Myymälöihin saapuu nyt päivittäin syksyn uutuuksia. Materiaalina rauta toistuu useissa kalusteissamme. Lämmin industrial henki huokuu näistä kalusteista ja niitä on helppo yhdistellä moneen. Musta rauta on tyylikäs katseenvangitsija ja mielestämme oikein yhdistettynä tekee sisustukseen syvyyttä ja mielenkiintoa. Rouhea, jopa karun urbaani tyyli yhdistettynä yksinkertaiseen ja moderniinkin sisustukseen antaa mielenkiintoista vastakohtaa ja persoonallisuutta kotiin.

Rautaa ja raudan ja puun yhdistelmää löydät meiltä eri kalusteissa. Mustaa rautakaappia ja tasoja löytyy valikoimistamme useita eri kokoja ja malleja. Erimerkiksi siro pieni rautakaappi yöpöytänä tuo persoonaa ja mielenkiintoista lookkia makuuhuoneeseen. Rautaa yhdistellään paljon myös vanhan puun kanssa kuten sohvapöydissä ja ruokapöydissä. Valikoimassamme useita ruokapöydän tuoleja rautarunkoisena. Myös baarituoleja ja jakkaroita löytyy uusia malleja.

 

Cobello90final

Cobellon ranskalaisen sohvan ja nojatuolin kaverina sohvapöytänä upea Muubsin rautapöytä. Pyöreä muoto sohvapöytänä usein toimii todella hyvin.

pic212511

HK Living Wire tuolit ovat siroa rautaa, löydät nämä myös ruokapöydän tuoleina sekä valkoisena ja kultaisena.

House Doctor baari

House Doctorin baarituoleissa yhdistetään rauta ja keinonahka. Tuloksena keittiötasolle siro jakkara, joka on helppohoitoinen ja hyvä istua.