0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

TARINAMME

Cobello perhe koostuu vahvoista ja innokkaista persoonista, jotka tekevät työtään suurella intohimolla ja rakkaudella.


SOHVIEN IRTOHUPUISTA KODIN SISUSTUS & LIFESTYLE SUURMYYMÄLÄKSI

Cobellon luoja Seija Kytöniemi aloitti sohvien ja nojatuolien irtohuppujen maahantuonnin Italiasta vuonna 1992. Samoihin aikoihin avattiin Espooseen myös oma ompelimo, jossa valmistettiin mm. kalusteverhoilua mittatilaustyönä. Ensimmäisen liikkeen avauduttua Helsingin keskustaan tuotetarjonta laajeni myös huonekaluihin ja kodin sisustustuotteisiin. Tuotteita aloitettiin tuomaan Italian lisäksi myös muualta Euroopasta. Kotimaisten tuotteiden myynti kuitenkin säilyi osana Cobelloa ja on sitä edelleen tänäkin päivänä. 

 

Pienestä ja persoonallisesta edelläkävijä liikkeestä kasvoi nopeasti menestystarina.
 COBELLO -  LIVING AND MORE 

 TAVOITTEENA ONNELLISUUS JA ELÄMÄNLAATU  

Cobello - ”Living and More” - elämää, elämistä ja enemmän. Cobello on raikas, tyylikäs ja laadukas huonekalujen sekä sisustus- ja lifestyle tuotteiden myymälä ja verkkokauppa. Perheenjäsenten lisäksi yrityksessä työskentelee upea tiimi sisustuksen ja visuaalisuuden ammattilaisia.  

Haluamme, että Cobellossa viihdytään, koetaan elämyksiä ja inspiroidutaan. Panostamme myymälässä erityisesti tuotteiden kauniiseen esillepanoon ja pyrimme luomaan kuhunkin tilaan aivan erityistä tunnelmaa. Samaan pyrimme myös verkkosivuillamme: aistikkaiden kuvien ja videoiden ansiosta haluamme tarjota visuaalisen elämyksen  ja mahdollisuuden tutustua kauniiseen myymälään ja ihastuttavaan valikoimaamme myös virtuaalisesti sekä siten myös mahdollisuuden aistia ainutlaatuista Cobello tunnelmaa.  Pyrkimyksenämme on välittää kauneutta koteihin ja sitä kautta hyvää oloa kaikenikäisille ihmisille. Uskomme, että kaunis koti laadukkaine materiaaleineen, kalusteineen ja sisustustuotteineen parantaa elämänlaatua ja tuo onnellisuutta asiakkaidemme koteihin.  Cobellon sisustussuunnittelu ja - konsultointipalvelut ovat asiakkaidemme käytössä, haluamme suunnitella upeita kokonaisuuksia ja auttaa asiakkaitamme heidän sisustusvalinnoissaan.

 


"Rakastamme sitä mitä teemme ja haluamme sen myös näkyvän ulospäin"Olemme tarkkoja siinä mitä valikoimamme tarjoilee. Suosimme paitsi visuaalisesti kauniita tuotteita, myös kestävän kehityksen kannalta järkeviä, laadukkaita tuotteita, joiden on tarkoitus kulkea kodeissa vuosikymmeniä eteenpäin sekä sukupolvelta toiselle. Tuotteiden laadukkuuden takana haluamme seistä ylpeinä. Rakastamme kestäviä luonnonmateriaaleja ja suosimme kestävän kehityksen periaatteita. Sisäänostaessamme tuotteita, haluamme tietää tuotteiden ja kalusteiden alkuperän, suosimme ekologisesti valmistettuja tuotteita & nopeasti uusiutuvia luonnonmateriaaleja. Valikoimistamme löytyy lukuisia laadukkaita sisustusmerkkejä, joilla on ihana tarina taustalla. Tuotevalikoimamme koostuu niin pohjoismaalaisista, kuin myös muualta Euroopasta tuoduista huonekaluista ja sisustustuotteista.

Cobellon omat kalustesarjat Cobello Home, Cobello Lifestyle ja Urban Furniture ovat tyylikkäitä massiivipuukalusteita ja huonekaluja jotka ovat valmistettu pääosin eurooppalaisesta umpipuusta korkealaatuisella eurooppalaisella työllä. Lisäksi valikoimistamme löydät upeita uniikkeja sohvamalleja, joista French Sofa sarjamme on yksi
 suosikeistamme.