Tuotemerkin iso kuva
Tuotemerkin Logo

NICOLAS VAHE

Nicolas Vahé on vuonna 2005 perustettu tanskalainen gourmealan brändi, joka pitää sisällään kaikkea makuhermoja hellivää kuten herkkuja, erikoisruoka-aineita ja juomia. Niiden lisäksi tuotesarjaa on laajennettu keittiön oheistuotteisiin. Valikoima on todella laaja. Hilloja, hunajaa, suklaata, marmeladeja, pestoja, mausteita, kastikkeita, keksejä, keittiötarvikkeita jne.

Ranskalaissyntyinen huippukokki Nicolas Vahé on myös mies tuotteiden takana. Hän on koulutukseltaan kokki, suklaamestari ja kondiittori. Hänellä on vahva kokemus sekä ranskalaisesta että tanskalaisesta ruokakulttuurista. Brändin takana on vahva filosofia ja rakkaus laadukkaaseen ruokaan. Tuotteiden inspiraationa on ranskalainen keittiö mutta ne soveltuvat todella hyvin myös skandinaavisiin keittiöihin. Tuotteet ovat laadukkaita ja makuelämykset ovat ainutlaatuisia. Nicolas Vahén mielestä hyvän ei pidä olla monimutkaista vaan yksinkertaisilla tuotteilla saa tehtyä maistuvia makuelämyksiä. Nicolas Vahén tuotteilla saa luotua myös näyttäviä ja varmasti mielekkäitä lahjoja. Varmasti tervetullut paketti meille kaikille.

Vesi herahtaa kielelle, kun selaa Vahén kotisivuilta löytyviä reseptejä. Ne on luotu heidän omille tuotteilleen. Nam! Kannattaa käydä kurkkaamassa.

Tervetuloa Cobelloon tutustumaan Nicolas Vahén herkkumaailmaan!