mielestämme Cobellon valikoimissa MUUBS tulee upeasti esiin sen rouheutensa ja luonnollisten materiaaliensa ansiosta. Myymälöissämme pääset kokemaan MUUBSin erityslaatuista tunnelmaa. Tervetuloa ihastumaan valikoimaan!

jakkarat Medium

Kylppäri muubs Medium

puuesineet Medium

puuta Medium

ruukut Medium

talot Medium

Muubs cooleri Medium

jakkara Medium