Cobelloon on nyt syksyllä saapunut iso erä uusia upeita massiivitammisia ruokapöytiä ja ruokapöydän tuoleja. Hinta-laatusuhde näissä tuotteissa ovat erinomaiset, sillä kyseessä on jälleen korkealaatuista eurooppalaista työtä ja eurooppalaista massiivipuuta. Pöytiä saatavana useita eri kokoja ja värisävyjä. Hae inspiraatiota meiltä vuoden tunnelmallisimpaan vuodenaikaan ja löydä vinkit loppuvuoden näyttävämpiin juhlakattauksiin.

Cobello 013 Large


Champagne massiivitammipöytää saa useilla eri kansivaihtoehdoilla ja eri kokoisena. Zuiverin tuoleissa on erinomainen istua. Myös useita uusia tammipöytiä valikoimissa!

 

 

Cobello 019 Large


Kultaa ja glamouria kattauksiin tuovat mm. Uashmaman tabletit juhlavissa metallinhohtoisissa sävyissä, löytyy kultaista, hopeaa ja kuparia. Uutena muotona myös ovaali. House Doctorin siroilla aterimilla on ilo syödä. Hobstarin lasit sopivat arkeen kuin juhlaankin.

 

Cobello 017 Large

Vitan kattovalaisinta saatavana kuparisena, kultaisena ja valkoisena. Betonipöytä rautajaloilla on suomalaista käsityötä.

 

Cobello 043 Large

Näyttäviä elementtejä kattauksissamme, mm. Tine K. Homen ihanat aterimet, Tell Me Moren astiat sekä Hobstarin lasit.

 

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme! Huomioithan, että kaikkia uutuuksia emme ole päässeet päivittämään nettiin, ja aina parhaimman ja ajankohtaisimman valikoiman löydät myymälöistämme paikan päältä!