0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja Eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

Ajankohtaista

Piristä kylpyhuoneesi

Stay Fabulos ja muut ihanat saippua ja kylpytuotteet piristävät päiväsi. Lisää vielä huonetuoksu ja kauniit pyyhkeet niin SPA on valmis.

Arjen hyödyllisiä iloja

Hauskat tekstit, kauniit etiketit ja ihanat tuoksut. Kerrassaan ihania tuotteita kylyphuoneeseen ja keittiöön. Käsisaippuat, suihkusaippuat ja keittiösaippuat. Myös kaunis huonetuoksusarja taivaallisin tuoksuin.

Kylppärin iloja ja kauniita ideoita sen sisustamiseen valikoimissamme runsaasti!

käsisaippuat

Huonetuoksu

Huonetuoksun hurmaa

Iloiset tekstit kierrätysmuovipulloissa kylpyhuonetiloja raikastamaan!

Käsisaippua Gift Label

Kylppärin tervehdys

Voiko tästä tervehdyksestä tulla muuta kuin hyvälle mielelle? Kaikille löytyy varmasti oma osuva etiketti.

Käsien pesuun kylppäriin tai keittiöön

Ilo mielelle ja iholle

Käsienpesu on nyt tärkeää! Laadukkailla tuotteilla ihosi jää ihanan pehmeäksi joka pesun jälkeen.

Kylpyhuone

Rouheutta ja tunnelmaa kylppäriin


Muista sisustaa myös kylpyhuoneesi kauniiksi! Näyttäviä yksityiskohtia luonnonmateriaaleilla. Valikoimissamme ihania kylppärin tekstiileitä kuten kevyen rouheita vohvelipyyhkeitä, raikkaita ja helppohoitoisia kylppärin mattoja.

Valitse kaunis peili, josta voit itseäsi ihailla aamupesun yhteydessä. Peilivalikoimamme on erittäin laaja. Löytyy monia muotoja ja kokoisia monenlaiseen kylppäriin ja WC tilaan. 

 

Nauti hetkestä

Saunominen on suomalaisille tärkeää. Rauhoittuminen ja rentoutuminen arjen kiireessä sekä pysähtyminen ja keskittyminen hetkeen on mielelle tärkeää. Kauniissa ympäristössä mielikin lepää paremmin. 

Sika Designin Monet tuoli sopii myös saunaan, siinä rentoudut takuuvarmasti. Luonnonmateriaali kuten rottinki ja puu ovat siitä niin ihanat materiaalit, sillä ne eivät pahastu pienestä lämpötilaerosta ja ne sopivat siksi moneen kodin tilaan.Monet Sika Design