0

Explain the benefits you offer.
Don't write about products or services here, write about solutions.

Kieli

Skandinaavinen

Matri 

Suomalainen Matri uutuutena nyt Cobellon valikoimissa! Ihastuimme Matrin tuotteisiin, sillä ne edustavat laadukasta skandinaavista designia ympäristöä kunnioittaen.

Matrin tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Euroopassa käsityönä. Kaikissa tuotteissa käytetyään ainoastaan Euroopassa ympäristöystävällisesti tuotettuja, sertifioituja materiaaleja.  Matrin tuotteet ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne on suunniteltu kestämään aikaa. Matrin ajaton & kestävä, laadukas muotoilu on olennainen osa vastuullisuutta. Matrilla uskotaan että hyvän suunnittelutyön tuloksena on tuote, joka kestää käytössä ja miellyttää silmää vielä vuosienkin kuluttua.

Matri tunnetaan erityisesti laadukkaista sängyistä, sänkytekstiileistä ja sängynpäädyistä. Näiden tuotteiden lisäksi me ihastuimme myös kauniiseen selkeälinjaiseen LEMPI tuoteperheeseen, johon kuuluu puusepäntyönä massiivisaarnesta valmistettuja  skandinaavisen ajattomia yöpöytiä, penkkejä ja sängynpäätyjä. Lempi sarjen pehmeälinjainen muotokieli sopii moneen suomalaiseen kotiin ja täydentää Cobellon tuotevalikoimaa erinomaisesti. 

Tervetuloa tutustumaan Matrin laadukkaisiin tuotteisiin Espoon päämyymälään tai tutustu ja tilaa tuotteet helposti kotiisi verkkokaupastamme.

Matri