0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja Eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

Ajankohtaista

Puhdasta,

selkeää  


 
 
 

Yksinkertaista

 ja kaunista

Vaaleaa puuta, luonnonläheisiä värejä ja suoralinjaista designia. Voit joko pitää tyylin hyvin yksinkertaisena ja olla yhdistämättä siihen mitään ylimääräistä. Meillä Cobellon skandinaavisesta tyylistä löytyy kuitenkin aina se jokin twisti, ettei tyyli käy "tylsäksi". Se voi olla ripaus rottinkia, kultainen yksityiskohta tai jonkin muu hauska detail. Pääasiassa kuitenkin selkeät linjat pitävät.

 Yhdistele miten haluat, valinnanvaraa löytyy!

Odoo • A picture with a caption
Skandinaavista linjaa Umagen tyylikkäässä sohvasarjassa

Mustia yksityiskohtia vaaleaa vasten


Me Cobellossa rakastamme vaaleita luonnonläheisiä sävyjä. Valkoinen on klassikkomme vuodesta toiseen ja jopa vuosikymmenestä toiseen. Mukaan suosikkeihimme on tullut myös raikas vaalea puu, johon saa yhdistettyä kivasti valkoista ja mustaa. Puun sävy voi olla lämmin tai kylmä. Me pidämme erityisesti kylmästä harmaan sävystä, joka on aina ajattoman raikas. Yhdistele eri puun sävyjä varovasti ja löydä sinulle sopiva sävy. 

Musta on se tehokas tehosteväri, joka saa toistua siellä täällä antaen rytmiä ja särmiä sisustukseen. Valikoimissamme runsaasti erilaisia skandinaaviseen tyyliin sopivia kalusteita ja esimerkiksi mahtava valikoima mustia ruokapöydän tuoleja erilaisilla materiaaleilla.


Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Pyöreitä muotoja


Pohjoismaalaista pelkistettyä , ajatonta & modernia tyyliä ja muotoilua tarjoavat useat raikkaat tanskalaiset, ruotsalaiset ja suomalaiset sisustusmerkit. Pyöreät muodot ovat tulleet vahvasti sisustukseen, ja ne toistuvat niin tuoleissa, sohvissa kuin piensisustuksessakin.

Sohvapöytänä pyöreä muoto sopii usein todella kivasti pienempäänkin tilaan. Valikoimissamme useita pelkistettyjä kalusteita: tasoja, sivupöytiä, sohvapöytiä. Kivan ilmavia ja yksinkertaisia kalusteita.

Lisäksi löydät valikoimistamme skandinaavisia valaisimia, niin kattoon, pöydälle kuin lempilukunurkkaukseesikin.