0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

Ajankohtaista

GO WILD, 

GO ETNIC!


 
 

Villiä & boheemia ja paljon mielikuvitusta 


Me Cobellossa rakastamme kestäviä luonnonmateriaaleja sekä luontoaiheista sisustusteemaa. Cobellon villi tyyli huokuu ilosuutta ja pursuaa mielikuvitusta. Inspiraatioita mitä erilaisimmista & kauneimmista maapallon kolkista kuten Afrikan savannilta, maailman viidakoista ja sademetsistä sekä eri kulttuureista. Tämä runsas tyyli innostaa meitä aivan erityisesti, siinä on ripaus kaukokaipuuta ja eksotiikkaa. Mikä parasta, voit yhdistellä eri maiden tyylejä vapaasti; vaikkapa afrikkalaiset puuveistokset ja aasialaiset matot. Vain mielikuvitus on rajana.


Wild

Leopardin matkassa

Olennainen osa tätä tyyliä ovat eläinkuosit. Sisusta villisti eläinkuoseilla, nahalla ja kolonialaistyylisillä huonekaluilla sekä valaisimilla. Pantteri -, leopardi-, seeprakuosia ei koskaan voi olla liikaa!

Materiaaleissa toistuvat mitä mielenkiintoisimmat luonnonmateriaalit kuten bambu, banaani, kaisla, mango, tiikki ja suar puu. Yhdistä tekstiilitkin hurmaavasti luonnomateriaaleihin kuten pellavaan ja hamppuun.

Villiin afrikkatyylimme kuuluu luonnonmateriaalit, jotka saavat olla uniikkeja ja ainutlaatuisen epätäydellisiä. Tästä mainiona esimerkkinä upea indonesialaisesta Suar-puusta tehty Mano-pöytä on, joista jokainen yksilö on erilainen ja uniikki. 

 

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Luonnollisuus ja isot kasvit

Tuo viidakko kotiisi! Isot viherkasvit ja luonnomateriaalit yhdessä luovat rauhallisen mutta inspiroivan tunnelman mikä henkii Afrikkaa. Ruukut ja muut sisustuksen yksityiskohdat saavat olla rustiikkia: kiveä, savea tai muuta luonnollista. Valaisinvalikoimistamme löydät taatusti tähän tyyliin sopivia helmiä luonnonmateriaaleista kuten rottingista, kaislasta, heinästä tai palmunlehdistä.Viidakkokuoseja tekstiileissä

Palmut huojuvat myös tyynyissä ja tekstiileissä. Seeprat, leopardit ja kirahvin hurmaavat, klassiset kuosit toistuvat mm. tyynyjen ja mattojen printeissä - ja nämä kuosit eivät koskaan mene pois muodista! Hauskat sisustusesineet kuin matkamuistot viimeistelevät sisustuksen. Lisää vielä läpikuultavat pellavaverhot, niin rento ja boheemi tunnelma on valmis.
Odoo • Text and Image