Tuotemerkin iso kuva

TINE K. HOME

Tine K. Home on tanskalainen tuotemerkki, jonka Tine Kjeldsen yhdessä aviomiehensä Jacob Fossumin kanssa ovat perustaneet vuonna 1999.

Tine suunnittelee mallistonsa itse. Tinen tyyli on boheemin rento yhdistettynä elegantteihin yksityiskohtiin. Inspiraatiota mallistoonsa Tine kerää luonnosta sekä matkustellen. Tinelle luonnonläheiset värit ja materiaalit ovat tärkeitä ja se näkyy hänen kädenjäljessään. Värimaailma on hillitty ja mallistossa käytetyt materiaalit ovat rouheita ja luonnollisia. Tinen tyyliä kuvaa hyvin skandinaavinen yksinkertaisuus, joka on helposti yhdistettävissä moneen.

”Tyyli ja tunnelma luodaan vaalean ja tumman kontrasteilla. Rakastan tuotteita, jotka ovat huolella käsin tehty ja joista huokuu ajan historia ja sielu”. Tine.

Tine K. Homen mallisto sisältää ison valikoiman huonekaluja, tekstiilejä, valaisimia ja muita kodin piensisustus- ja lifestyletuotteita. Cobellon valikoimasta löydät ison osan Tine K. Homen tuotteita aseteltuna näyttävästi myymälöihimme Tinelle ominaista tyyliä kunnioittaen.