Print this page

ROCKEFELLER -ruokapöytä, betoni

MUUBS 8050000109

Muubsin upea Rockefeller ruokapöytä on yhdistelmä kevytbetonia ja tiikkiä. Kevytbetoni on materiaali, jossa yhdistyy sementti ja lasikuitu. Kevytbetoni näyttää betonilta, mutta on paljon kevyempi painoltaan. Kansi on kuitenkin erittäin vahva ja laadukas sekä helppohoitoinen.

Betonin ja tiikkipuun yhdistelmä on raikas ja moderni. Jokainen pöytä tehdään käsityönä, joten ulkonäkö voi vaihdella yksilön mukaan. Koska kyseessä on käsityötä, pöydän pinnassa saattaa esiintyä pieniä ilmareikiä, mutta nämä ei vaikuta millään lailla pöydän kestävyyteen. Koska kansi värjätään käsityönä, betonin väri voi myös vaihdella yksilöittäin.

Pöydän jalkaosa on massiivitiikkiä. Kansi on irrallinen, joten sen liikuteltavuus on helppoa. Pöydän mukana tulee betonikannen käsittelyaineet ja ohjeet käsittelyyn. Suosittelemme veilä extra käsittelyä maksimaalisen suojan saavuttamiseksi.

Pöytää voidaan pitää myös ulkona, se kestää vesisateen, sillä se on käsitelty ulkokäyttöä kestäväksi. Talveksi suositellaan kuitenkin nostamaan pöytä sisätiloihin.

Rockefeller pöytää saa eri kokoisena:

pituus 200cm, leveys 100cm korkeus 78cm hinta 2 559€

pituus 220cm, leveys 110cm, korkeus 78cm, hinta  2 895€

pituus 270cm, leveys 110cm, korkeus 78cm hinta 3 498€