Luo uusi Cobello-tyylisi!

Yhdessä suunnittelijamme kanssa löydät persoonalliset ratkaisut ja ideat juuri Sinun tarpeisiin, tyyliin ja budjettiin. Suunnittelijamme auttaa Sinua kaikissa sisustuspulmissasi - niin pienissä kuin suuremmissa. Suunnitelman lähtökohtana on aina Sinun toiveesi ja tarpeesi. Laajan kaluste- ja sisustustuotevalikoimamme ansiosta voimme ideoida upean kokonaisuuden kotisi kaikkiin tiloihin. Luodaan yhdessä uusi ilme!

Sisustussuunnitelma perustuu Cobellon tuotevalikoimaan ja sisältää mittakaavassa olevan pohjapiirustuksen kalustesijoitteluineen sekä tuoteluettelon kuvineen, mittoineen ja hintoineen. Sisustussuunnittelijamme toimii pääsääntöisesti Espoon myymälässä, mutta tarvittaessa voidaan sopia tapaaminen Vantaan myymälään. Myös kotikäynnit tarvittaessa. Suunnittelusta veloitamme 55 €/tunti ja mahdollisista kotikäynneistä aiheutuneet ajokilometrit. Mikäli tilauksesi, joka pohjautuu suunnitelmaan, ylittää 2500 € hyvitämme suunnittelukuluista portaittain aina -5% jopa -100% asti.

Ole rohkeasti yhteydessä ja varaa alustava suunnittelupalaveri!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suunnittelijamme Riia Lankinen on Cobellon osaava, helpostilähestyttävä ja ihana persoona, joka tekee työtään rakkaudella ja taidokkaasti. Riia luo kodikkuutta, käytännöllisyyttä ja kauneutta tilaan kuin tilaan.

"Minulla on usen vuoden suunnittelukokemus ja alan koulutus. Jokainen suunnittelykohde on erilainen ja ainutlaatuinen. Tämän vuoksi jokainen sisustussuunnitelma aloitetaan aina tyhjältä pöydältä asiakkaan toiveita kuunnellen. Asiakas voikin olla varma siitä, että lopputulos on aina halutunlainen."Riia3lowres Small