Tuotemerkin iso kuva

ARTWOOD

Artwood on ruotsalainen vuonna 1969 perustettu tuotemerkki. Artwoodin tuotteissa klassisen ajaton muotoilu yhdistyy laadukkaaseen valmistukseen. Arvokkuus huokuu Artwoodin tyylissä niin kalusteissa kuin piensisustustuotteissa. Artwoodin runsas valikoima kattaa pöydät, tasot, sohvat, nojatuolit, ruokatuolit, tekstiilit, matot, valaisimet ym. piensisustustuotteet.

Artwood on tunnettu rouheista, luonnollisista materiaaleista ja klassisen tyylikkäistä yksityiskohdistaan. Materiaaleissa toistuvat mm. pellava, puuvilla, nahka ja rottinki. Tekstiilikuosit ovat laadukkaat ja kauniit sekä valaisinvalikoima on erittäin näyttävä.

Ruotsissa Artwood on mukana paljon erilaisissa projekteissa ja julkisten tilojen sisustuksessa. Artwood tunnelmaa löytyy mm. hotelleista, ravintoloista ja kahviloista.

Cobellon myymälöistä löydät ison valikoiman Artwoodin tuotteita ja myymälöissä paikanpäällä pääset kokemaan hurmaavan ”Artwood fiiliksen”. Myymälöissämme on nähtävillä tyylikkäät katalogit, joista löytyy lisää inspiraatiota. Jos jotain Artwoodin tuotteita ei löydy valikoimistamme, kaikki Artwoodin malliston tuotteet ovat kauttamme saatavilla myös tilauksesta.