0

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on satoja eurooppalaisia tuotemerkkejä. Joukossa on aina raikkaita uutuuksia sekä pitkään myynnissä olleita vakiomerkkejä. 

Cobello Lifestyle

Ajankohtaista

Lilla Hygge, Dekotalo

Sisustus Cobello, sisustussuunnittelu Koto Sisustussuunnittelu

Lilla Hygge on sisustettu Cobellon raikkailla, skandinaavisuutta henkivillä huonekaluilla ja sisutustuotteilla.  Näillä sivuilla voit tutustua messuilla käytettyihin tuotteisiin ja saada inspiraatiota.

Lilla Hygge on valittu yhdeksi kohteeksi  Huvila & Huussi Asuntomessuilla -erikoisjaksoilla jotka näytetään Nelosella.

Meren rantaan rakennetun talon suuret maisemaikkunat olohuoneessa tuovat valoa ja tunnelmaan. Kalusteet ovat pehmeän vaaleita,  vaalean beigen tai ruskean sävyisiä jolloin kaikki sulautuvat harmoonisesti yhteen. 

Alla inspiraatiokuvia messutalon sisustuksesta sekä käytetyistä tuotteista.

Tutustu kohteeseen myös Dekotalon sivuilla >


Olohuone

Iso keittiöön yhdistetty olohuone on kutsuvan pehmeä ja raikkaan vaalea. Luonnon materiaalit sointuvat ikkunoista aukeavan maiseman kanssa. 

Olohuoneen sydän on XL kokoinen pellavasohva Chanelle. Sohva muodostuu useasta moduulista, mistä voit rakentaa omaan tilaasi sopivan kokonaisuuden. Pehmeitä höyhentyynyjä on runsaasti, myös istuimissa täytteenä on vesilinnun höyhentä. 

Matto Lorena Canals: Lakoda, Sohvapöytä Paris: Versailles, Valaisimet: PR Home Maja Wicker, Nojatuoli Zuive: Bubba, Sivupöydät: Blomus Fera, Verhot Haomy; Porticcio (Viti).

XL kokoinen pellavasohva

OLOHUONEEN TUOTTEET ASUNTOMESSUT

Ruokailutila

Pyöreä tammipöytä TIMO on näyttävä ja toimiva avonaisessa tilassa. Upea pilarimainen rimotettu jalka tekee tästä ruokapöydästä erityisen kauniin ja uniikin. Kun ruokapöydän jalka on sijoitettu keskelle pöytää, sen ympärillä istuu isokin porukka kukin yhtä mukavasti.  

Pyörivät pehmustetut Johnson-tuolit ovat niin mukavat, että niitä voi käyttää vaikka työtuolina. Pöydän päälle on ripustettu asukkaiden itse valitsema upea Nordalin Palma-kattokruunu. 

Ruokapöytä Timo ja Johnson tuolit

LILLA HYGGEN KEITTIÖ

Makuuhuone

Makuuhuonee rauhallinen tunnelma on luotu tekstiileillä; pellavaa, samettia ja puuvillaa pehmeissä lunnollisissa sävyissä. Heaven Linen pellavapussilakanat ja tyynyliinat tuntuvat iholla miellytäviltä ja ovat  helppohoitoisia. Niiden ei kuulu olla sileäksi mankeloituja. 

Pellavapussilakanat Cobello

MAKUUHUONEEN TUOTTEET ASUNTOMESSUT

Työhuone / Kirjasto

Kotona työskentelvän kirjailijaäidin inspiroiva työhuone, jossa luoda uutta ja innostavaa. Kirjastosta avautuvat pariovet takapihan terassille. Tummat samettiverhot suojaavat hyvin valolta tarvittaessa. 


Työhuoneen lisäksi huone toimii kirjastona ja vierashuoneena. French Sofan Estelle-vuodesohvan paksulla patjalla nukkuu vaativampikin vieras. Verhoilu on pellavaa ja sitä saa monissa eri väreissä. 

Cobello Home -sarjan vitriinkaappeihin mahtuu paljon kirjoja, hyllyt ovat kokopuuta kuten koko kaappi. Ne soveltuvat hyvin myös astiakaapeiksi.

Cobello Home vitriinikaapit

TYÖHUONE ASUNTOMESSUT

Musiikkihuone

Musiikkihuoneen paksut samettiverhot kätkevät taakseen erilaisia medialaitteita ja parantavat huoneen akustiikkaa. Myös pehmeä matto ja nojatuoli auttavat tässä asiassa. Pehmeyden kontrastina toimivat mustat valaisimet, työtuoli ja sivupöytä.


 

Samettiverhot Delhi

MUSIIKKIHUONEEN SISUSTUS

Eteisaula

Avara sisääntuloaula on kutsuva. Fermi Living Mineral-marmoripöytä on tukeva ja kaunis. Sen ympärillä on mukava kokoontua ja toivottaa vieraat tervetulleiksi vaikkapa kuohuvan kera. Pyöreä juuttimatto täydentää tilan ja isoon Cobello Home -sarjan lipastoon saa kaiken tarpeellisen siististi piiloon. 

 

Marmoripöytä

AULA ASUNTOMESSUT