Tuotemerkin iso kuva
Tuotemerkin Logo

LINIE DESIGN

Linie Design on tanskalainen design yritys, joka on perustettu vuonna 1980. Yrityksen visiona on täyttää kaikki maailman kodit kauneudella. Linien Designen matot ovat skandinaavisten tunnustettujen suunnittelijoiden suunnittelemia ja ne tehdään perinteisellä ammattitaidolla käsin. Kauneus ja pohjoismainen ajattelumaailma ovat suunnittelun lähtökohtana. Linie Designellä panostetaan laatuun ja estetiikkaan. Työn alla on jatkuva uusien materiaalien, menetelmien, kuvioiden ja ideoiden kehittäminen.

Linie Designen ei käytä mattojensa valmistuksessa lapsityövoimaa. Heidän matoilla on Care & Fair -merkintä, joka takaa vastuullinen toiminnan valmistusmaassa. Care & Fare -järjestö vastustaa lapsityövoimaa ja parantaa käsityöläisten elinoloja Intiassa, Nepalissa ja Pakistanissa. Järjestön avulla tuetaan mm. kouluja ja aikuiskoulutusta.

Cobellossa on nähtävillä useita Linie Designen mattoja. Suosittu ja ajaton Asko-villamatto on ihastuttanut meitä jo muutaman vuoden. Sitä on saatavana useassa eri värissä ja koossa. Tervetuloa Cobelloon tutustumaan Linie Designen mattovalikoimaan.