Tuotemerkin iso kuva

PAPPELINA

Pappelina on ruotsalainen laadukkaiden mattojen valmistaja. Perinteinen muovimattojen kudontatekniikka syntyi vuonna 1948 ja Pappelina uudisti sen täysin vuonna 1999. Matot valloittivat aluksi Ruotsin, mutta nykyään ovat suosittuja myös muissa maissa. Pappelinan mukaan yksinkertaisuus on kestävä ratkaisu. Pappelinan tunnusmerkkinä on laatu ja toiminnallisuus.

Tuotteet suunnitellaan sekä valmistetaan alusta loppuun Ruotsissa. Ympäristöasiat ovat olleet merkittävä syy valintaan. Toiminta on vastuullisempaa, kuljetusmatkat ovat lyhyet ja materiaalien sekä tuotannon laadunseuranta on helpompaa. Matot eivät sisällä raskasmetalleja, eikä vaarallisia pehmennysaineita. Matot eivät myöskään muodosta myrkyllisiä kaasuja palotapauksissa. Materiaalina käytetään puhdasta PVC muovia, ja se on erittäin kestävä sekä sietää hyvin kosteuden. Muovi on myös ekologinen valinta, sillä se säilyy käyttökelpoisena jopa 30 vuotta sekä on kierrätettävissä edelleen.

Pappelina on luonut laajan malliston tuotteita joissa on tunnistettavissa Pappelinan kuviot, värit ja yksityiskohdat. Mallistosta löytyy monipuolisia graafisia malleja, sekä yksinkertaisia kuvioita. Tuotteista voi myös löytää pehmeitä tai myös elävämpiä pintoja.

Raikas matto kotiin tai mökille – olkkariin, keittiöön, ruokailuryhmän alle, kylppäriin, eteiseen, terassille tai vaikkapa ulos! Cobellon valikoimissa laadukkaat ja monikäyttöiset Pappelina matot ja tyynyt, jotka löydät useassa eri kuosissa ja koossa.