MANO - ruokapöytä

3980000203

Mano pöytä on upea uniikki huonekalu, joka teetetään käsin Tanskassa. Jokainen pöytä on uniikki yksilönsä ja muoto tulee luonnollisesti puusta itsestään. Kaikki luonnolliset halkeamat puussa käsitellään, ja niihin lisätään ”puiset perhoset” jotka estävät puun jatkoelämisen. Nämä tyylikkäät fiksaukset tekevät jokaisesta pöydästä mielenkiintoisen yksilön. Lisäkuvassa lähikuva tästä ”perhoskorjauksesta”.

Materiaalina pöydässä on puu, joka on sertifioitu Suar puu (suar wood). Tämä puulaji on ekologinen, sillä se kasvaa suuren kokoiseksi lyhyessä ajassa. Puumateriaalina se on erityisen kova ja näin ollen todella kestävä. Suar puun väri on erityisen kaunis, jolloin se värjäämättömänä on persoonallinen: puun linjakkuus ja syyt näkyvät kauniisti pinnalla.

Jalkaosa on rautaa.

Pöytätaso käsitellään kolmeen kertaan mattalakalla, jolloin puun kauniit ääriviivat korostuvat ja tehden siitä samalla erittäin helppokäyttöisen, niin että pinta hylkii likaa ja eläminen sen ympärillä on huoletonta.

Pöytää saa tilauksesta eri kokoja, lähtien 220cm aina jopa 720cm asti. Espoon myymälässä oleva pöytä on leveydeltään 219cm, syvyydeltään 99cm ja korkeudeltaan 75cm. Hinta tälle yksilölle on 4698€. Näillä pöydillä on painoa, tämä kyseinen pöytä on 279kg.

Suar puu on materiaalina erittäin kovaa puuta, kestävyydeltään aivan omaa luokkaansa. Näin ollen se on vastakohta ”käytä ja heitä”- kulttuurille. Käyttämällä massiivipuuhuonekaluja tuet kestävää kehitystä, tämä on se ideologia, jota Muubs ja Cobello arvostaa ja haluamme korostaa.