0

Kieli

Odoo • Image and Text

LUODAAN YHDESSÄ UUSI ILME


Yhdessä suunnittelijamme kanssa löydät persoonalliset ratkaisut ja ideat juuri sinun tarpeisiin, tyyliin ja budjettiin. Suunnittelijamme auttaa sinua kaikissa sisustuspulmissasi - niin pienissä kuin suuremmissa. Suunnitelman lähtökohtana on aina sinun toiveesi ja tarpeesi. Laajan kaluste- ja sisustustuotevalikoimamme ansiosta voimme ideoida upean kokonaisuuden kotisi kaikkiin tiloihin.   

Sisustussuunnitelma perustuu Cobellon tuotevalikoimaan ja sisältää mittakaavassa olevan pohjapiirustuksen kalustesijoitteluineen sekä tuoteluettelon kuvineen, mittoineen ja hintoineen. Myös kotikäynnit tarvittaessa. Suunnittelusta veloitamme 55 €/tunti ja mahdollisista kotikäynneistä aiheutuneet ajokilometrit.    

Suunnittelijamme Riia Lankinen on Cobellon osaava, helposti lähestyttävä ja ihana persoona, joka tekee työtään rakkaudella ja taidokkaasti. Riia luo kodikkuutta, käytännöllisyyttä ja kauneutta tilaan kuin tilaan. 

"Minulla on vuosien suunnittelukokemus ja alan koulutus. Jokainen suunnittelykohde on erilainen ja ainutlaatuinen. Tämän vuoksi jokainen sisustussuunnitelma aloitetaan aina tyhjältä pöydältä asiakkaan toiveita kuunnellen. Asiakas voikin olla varma siitä, että lopputulos on aina halutunlainen."  


Ota yhteyttä ja varaa alustava suunnittelupalaveri!