Tunnelmallinen syksy on saapunut myymälöihin ja sen myötä myös iso valikoima hersyviä uutuuksia syksyn sisustukseen tunnetuilta laatumerkeiltä sekä omilta merkeiltämme.

Uutuuksia Espoon myymälässä mm. suomalaisen Balmuirin laadukkaat huivit, torkkupeitot, tyynynpäälliset pehmeissä luonnonmateriaaleissa. Uutuutena Balmuirilta myös kristalliset kynttilänjalat, kynttilät, tuoksukynttilät, saippuat yms..

Balmuir Hometextiles Brown Aubergine Medium

Balmuir Tabletopitems Kitchenlinen Aubergine Medium

Vitalta upeita uusia valaisimia kattoon ja pöydälle. Moderneja uutuuksia esimerkiksi nyt niin trendikkään kullan väreissä sekä ikiklassikoiden: tyylikkään mustan ja valkoisen väreissä.

2106 Acorn white polished copper white cord botanical environment

 

Linumilta on saapunut uusia lämpimiä syksyn sävyjä tekstiileissä ja materiaaleissa. Tyynynpäällisiä, torkkuja, päiväpeittoja sekä verhoja. Tämän syksyn yksi ehdoton trendi on materiaalina sametti ja värinä rohkea tummanvihreä. Näppärät sametti – ja nahkarahit ovat todella trendikkäitä tähän syksyyn. Käytännöllisiä raheja voidaan käyttää niin olohuoneessa, makuuhuoneessa, eteistilassa ja korkeaa mallia myös tarvittaessa ruokatuolina. Sijoita tarjotin päälle ja hyödynnä myös sivupöytänä. Samettia löytyy tänä syksynä myös verhoista ihanan intensiivisissä sävyissä!

 

rahit linum Medium


Suomalaiselta betonipöytävalmistajalta olemme saaneet uudet näyttävät betonipöytämallit kumpaankin myymälään. Uutuutena siro pyöreä Giro sohvapöytämalli. Myös betonisissa ruokapöydissä uutta!

giro mustaHouse Doctorilta uutuuksia mm. keramiikassa ja tekstiileissä sekä siroissa ja näpppärissä pikkupöydissä.

 

kultalusikka Medium

tyynyt housedoctor Medium


Zuiverin
valikoima kasvaa myymälöissämme entisestään, edulliset pikkupöydät modernissa lookissa ja monessa eri värissä ja koossa. Marmoria, kultaa, kuparia, mustaa, valkoista, lasia ym.... ja Zuiverin lukulamput, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet sekä kattovalaisimet ovat aina vaan ihania ja edullisia, näitä myös iso valikoima molemmissa myymälöissä.

zuiver olohuone

 

Taljoja ja istuinkarvoja löytyy todella runsas valikoima myös tänä syksynä Cobellosta. Uutuutena taljoissa ihana dusty Pink väri eli trendikäs vaaleanpunainen puuteri.

Tell me Morelta saapuu tähän syksyyn valloittavan suloisia pellavalakanoita. Blogissa pellavalakanat esiteltynä vielä yksityskohtaisemmin. Kurkkaa blogiteksti täältä.
Myös rohkean kirjava keramiikkasarja keittiöön ruotsalaiselta valmistajalta.

Splatter group Medium

Ceramic group Medium

Artwoodilta tunnelmaa syksyyn tuo karvaiset sekä samettiset tyynynpäälliset ja torkkupeitot.

artwood olohuone Medium

Ja vielä mattoja.. Cobellosta löytyy tänä syksynä uusia laadukkaita juuttimattoja eri väreissä ja koossa. Laadukas juuttinen käytävä- ja kynnysmatto, joka pysyy kumipohjan ansiosta paikoillaan.

Pappelinan uutuusmattomallit raitakuoseissa – käännettävä matto, jossa sävyt ovat toiselta puolelta erilaiset. Nämä matot sopii sijoitettavaksi ihan minne vain!

pappelina carl creative 2017 Medium


Tässä vain pieni otos esiteltynä siitä mitä kaikkea ihanaa uutta on tähän mennessä saapunut. Myymälöihimme saapuu nyt syksyn mittaan nimittäin uutuuksia viikoittain. Kannattaa tulla myymälöihin insipiroitumaan tunnelmallisesta syksystä. Lisäämme uutuuksia myös jonkin verran nettisivuillemme, mutta aina parhaimman valikoiman löydät suoraan liikkeistä.  Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Cobellon syksyyn!