Tuotemerkin iso kuva

CUERO DESIGN

Cuero Designin Mariposa lepakkotuoli, joka on tunnettu myös nimillä Bat chair, Butterfly, La Mariposa, on ruotsalainen designklassikko. Mariposa lepakkotuoli tehdään alkuperäistä, vuoden 1938 designia kunnioittaen. Cuero Design tuo aikamme todellisen klassikon nyt huippulaadukkaana, taas osaksi harkittua ja tyylikästä sisustamista. Lepakkotuolin kestävä design ja moderni henki elää tässä ajassa vahvana Mariposa tuolissa.

Cueron pitkällä kokemuksella, erityisesti nahan ja vuodan jalostuksessa, on Mariposan vankka, ruotsalainen teräsrunko saanut istuinverhoilukseen perinteisin menetelmin käsiteltyä satulanahkaa, ylellistä lampaantaljaa sekä ekologista ja kestävää hamppukangasta alan parhailta tuottajilta. Nerokas ja tyylikäs 12mm umpiterästanko antaa lepakkotuolille olennaisen keveän ja ilmavan ulkonäön tinkimättä tukevuudesta ja vakaudesta.

Istuimen päällinen valmistetaan perinteisesti paksusta nahasta "kuppimaiseen" muotoonsa ommeltuna, jolloin se asettuu luonnollisesti, ryhdikkäästi ja rypyttömästi metallirungon neljän kulmakaaren varaan. Pampa Mariposan istuimen laadukas, kasviparkittu satulanahka on ekologinen, kauniisti ajan myötä patinoituva materiaali.

Cobellon myymälöistä löydät useita Mariposa lepakkotuoli -malleja, usealla eri päällisellä. Tässä tuolissa kerran istuttuaan ei voi olla muuta kuin haluamatta tuolia itselleen. Tule koeistumaan ja ihastumaan!