Uutta ihanaa saapuu nyt Cobellon syksyyn ovista ja ikkunoista. <3 Tänä syksynä sisustetaan lämpimillä materiaaleilla ja sävyillä. Miten ihanaa onkaan taas kesän jälkeen asettua arjen äärelle, kotoilla ja nauttia pimenevistä illoista. Cobellon syksyn materiaaleissa toistuu ihana natural puu, juutti & hamppu, luonnonkarva ja pellava.

Uutuutena mm. täysin uudenlainen led Kynttilä, jossa hämmästyttävän aidonnäköinen liekki. Kynttilöitä löytyy eri kokoja ja malleja, myös tuikkukoko sekä kaukosäädin, jolla saat liekin sammuksiin kätevästi myös hankalammasta paikasta ja kaikki samanaikaisesti. Turvallinen tunnelmanluoja!

Odotamme pian saapuvaksi COBELLO URBAN malliston upeita massiivitammiruokapöytiä ja paljon kysyttyjä ”Piece” sohvapöytiä. Nämä ovat kaikki uniikkeja yksilöitä.

Antiikin hurmaa löydät tänä syksynä myös Espoon Cobellosta: erä aidosti ikivanhoja kalusteita kuten pöytiä, penkkejä, nojatuoli, ruukkuja, patsaita ja vaaseja.

Luonnonkarvoja kuten taljoja ja istuinkarvoja löydät tuttuun tapaan meiltä eri sävyissä ja mitoissa. Uutuussävynä mm. ihana vaaleahko vihreä. Keinokuitumateriaalissa löydät myös ison valikoiman hurmaavan lutuisia tyynyjä ja isoja torkkupeittoja, käytä vaikka lattialla mattona tai sohvan/sängyn päällä. Tämän pehmeämpää torkkupeittoa on vaikea löytää..

Valaisinvalikoimammekin laittaa päät pyörälle tänä syksynä! Hurmaavia uutuuksia tullut ja tulee vieläkin lisää.

T E R V E T U L O A   S Y K S Y !!!