Seuraatko intohimoisesti sisustusalaa, oletko kiinnostunut uusimmista trendeistä ja sisustuksen tuulista? Oletko myyntihenkinen ja rakastat saada paljon aikaan hyvällä tekemisen meiningillä?  Haluatko työskennellä innostavassa työympäristössä kasvavassa yrityksessä? Jos vastasin kyllä, voit olla etsimämme huipputyyppi!

Cobello on suomalainen perheyritys, joka tunnetaan laadukkaista huonekaluista ja piensisustustuotteista. Tuotevalikoima uusiutuu jatkuvasti ja panostamme myymälöissä erityisesti tuotteiden kauniiseen esillepanoon. Suurmyymälämme sijaitsevat Espoon Suomenojalla ja Vantaan Petikossa. Tarjoamme asiakkaillemme myös sisustussuunnittelupalvelua.

Iloinen ja laadukas asiakaspalvelu on meille tärkeää. Haluamme inspiroida ja palvella asiakkaitamme hyvin, jotta he palaavat uudestaan. Me Cobellossa arvostamme iloista tekemisen meininkiä, sillä töitä on paljon ja yhdessä hyvällä energialla saamme paljon aikaan. Pidämme myös hauskaa töissä, sillä hyvä ilmapiiri välittyy asiakkaille.

Haemme innostuneita ja työhön motivoitununeita myyjiä Espoossa sijaitsevaan myymäläämme. Haemme sekä kokoaikaista että osa-aikaista henkilöä. Etsimämme hyvä myyjä saa asiakkaat tuntemaan itsensä tervetulleeksi ja tärkeäksi tarjoamalla hyvää asiakaspalvelua. Myymälän päivittäisiin tehtäviin kuuluu myynnin ja asiakaspalvelun lisäksi saapuvan tavaran purkaminen, hyllyjen täyttö ja järjestäminen, varastonhallinta sekä myymälän kauniin ulkonäön ylläpito. Tehtävänäsi on myös yhteydenpito tavarantoimittajiin sekä asiakkaisiin. Mahdollisuus myös osallistua digitaaliseen markkinointiin kuten Cobellon sosiaalisen median kanavien päivittämiseen ja nettisivuston päivittämiseen.

Edellytämme sinulta:

- innostunutta, positiivista asennetta sekä joustavuutta

- asiakaspalveluhenkisyyttä ja intoa myyntityöhön

- mahdollisuutta työskennellä viikonloppuisin ja iltaisin

- mielenkiintoa sisustusalaa kohtaan

- oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti

- perustietoteknistä osaamista

- englanninkielen taitoa

 
Tarjoamme sinulle:

- viihtyisän ja inspiroivan työympäristön reippaassa työporukassa

- mielenkiintoisen, joustavan ja monipuolisen työn kauniiden ja laadukkaiden sisustustuotteiden parissa

Aiempi myyntityökokemus ja sisustusalan työkokemus katsotaan eduksi.

Työaika: myymälän aukioloaikojen puitteissa kokoaikainen / osa-aikainen sopimuksen mukaan

 
Palkka: Kaupan Alan TES / Sopimuksen mukaan

Laita meille pikimmiten hakemusta tulemaan! Haastattelut aloitetaan heti potentiaalisten hakemusten saapuessa. Paikat täytetään heti kun sopiva henkilö/henkilöt ovat löytyneet.

 
Hakemukset ja CV:t otsikolla:

KOKOAIKAINEN MYYJÄ ESPOO TAI OSA-AIKAINEN MYYJÄ ESPOO

riipuen siitä oletko kiinnostut työskentelemään osa-aikaisesti vai kokoaikaisesti

Arnevi Kytöniemi - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tiedustelut ma, ke ja to klo 12-14 välisenä aikana  +358 407274717