Kesä on leppoisaa ulkona olemisen aikaa ja asuminen laajenee kevään ja kesän tullen sisältä terasseille ja parvekkeille. Cobellon myymälöihin on saapunut iso erä ihania ulkokalusteita. Mukana on tuttuja laadukkaita merkkejä kuten Artwood, Muubs, Fermob, Sack it, Serralunga, Eco Furn jne.

Uutuutena mm. bambukalusteita (suositellaan lasitetuille ja katetuille terasseille ja parvekkeille), tanskalaisen SIKA designin klassikkokalusteita, joihin kuuluu mm. laadukkaat ulkorottinkikalusteet. Uutuutena myöskin tanskalainen Trimm Copenhagen, jonka valikoimaan kuuluu ihanan moderneja, laadukkaita eri kokoisia säkkituoleja, raheja, tyynyjä, auringonottotuoleja, roikkuva tuolimalli sekä kukkapurkit yrteille ja kasveille. Nämä säkkikalusteet sopivat hyvin niin pienelle parvekkeelle kuin isoille terasseillen. Paljon eri värejä ja kaikki ulkokäyttöön sopivia eli kestää sään kuin sään.

Kurkkaa lisää täältä ulkokalustevalikoimaamme. Monia malleja löydät ainoastaan myymälöistämme, joten tervetuloa tutustumaan, koeistumaan ja fiilistelemään kesän raikkaimpia ulkokalusteuutuuksia!

 

Halfmoon black Medium

Trimm Copenhagen Half moon auringonottotuoli, saatavana eri väreissä

lounge outdoor Medium

Trimm Copenhagen säkkituoli ja rahit

parveke Medium

Trimm Copenghagen sisustaa pienenkin parvekkeen

Satellite 2 Medium

Trimm Copenhagen säkkituoli ja rahi kestää sään kuin sään

Rahit tyynyt outdoor Medium

Leppoisa Lounge fiilis Trimm Copenhagen säkkituoleilla

satellite outdoor Medium

Säkkituolikalustesarjaan kuuluu myös hauskat kukka-, kasvi- tai yrttiruukut, jotka voidaan ripustaa roikkumaan ulos tai parvekkeelle. Kestää sään kuin sään.

cocoon beige outdoor Medium

Trimm Copenhagen roikkuva Cocoon tuoli on ihana lepopaikka. Saatavana eri väreissä. Nähtävillä Espoon myymälässä.

sackit cobello

Sack It tuolia on saatavana useissa eri väreissä. Suomalaisia betonipöytiä rautajaloilla on mahdollista saada eri väreissä ja eri kokoisina sekä ulkokäyttöön sopivaksi.

livorno2 Medium

Muubsin Rockfeller betonipöytä tiikkijaloilla sopii sisälle ja ulos. Ihanat ulkokäyttöiset polyrottinkiset ulkotuolit ovat super mukavat istua.

rottinkia betonia Medium

Artwoodin betoniruokapöydät neliönä ja pyöreänä sopivat niin sisälle kuin ulos. Käytä ulkorottinkituoleja ruokailutuoleina tai nojatuoleina.

KESÄ bamboo Medium

Affarin bambukalustesarjaan kuuluu pieniä tuoleja, pöytiä ja lepotuoleja. Kaislavarjo tuo ihanaa tikibar fiilistä.

Rottinkituoli fiilis Medium

Affarin rottinkikalusteet ovat uniikit ja sopivat vain sisälle tai katetulle terassille.

AKRYYLIASTIAT affari Medium

Ulkokäyttöön sopii täydellisesti huolettomat akryyliset astiat - eri malli eri juomalle tai jälkkärille.

fermob2

Fermobin klassikkoulkokalusteet ovat todella helppohoitoisia ja näppärästi taitettavia. Pappelinan muovimatot sopivat jopa ulos.

fermob

Fermobin herkullista värikirjoa

pyyhkeet Medium

Lexington kesämallisto myymälöissä - Welcome summer & beach life!