Tuotemerkin iso kuva
Tuotemerkin Logo

BALMUIR

Balmuir on suomalainen yritys ja tuotemerkki, jonka Heidi Jaara on perustanut vuonna 2007. Intohimo laadukkaisiin materaaleihin sekä arvostus korkealaatuista käsityötä kohtaan on taustana laadukkaan suomalaisen Balmuir brändin syntyyn. Balmuir syntyi Pohjois-Suomessa, missä luonto ympäröi päivittäistä elämää. Pohjois-Suomi on paikka, missä luonto vaihtaa upeita asujaan eri vuodenaikojen mukaan.

Tänä päivänä Balmuir on kansainvälinen lifestyle –brändi, jonka tuotevalikoima muodostuu sisustus- ja lahjatuotteista, muotiasusteista ja luonnonkosmetiikasta. Tuotteet valmistetaan hienoimmista luonnonmateriaaleista perinteisiä käsityömenetelmiä kunnioittaen. Mallistot ovat neutraaleja joissa väritys on luonnonläheistä.

”Yrityksemme arvoja ovat laatu, luotettavuus, joustavuus ja aitous. Me uskomme, että korkea laatu on aina muodissa.” Balmuir.

Balmuirin tuotteissa huokuu laatu, luksus ja ylellisyys. Cobellon valikoimasta löydät huivit, hatut, shaalit, viltit mitä ihastuttavimmissa materiaaleissa:

Balmuirin Kasmir tekstiilit ovat valmistettu hienoimmasta Mongolian kašmirista. Tämä kashmir laatu saadaan vuohesta käsin kampaamalla. Käsin kudotut kid mohair -tuotteet ovat luotu vuoden ikäisen angoravuohen ensimmäisestä karvasta, jonka vuohi kasvattaa vain kerran elinikänsä aikana. Toisin kuten aikuisen vuohen mohairkarva, kid mohair ei kutita eikä ärsytä ihoa.


Balmuirin baby alpakka -tuotteet valmistetaan alpakan hienoimmasta villasta. Tämä harvinainen villalaatu on yksi ainoita, joka ei koskaan nyppyynny. Alpakanturkistuotteet valmistetaan alle vuoden ikäisistä alpakoista, jotka eivät selvinneet ensimmäisestä talvesta. Yhtään alpakkaa ei tarhata tai tapeta turkiksen vuoksi.