Terassimme Espoossa on avattu! Myymälän ulkopuolelta löydät mahtavan valikoiman raikkaita kesäkalusteita. Lisää kesän kalusteita löydät myymälän sisältä heti sisääntulosta. Vantaalla kesä- ja terassikalusteet ovat sijoitettu myös myymälän etuosaan. Nyt on mainio aika päivittää terassisisustus kuntoon laadukkailla pihakalusteilla. Valikoimistamme löydät tänä keväänä/kesänä mm. bambua, puuta, betonia, polypropyleenituoleja, säkkituoleja sekä ison valikoiman erilaisia säkkiraheja/istuintyynyjä. Meiltä Cobellosta löydät myös ulkokäyttöön soveltuvia tekstiileitä kuten tyynynpäällisiä ja mattoja. Valikoimissamme myös näyttäviä ulkoruukkuja, kukkalaatikoita ja purkkeja. 

Miten ihanaa onkaan laajentaa asumista raikkaaseen ja valoisaan ulkoilmaan. Nautitaan kesästä!

Tutustu hurmaavaan valikoimaan kesäkalusteitamme lisää täältä.

 

 muubs kesä

MUUBSin ihastuttavaan sohvaryhmään kuuluu 2-istuttava sohva, 2 nojatuolia ja pöytä. Materiaalina ruostumaton teräs, massiivitiikki ja polyesteri. Tässä raikas ja laadukas setti terassille tai parvekkeelle.

bambukalusteet outdoor

Upeat bambukalusteet sopivat mainiosti katetulle terassille. Bambua ei kannata jättää sään armoille, sillä se voi alkaa homehtumaan. Jos näin kuitenkin käy, voi kalusteen pinnan pestä tähän tarkoitetulla pesuaineella. Bambukalusteet ovat kauniita myös sisustamaan sisätiloja. Lämmin bambupuu ja valkoinen puuvillakangas ovat ihanan raikas yhdistelmä. Bambukalusteita löydät ison valikoiman tämän vuoden kesäkalusteistamme.

 

Speedtsberg bambupenkki rottinkikorit

Bambupenkki sopii mainiosti esim lasitetulle terassille. Erilaisia kevyitä rottinkikoreja myymälöissämme eri koossa ja sävyissä. Ihania, eikö? 

 

Affari korituoli 

Ihania rottinkikalusteita löydät myös tänä kesänä myymälöistämme runsaasti. Tässä Affarin kaunis korkeaselkäinen nojatuoli.

 

satellite outdoor Medium

Trimmcopenhagen outdoor

Trimm it Copenhagen laadukkaat kesän säkkituolit ja rahit useissa eri väreissä löydät liikkeistämme

cocoon beige outdoor Medium

Cocoon näyttävässä riipputuolissa saat mukavan asennon ja vietät leppoisaa kesäpäivää

MattorKuddar

Dixien laadukkaat ulkokäyttöön soveltuvat matot ovat valmistettu kierrätetystä polyesteri PET pulloista. Matot ovat ihanan pehmeät jalalle ja löydät niitä eri väreissä, muodoissa ja koossa. Tyynyt ovat myös ulkokäyttöön soveltuvat!

ulkorahit

Dixien raikkaat rahit ihanissa kesän väreissä sopivat niin ulos kuin sisällekin. Rahit ja matot ovat valmistettu kierrätetystä polyesteri PET pulloista.