0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

Kysyimme teiltä Instagramissa suosikkejanne Cobellon valikoimasta ja olipa ihana lukea teidän kaikkien vastauksia – kiitos niistä. 

Teimmekin vastauksista pienen koosteen, joten tervetuloa inspiroitumaan! 

Timo-senkki ja -ruokapöytä

Pyöreän  Timo-ruokapöydän  kaunis rimoitettu pilarijalka sekä  Timo-senkin 
näyttävät ovet tekevät tyylikkään vaikutelman. Timo-kalusteet on valmistettu tammesta tai pähkinäpuusta ja niitä on saatavilla öljyttyinä useissa eri sävyissä.


Lakattuina pöytä ja senkki on saatavilla mustana tai tammen sävyisenä. Kuvan tuotteet on käsitelty kauniilla ja trendikkäällä savutammen sävyisellä öljyllä.

Odoo • Text and Image

Ranskalaiset pellavasohvat

Ajaton ja kaunis pellavasohva on Cobellon asiakkaiden suosikki vuodesta toiseen. French Sofan rennon elegantit pellavasohvat tehdään alusta loppuun ekologisesti Ranskassa. Tyynyjen höyhenet tulevat lähitilalta. Sohviin on saatavilla useita eri kangasvaihtoehtoja, joihin pääsee tutustumaan myymälässämme. Esimerkiksi Sweet Lin on ajattoman elegantti pellavakangas, joka tuo tilaan rentoa, kutsuvaa ja kodikasta tunnelmaa. Newlin on vuorostaan napakampi kivipestypellava, jossa on kaunis patinoitunut tunnelma. Newlin-pellava antaa sohvalle ryhdikkyyttä tinkimättä kuitenkaan rentoudesta. Yhdistämällä näihin pellavasohviin erilaisia koristetyynyjä, voit luoda esimerkiksi täydellisen boho chic tyylin tai ylellisen modernin ilmeen. 

Amelie

Amelie-sohvassa  on isot ja mukavat höyhentäytteiset selkänojatyynyt. Lisäksi mukana tulee heittotyynyjä, jotka luovat rennon, mutta tyylikkään tunnelman. Amelie-sohvaa on saatavilla useilla eri leveyksillä sekä divaanin kanssa. Pellavakankaissa on myös useita eri vaihtoehtoja.

Chanelle

Chanelle  on upea moduulisohva, jota on saatavilla sekä rennoilla heittotyynyillä että suurilla selkänojatyynyillä. Chanelle-mallistosta löytyy eri levyisiä sohvia sekä kattava valikoima moduuleja, joista saat rakennettua juuri tilaasi sopivan kokonaisuuden. 

Odoo • Image and Text

Blomuksen Stay Daybedit ja loungeritBlomuksen Stay Daybedit ja loungerit kutsuvat nauttimaan lämpimistä kesäpäivistä! Ulkokäyttöön sopivien Daybedien selkänojissa on metallirunko, jonka avulla selkänojan kallistuskulmaa on mahdollista säätää. Stay-sarjan tuotteita on saatavilla kolmessa kauniissa harmaan sävyssä.


HK Livingin Wire-tuolit

HK Livingin Wire-tuolit ovat siroja ja ilmavia, mutta äärimmäisen tukevia! Tuolit sopivat erinomaisesti ruokailutilaan, mutta ne toimivat myös yksittäin esimerkiksi työhuoneessa tai makuuhuoneessa. Wire-tuoleja löytyy sekä käsinojilla että ilman ja lisäksi mallistoon kuuluu tyylikäs baarituoli. Värivaihtoehtoina on kulta, valkoinen, musta ja kromi. Wire-tuoleihin on mahdollista ostaa erikseen pehmusteet tuomaan lisää istumismukavuutta. Wire-tuoli käsinojilla - Kulta

Tässä upeassa  käsinojallisessa Wire-tuolissa  on kaunis muotoilu. Tuoli sopii erinomaisesti niin työhuoneeseen kuin ruokapöydän ympärille tai yksittäiseksi katseenvangitsijaksi vaikkapa olohuoneeseen

Wire-tuoli - Valkoinen

Tukevat ja ilmavat  Wire-tuolit  ovat erinomainen valinta ruokapöydän ympärille, mutta toimivat myös kodin muissa tiloissa. Lisää istumamukavuutta tuovat erikseen ostettavat pehmusteet.Wire-baarituoli - Musta

Wire-baarituolissa  on mukava istua vaikkapa saarekkeen ääressä! Myös baarituoliin on saatavilla selkänojan ja istuinosan pehmuste.

Hugin ruokapöytä


Hugin-ruokapöytä koostuu kahdesta tammilankusta, joiden reunoja koristaa kaunis kevyesti aaltoileva muoto. Hugin-lankkupöytään on saatavilla useita eri koko-, sävy- sekä jalkavaihtoehtoja. Lisäksi pöytä on mahdollista tilata lyhennettynä omaan mittaan. Sävymalleihin pääset tutustumaan Espoon myymälässä! 


Odoo • Text and Image

Valaisimet

Täydellinen valaisin viimeistelee sisustuksen! Cobellon valikoimasta löydät upeita kattovalaisimia, rottinkisia lampunvarjostimia, kauniita pöytävalaisimia sekä näyttäviä lattiavalaisimia. 

Rottinkinen Bawang-lampunvarjostin

Original Homen  Bawang-lampunvarjostin  on valmistettu ekologisesti käsin rottingista. Varjosinta löytyy kolmessa eri koossa. Kokoja yhdistelemällä voit luoda näyttäviä kokonaisuuksia

Bidar-riisipaperivarjostin

House Doctorin  Bidar-lampunvarjostin  on yksinkertaisen kaunis vaihtoehto moniin eri tiloihin. Varjostimesta löytyy kolme eri mallia ja sitä on saatavilla valkoisena sekä luonnonvalkoisena.

Rottinkinen Moon-lampunvarjostin

Original Homen  Moon-lampunvarjostin  on valmistettu käsityönä luonnollisesta ja nopeasti uusiutuvasta rottingista. Varjostinta on saatavilla kolmessa eri koossa.

Odoo • Image and Text

Pehmeät ja luonnolliset matot

Pehmeät villamatot tuovat kotiin lämpöä, kun taas juutti- tai sisalmatot luovat rennon rouheaa tunnelmaa. Tiesitkö muuten, että Lorena Canalsin Woolable-villamatot ovat konepestäviä? Lisäksi Woolable-villamatot on tehty käsin luonnonmateriaaleista käyttäen myrkyttömiä-väriaineita!