Tuotemerkin iso kuva

COBELLO HOME

Cobellon omat Cobello Home kalusteet valmistetaan korkealuokkaisella eurooppalaisella työllä eurooppalaisesta puusta. Sarjaan kuuluu mm. vitriinejä, kaappeja, hyllyjä, lipastoja, tasoja, pöytiä, sohvia, nojatuoleja ja sängynpäätyjä. Kalusteiden puun väri- ja viimeistelyvaihtoehtoja on useita kymmeniä ja vedinvaihhtoehtoja useita. Sohviin, nojatuoleihin, raheihin ja sängynpäätyihin on useita eri kangasvaihtoehtoja. Myös omalla kankaalla verhoilu onnistuu.

Cobellon huonekalut ovat pääsääntöisesti massiivipuisia, kokonaisia ja valmiita kalusteita. On syytä muistaa, että massiivipuuhuonekalut saattavat elää kyseisen asunnon kuivuus-ja kosteusolosuhteiden mukaan. Tämä kuuluu massiivipuisen huonekalun luonteeseen ja tekee puusta puun näköisen. Mahdollinen puun eläminen ei kuitenkaan vaikuta mitenkään kokopuisen huonekalun kestävyyteen.

Cobello Home huonekaluilla sisustat ajattoman tyylikkäästi. Nämä raikkaat Cobellon kalusteet ovat korkealuokkaisen materiaalinsa ansiosta pitkäaikaisia kumppaneita, jotka voidaan tarvittaessa käsitellä/maalata uudelleen ja uudelleen.