Tuotemerkin iso kuva
Tuotemerkin Logo

DESIGN LETTERS

Tanskalainen Design Letters perustuu kuuluisan tanskalaisen arkkitehti Arne Jacobsenin designiin vuodelta 1937. Tanskalainen Mette Thomsen entisenä journalistina perusti yrityksen vuonna 2009 ja nosti pinnalle jälleen Arne Jacobsenin alunperin Århusin kaupungintalolle sunnitteleman kirjaisinmallin. Hänelle kirjaimet ovat aina olleet intohimo. Nyt kirjaimet komeilevat Design Lettersin tyylikkään yksinkertaisessa, skandinavisessa designissa. Design Lettersin raikkaat astiat, toimistotarvikkeet ja tekstiilit ihastuttavat laadullaan ja yksinkertaisuudellaan.

Astiastoon kuuluu niin keraamiset lautaset, mukit, vaasit kuin purnukatkin. Lapsille löytyy oma astiasto melamiinista. Kullakin mukilla on oma kirjain, joten jokaiselle perheenjäsenelle löydät nimikkomukin. Valikoimissa myös seinään kiinnitettävä teline, jolloin voit laittaa mukit seinälle keittiöön tai vaikkapa hammasmukeiksi kylpyhuoneeseen. Mukeille myydään myös kansia erikseen, jolloin niitä voi käyttää säilytystä varten. Lasten mukeihin saatavana erikseen myös nokkamukikansi. Yksi muki - loputtomasti käyttötarkoituksia!

Cobellon Design Letters valikoimaan kuuluu myös irtokirjaimia sekä toimistotarvikkeita kuten kyniä ja muistilehtiöitä sekä tekstiilejä kuten lakanoita ja tyynyliinoja - nekin kirjaimilla varusteltuna - tietysti.